Mary Kay

sobota 15. augusta 2015

Zdravím vás slečny,
ako zvládate momentálne horúčavy? Nedávno som sa vrátila z dovolenky, kde boli tropické teplá, do úplného betónového pekla, čo už :-D Ale, čo je dôležité, našla som si čas na blog a prinášam vám novú recenziu na kozmetiku značky Mary Kay, ktorú hádam nemusím ani predstavovať :-) Článok som mala rozpracovaný ešte pred odchodom na dovolenku, navyše v čase, keď ešte malo zmysel sa ráno nalíčiť s vedomím, že mi makeup nestečie z tváre za pol hodiny. Prajem vám príjemné čítanie...

Zastúpenie značky Mary Kay na Slovensku ma oslovilo s ponukou na spoluprácu, ktorú som nemohla odmietnuť hneď z viacerých dôvodov-jednak som nič od tejto značky neskúšala a hoci mamka či teta mali doma zopár prípravkov od tejto značky, túžila som ich vlastniť tiež, no v študentských časoch to bolo neaktuálne. Veľmi som sa preto potešila vyskúšať si túto značku na vlastnej koži a vytvoriť si vlastný názor,  a  tak som si vybrala  tri produkty na zrecenzovanie. 

*Mary Kay*

Mary Kay NouriShine Plus Lesk na pery

Oficiálny popis
"Mary Kay® Lesk na pery NouriShine Plus™ je úžasný lesk na pery, ktorý je pripravený stať sa vaším najlepším priateľom - aby boli vaše pery dnes i zajtra krajšie! Tento ľahký lesk vám prináša samé výhody a poskytne vám nádherné trblietanie v jasných odtieňoch. Od chvíle, keď si nanesiete tento maximálne komfortný lesk, spoznáte, že nejde len o bežný lesk na pery. S Mary Kay® Leskom na pery NouriShine Plus™ získate maximálny lesk a okamžitú hydratáciu, ktorá zanechá vaše pery pružné. Lesk túto hydratáciu udrží, takže sú vaše pery hebké a jemné. Vyživujúci, nelepivý lesk obsahuje bohatý komplex antioxidantov a rastlinných výťažkov, ktoré vyhladzujú, chránia a starajú o vaše pery. A navyše sa tento super ľahký, dlhotrvajúci lesk bezchybne nanáša."

Prvým produktom, ktorý som si vybrala je lesk na pery NouriShine Plus v odtieni Pink Parfait, čo je krásna nežná staroružová farbička. Pamätám si, že presne tento odtieň mala kedysi i moja teta a na perách vyzeral tak božsky, že mi utkvel v pamäti dodes. Lesk poskytuje perám maximálny komfort, pretože nielen neuveriteľne lahodne a sladko vonia, ale ich i zvláčnuje, hydratuje a pritom im dodáva plnší tvar. Moje pery vyzerajú celkovo opticky väčšie, plnšie a nádherne sa lesknú, pričom lesk neobsahuje žiadne trblietky ani nič podobné. Sú vyhladené a pôsobia ozaj prirodzene. Lesk absolútne nelepí, čo mi je na ňom extra sympatické a pohodlne a easy sa nanáša v podobe jemného aplikátora. Za mňa jednoznačne skvelý a vydarený produkt!
cena: 15,50

Mary Kay Krémové očné tiene

Oficiálny popis
"Vstúpte do raja milovníkov farieb! Tieto úžasné tiene inšpirované tropickým rajom sú vrstviteľné, takže ich v závislosti od farebnej intenzity môžete používať ako vo dne, tak aj v noci. Vytvorte priesvitné až plné krytie. Receptúra vytvára svieže zakončenie, ktoré je ľahké a vzdušné, tiež sa ľahko a rovnomerne aplikuje a poskytuje sýtu farbu, ktorá vydrží. Nevytvára hrudky. Krémové očné tiene sú súčasťou kolekcie Mary Kay® Paradise Calling* – nevyhnutného líčenia očí, pier a nechtov na jar/leto, ktoré vyjadruje exotické kúzlo tejto sezóny."

Druhým produktom sú krémové očné tiene z limitovanej letnej edície Paradise Calling v odtieni Seafoam. Tiene sú zaujímavým artiklom, majú až 5g a sú balené v sklenenej dóze s čiernym decentným vrchnákom, čo je však na nich najzarážajúcejšie je ich špecifická zelenkavá farba. Kým na pohľad pôsobia až príliš výrazne a sýto, opak je pravdou. Pri aplikácii pekne splynú do jemnej pastelovej farby, čo sa mne strašne páči, pretože nemám rada ostré líčenia. Čo ma na nich ale nenormálne rozčuľovalo bola aplikácia-skúšala som to klasicky prstom, či štetcom, no tiene sa mi aj tak na viečku zrážali, hoci som použila bázu i púder. Neviem, ale ešte na tom skúsim popracovať, i keď pri podobných tieňoch sa mi toto nestalo. 
cena: 16

TimeWise Rozjasňujúca podkladová báza

Oficiálny popis
"TimeWise® Rozjasňujúca podkladová báza je perfektná kombinácia vedy a krásy. Tieto bázy bojujúce proti starnutiu pleti nielenže vytvárajú nádherný a dokonalý vzhľad, ale rovno môžu byť použité ako súčasť starostlivosti o pleť. Ide viac než len o krytie – jedná sa o make-up s účinkami proti starnutiu, ktoré vám účinne poskytujú nestarnúcu krásu. TimeWise® Rozjasňujúca podkladová báza je unikátnym prípravkom na trhu a je prispôsobená vášmu typu pleti. Pre dosiahnutie úplného dokonalého vzhľadu používajte tento prípravok s Mary Kay® Štetcom na podkladovú bázu."

Ako posledné som si vybrala legendárnu TimeWise rozjasňujúcu bázu, o ktorej básnia všetky blogerky i neblogerky. Odtieň Beige 3 mi na leto výborne sadol, avšak báza mi príde vhodnejšia skôr na chladnejšie obdobia-je totiž hustejšia ako som predpokladala a na leto si pleť žiada predsa len niečo o čosi ľahšie. Výborne ale kryje a obsahuje jojobu na hydratáciu pleti, glycerín na zvláčnenie a udržanie vlhkosti pleti, vitamín E ako známy antioxidant, patentovanú zmes peptidov ako aj silikón dimethicone. Báza slúži ako makeup a je odolná voči oteru a vlkosti, páči sa mi, že pri prezliekaní mi neostáva na oblečení, ani sa nestiera, keď si častokrát prechádzam nevedome rukou po tvári. Výdrž je na jedničku, taktiež sa mi pozdáva, že mierne maskuje zväčšené póry. Obal má podobu maličkej svetloružvej tuby s nápisom Mary Kay, a práve táto kombinácia ho robí nezameniteľným s inými značkami. Za mňa určite viac ako fajn produkt, staršie ženy sa mu potešia možno ešte o niečo viac vďaka jeho účinkom proti starnutiu pleti :-)
cena: 17

*Make Up*

...na záver mám pre vás pripravenú ukážku rýchleho a jednoduchého makeupu, kde som použila všetky 3 produkty, samozrejme za pomoci ďalších skrášľovadiel :-)...

.....očný tieň sa mi na viečku zrazil veľmi rýchlo, nech som sa akokoľvek snažila...

Majte sa krásne a teším sa na vaše komentáre! :-)


12 komentárov

  1. Značku Mary Kay moc neznám, ale zaujal mě make-up :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odpovede
    1. je taky vlacny a zamatovy ze ho na perach ani necitis :)

      Odstrániť
  3. Doposiaľ som ani ja nič od Mary Kay neskúšala, ale vraj majú kvalitné produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zdravím Janka a ďalšie dámy ktoré ste doposiaľ nemali možnosť vyskúšať si kozmetiku Mary Kay na vlastnej koži. Pracujem s touto kozmetikou 5 rokov ako nezávislá kozmetická poradkyňa a vizážistka a rada spolu s Vami vyskúšam prípravky na ošetrenie Vašej pleti alebo celý rad dekoratívnej kozmetiky, kde Vás naučím ako si správne vybrať vhodný odtieň make-up-u,jeho nanesenie, fixácia, výber farby na líca a tieňov na oči . . . .Objednajte sa na BEZPLATNÚ HODINKU KRÁSY SPOLU S KAMARÁTKAMI na stránke www.marykay.sk/Aljundi a rada sa povenujem Vášim potrebám v oblasti krásy. Želám krásny deň.

      Odstrániť
  4. Úžasné věci. Moc se mi líbí ten lesk
    terina98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja s touto značkou dokonca pracujem, takže o niečom to svedčí (o mojej spokojnosti :)). krémové tiene mám v hnedej farbe Tiki hut a nestalo sa mi nikdy to, čo tebe a to nepoužívam ani bázu ani nič, nanášam ich prstom alebo štetcom. ale tak každý máme iné viečka :-/

    https://www.facebook.com/makeupakrasa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skusim to este zoparkrat ale je pravda ze moje viecka su complicated kedze i oci mam hlbsie vsadene a vsetko sa mi otlaca :(

      Odstrániť
  6. Najlepšie, najkvalitnejšie, hypoalergénne prípravky na prírodnej báze! :) Dlho som hľadala a našťastie našla. Nájdite a oslovte aj vy nezávislú kozmetickú poradkyňu Mary Kay vo vašom okolí.
    Rozjasňujúca báza sa mi viacej na mne osvedčila ako zmatňujúca, ale určite odporúčam vyskúšať aj CC krém a Endless Performance púdrovú podkladovú bázu - to je môj aktuálny miláčik :-*
    Lesky, rúže, leskorúže - mám vždy v každej kabelke jeden z obľúbených odtieňov, takže neustále je o moje pery postarané ;)
    Tie novinkové očné tiene (Seafoam, Lagoon či TikiHut) si nanášam na fixačný gél pod očný makeup, očko si prepúdrujem a potom postupne vo vrstvách nanášam štetcom na krémové očné tiene. Tieto tieniky v tomto postupe vydržia aj ponáranie v slanej vode - zacielené a otestované na vlastnej koži! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Od téhle značky si jednu dobu hodně objednávala moje mamka, já jsem zatím sama nic neměla, jelikož je na mě celkem drahá a nic mě zatím natolik nezaujalo,abych si to toužila pořídit. Každopádně jsem zkoušela rtěnku a ta je docela fajn :-) A z tvé recenze mě zaujal lesk, ten vypadá moc hezky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mas pravdu je to drahsia kozmetika ale ked konecne zarabam uz i viac premyslam do coho investovat a radsej volim kvalitu :) i ked ta sa da najst od najlacnejsich po najdrahsie svetove znacky

      Odstrániť