After Summer

streda 26. augusta 2015

Zdravím vás kočky,
ako sa máte, užili ste si dosýta prázdniny a slniečko? Pomaličky ale iste nastupuje jeseň a chladné večery a mne neostáva nič iné ako zosumarizovať moje leto :) Viac ako tri mesiace som intenzívne používala anticelulitídne prípravky, aby som bola pripravená na bikinovú sezónu a nemusela sa za seba hanbiť medzi plážovými inžiniermi :-) 

Ceulitídou dnes trpia nielen ženy, ale aj muži. Častokrát si na ulici všímam, že to ani náhodou nie je záležitosť veku, majú ju ako mladé baby tak i staršie ženy a nesúvisí to ani s prebytočnými kilami. Ja sama nejakou extrémnou celulitídou netrpím, ale koža mi príde celkovo taká ochabnutejšia, plus na zadku sa mi zdá, že náznaky tam sú. Ako vravím, vďaka tomu, že je to v začiatočných prejavoch je tu stále nádej dať to dokopy a začať športovať, zlepšiť životosprávu a ako dobrý pomocník poslúži i kvalitná kozmetika. Testovala som pre vás dva produkty špeciálne vyvinuté na zoštíhlenie kritických partií a celulitídu. Ak vás zaujíma, ako som bola spokojná, čítajte ďalej....

 Dermacol Enja Slim Gel Abdomen Reshaping


Oficiálny popis

"Zoštíhľujúci gél na bruško s kofeínom, aescinom a špeciálnymi polysacharidmi, ktoré stimulujú štiepenie tukov v pokožke a preventívne pôsobia proti ich ukladaniu. Účinné látky problematické partie prekrvujú a odvádzajú zadržanú vodu. Počas 1 mesiaca oblasť brucha zoštíhli až o 1 konfekčnú veľkosť. Pravidelným používaním dosiahneme plochého bruška, pokožka bude pevnejšia a pružnejšia."
Použitie: Aplikujeme krúživými pohybmi 2x denne po dobu aspoň 1 mesiaca.

Radu Enja od Dermacolu mám osobne veľmi rada, ich produkty sa mi zdajú účinné a kvalitné a bola som s nimi natoľko spokojná, že som sa rozhodla vyskúšať i tento gél na bruško. Brucho je u mňa kameňom úrazu, mám pocit, že všetok tuk sa mi ukladá iba tam...ach jaj. Gél sľubuje zoštíhlenie o 1 veľkosť a to aj spĺňa. Za mesiac pravidelného používania sa mi podarilo v páse zhodiť pár cetimetrov, za predpokladu že som sa nijako neprejedala a naozaj si dala záležať na denno dennej aplkácii. Gél je čírej konzistencie, skôr redšej a veľmi rýchlo sa dokáže vstrebať, čo je jeho prednosťou. Ako negetívum vnímam dočasný efekt, akonáhle som ho prestala používať, koža mi prišla opäť nespevnená a ak by som nezačala cvičiť, všetko by sa vrátilo do pôvodného stavu. Preto by som rada upozornila na zásadnú vec- a tou je cvičenie. Tento gél je funkčný a výsledky sú viditeľné za predpokladu, že nie ste leňochod a aspoň párkrát do týždňa so sebou niečo robíte a pestujete hoc i ten najľahší šport. 
Oficiálny popis
"Telový gél k redukcii už vzniknuté celulitídy a zároveň tiež predchádza vzniku novej.
Počas 4 týždňov Vašu pokožku krásne vyhladí vďaka obsahu kofeínu, pagaštanu a ginko bilogy.
O 41% pevnejšia pokožka za 8 dní.
Viditeľná a dlhodobá redukcia celulitídy.
Bol vyvinutý na problémové oblasti okolo brucha, bokov a stehien.
Má nemastnú štruktúru, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva pokožku sviežu."
Použitie: Aplikujte na postihnuté miesta formou masáže.

Môj najlepší anticelulitídny pomocník, zoznámte sa! Má ostrú modrú farbu a dokáže pokožku stehien neskutočne vyhladiť za pár sekúnd. Mám pocit, že jemnejšiu pokožku som ešte nemala. Vstrebe sa a po chvíľke lepkavého pocitu ani necítite, že ste si niečo namazali. Skúšala som ho i na bruško, ale najlepšie mi sedí v oblasti stehien a bokov, je vidieť reálny rozdiel už o pár dňoch. Takisto nečakajte zázraky, ani že vám postava modelky od VS spadne priamo z neba, treba sa činiť a makať na sebe. Výsledok však viditeľný je a kto je pozorovateľ ako ja, všimne si na sebe rozdiely, ako na pohľad tak i na dotyk.


Majte sa krásne, ja si idem zabehať! :-)



6 komentárov

  1. vypadá superově
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Istý čas som vcelku dosť používala tieto krémy a gély proti celulitíde, ale mám pocit, že nefungovalo nič, tak som s tým proste prestala a od tej doby je stav celulitídy na moje prekvapenie omnoho lepší, áno čiastočne k tomu možno prispelo aj moje mierne schudnutie. Jediné, čo mi vie vypnúť pokožku je zábal zo zrnkovej kávy a krému, to funguje okamžite.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásné plavky:) Já vždycky po létě mám celou pokožku extra vysušenou
    Verranda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný článok!:) .. tie plavky su naozaj krásne :) .. s tou celulitídou máš uplnu pravdu, je to smutne ale je to tak :/

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť