Dermacol Review

sobota 10. októbra 2015

Zdravím krásky,
víkend vždy tak rýchlo zbehne, nezdá sa vám? Je sobota večer a mňa chytá depka, pretože polka víkendu je už za mnou. Ale, sobota pre mňa tiež znamená venovať sa okrem domácnosti i foteniu a môjmu milovanému blogu, ako aj vám, dámy :-)

Čo som si pre vás na dnes pripravila? Vedzte, že recenzia na dekoratívnu kozmetiku od značky Dermacol vás neminie. Ešte počas leta som obdržala balíčky na testovanie a pustila sa do skúšania. Ako prvé vám predstavím vodeodolnú maskaru spoločne s odličovačom a expresným odlakovačom. Trio týchto výrobkov ma milo prekvapilo a som s nimi spokojná. 

MEGA LASHES WATERPROOF MASCARA

cena: 9,59
kúpite TU
Je mladšou sestrou mojej favoritky medzi riasenkami Mega Lashes maskary, ale vo vodeodolnom šate, navyše v luxusne pôsobiacom balení. V podstate ide o veľmi podobnú ak nie rovnakú maskaru pre super objem rias s panoramatickým efektom. Podľa popisu riasy krásne rozčeše a vykreslí, dodá im plnosť a tvar, s čím musím súhlasiť. Perfektne k riasam priľne a vďaka vodeodolnej krémovej textúre sa už nemusia ženy báť dažďa, sĺz či vlhkosti-ich makeup ostane neporušený. Vodeodolné riasenky nevyhľadávam, no napriek tomu jedna sa vždy zíde pre prípad núdze. Vadí mi na nich predovšetkým ich odličovanie, do čoho sa mi takmer nikdy nechce púšťať. Iste viete, že tento typ maskary si vyžaduje i vodeodolný odličovač očí, na čo myslel i Dermacol a zaslal nám ho spoločne s riasenkou.

WATERPROOF EYE MAKE-UP REMOVER

cena: 4,59
kúpite TU
Jemný odličovač očí s extraktom z nevädze tonizuje a osviežuje pleť a poradí si aj s tým najzarytejším makeupom. Dvojfázové zloženie je potrebné pred použitím a dávkovaním na tampón pretrepať, aby sa zložky premiešali. Niekomu môže vadiť pocit mastnoty očného okolia, ja sama tiež nie som výnimkou a po dvojfázovom odličovači siaham ozaj iba príležitostne. Jednak sa stránim vodeodolným makeupom a jednak si zvyčajne vystačím s micelárkou (mimochodom tiež od Dermacolu :-)). Ak sa ale často líčite a hľadáte niečo účinnejšie a vyslovene na oči, tento odličovač bez obsahu alkoholu je dobrá voľba. Oči nedráždi a na jedno oko si vystačím s dvoma vatovými tampónmi.

EXPRESS NAIL POLISH REMOVER

cena: 2,29
kúpite TU
Expresný odlakovač bez acetónu je niečo, čo ocenia majiteľky prírodných či umelých nechtov. Rýchlo a jednoducho odstráni lak z povrchu nechtov, odlakovanie nebolo nikdy jednoduchšie. Zloženie s mandľovým olejom navyše nechtíky rozmazná a nadmerne nevysuší. Ako majiteľka prírodných nechtov som si tento odlakovač obľúbila a hoci sa chystám na gél laky, odlakovač si nechám pre prípad, ak sa rozhodnem použiť gél lak iba ako podklad a teda budem chcieť necht poriadne spevniť. Odlakovač nezapácha tak typicky chemicky a je ozaj k nechtom veľmi šetrný.

V druhej časti vám ukážem prevažne ešte letné novinky, ktoré upútajú asi hlavne mladšie ročníky. Každopádne, veselé obaly a sympatické prevedenie produktov si získalo i mňa, staršiu generáciu :-D

LIP BALM LOVE LIPS - PEACH

"Vyživujúca textúra s prírodnými olejmi, včelím voskom, a vitamínom E podporuje regeneráciu pier a vytvára na nich ochrannú vrstvičku a zabraňuje ich vysúšaniu."

Love Lips sme tu už mali v srdiečkovom tvare, tentokrát si ale Dermacol nechal poradiť a predsa len dal prednosť praktickosti v tomto jednoduchšom a funkčnejšom prevedení. Nové Love Lips nájdete v niekoľkých príchutiach, tento je s vôňou broskyne a dovolím si tvrdiť, že je to presne moja voľba. Mám síce doma zo 10 balzamov, a povedzme si narovinu, nemám šancu ich spotrebovať a tak mastím all day...every day....až kým počet neznížim o polovicu. Tento balzam by som charakterizovala ako jemne tónovací a zvláčňujúci. Pery sú po ňom mäkké, vyhladené a krásne voňavé, ale zasa nie na dlho. Obsahuje i ochranný faktor SPF15. Celkovo príjemný spoločník do kabelky a na cesty. 

Farebné púdre na vlasy u nás hviezdili v plnej paráde minulý rok, aspoň čo sa blogov týka. Tento rok s nimi prišiel i Dermacol, a to rovno v 6 farebných odtieňoch. Mne prišiel oranžový, čo sa mi vidí ako menšie zlo v porovnaní so zeleným na príklad. Púder sa odporúča naniesť na mokré vlasy a potom zafixovať žehličkou alebo fénom. Mňa osobne táto novinka neoslovila a necháva ma úplne chladnou, nie je to nič, čo by som vynosila alebo by mi svedčalo. Je to pre mňa i dosť nepraktické, nakoľko púder sa ľahko vymýva a teda i farbí oblečenie a všetko navôkol. Na Halloween za tekvičku prečo nie :-D

Druhou novinkou je tuhé multilíčidlo s pigmentami a perleťou. Rozžiari pleť tváre a dekoltu, dodá zmyselný lesk očiam, tvári a perám. Nanáša sa už na tvár zjednotenú makeupom, pod obočie, na lícne kosti alebo nad hornú peru, ako klasický rozjasňovač. Aplikujem ho  prstom a jemne vklepem podľa potreby. Na výber je až 5 odtieňov, ja mám odtieň číslo 2. Nie je do očí bijúci, pôsobí prirodzene, ba mám pocit, že ním nemusíte ani šetriť. Cena je tiež príjemná, si myslím :-)

NEON HAIR POWDER NO.2 - ORANGE

cena púdra na vlasy: 3,79
cena rozjasňovača: 3,79
kúpite TU a TU 
Ktorý z produktov ste skúšali alebo by ste chceli vyskúšať?


7 komentárov

  1. Zajímavé produkty. Jen samou chválu jsem slyšela na ten Dermacol odlakovač, taky ho musím vyzkoušet!

    Klára
    fashion blogger
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten rozjasňovač vypadá moc dobře!:)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ten odlakovač vypadá dobře, mám teď docela velkou spotřebu odlakovače.
    Zvu tě na můj blog, kde právě probíhá soutěž.
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/2015/10/rijnova-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som ten odlakovač mala a vôbec som s ním nebola spokojná ...
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť