I♥MAKEUP Wonder Palette Sin Make Up

štvrtok 15. októbra 2015

Ahojte srdiečka,
veľmi sa teším z dnešného článku, pretože mi dal zabrať kým som pre vás všetko nafotila a vymyslela, ale verím, že to bude stáť za to! Urobte si pohodlie, vyložte si nôžky, uvarte čajík a ideme nato :-)
Zo stránky makeuprevolution.cz som mala možnosť vybrať si z pomedzi kvánt krásnej a pútavej dekoratívnej kozmetiky to, po čom moje srdce najviac piští a viete čo som si vybrala? No predsa srdiečkovú paletku s názvom Sin čiže hriech, ktorá je neskutočne rozkošná a ukrýva v sebe zmes odvážnych i neutrálnych odtieňov. Okrem paletky očných tieňov som si vybrala ešte dva rúže a každý z nich má úplne iný nádych, no oba sú skôr z kategórie výraznejších farieb. Ako som s nimi spokojná a ako vyťažiť i z na pohľad nenositeľných farbičiek maximum, sa dozviete v dnešnom článku :-)
Prvým krásavcom je rúž od značky I♥MAKEUP v odtieni Happy Girl, čo je zmes broskyňovej a ružovej vo veľmi šťavnatej podobe. Rúžik nie je ani matný, ani trblietkový a príjemne a ľahko sa na pery nanáša. Obal je určite atribútom, ktorý upúta nielen cieľovú skupinu zákazníčok, ale asi každého-je lesklý, ružový a pôsobí sofistikovane a luxusne. Myslím, že i to je jeden z dôvodov, prečo sa tento rúž neradí do kategórie najlacnejších rúžov na tejto stránke (cena: 149Kč/5,62 eur). Výdrž je dobrá, nemám mu absolútne čo vytknúť, čo sa týka kombinovania s oblečením nosím ho skôr k zemitým farbám na spestrenie. Podľa môjho názoru rúž pristane i bledším i opálenejším typom.

Druhý krásavec je od značky Makeup Revolution ide o Amazing Lipstick v odtieni Enchant, čo je krásná studená fialová farbička. Celkovo je v ponuke až 30 odtieňov, a to i škandálne extravagantné farby ako modrá, žltá či oranžová, no nájdu sa medzi nimi i nestarnúce klasiky. Rúž je neskutočne fantastický za smiešnu cenu 49Kč/1,85 eur a svoju funkciu si plní skvele. Na perách je príjemný, nezalieza do vrások, pery nevysušuje a drží parádne! Praktické balenie v sebe ukrýva i bonus-šrúbovateľný spodok s rúžom ako SOS záchrana, ak ti rúž dôjde. U tohto odtieňa som sa bála, že mi nebude svedčať, ale dá sa to, no i tak je skôr vhodný pre brunetky. 

swatches/ Happy Girl/ Enchant
A teraz sa dostávame k zlatej čerešničke v dnešnej recenzii a tou je srdiečková paletka Sin, no nezamilujte sa! Dizajnové prevedenie, odtiene i názov presne odrážajú moju hriešnu dušu a vzťah k pekným veciam, ha ha :-) Čierny plastový obal podčiarkuje jediný detail a tým je veľké kamenné fialové srdce, nádhera...Vo vnútri sa klasicky nachádza zrkadielko a aplikátor, ktorý ale vôbec nezvyknem používať. Pri pohľade na odtiene, ktorú sú možno pre niekoho viac než odvážne, si môžete všimnúť, že paletka obsahuje ako matné tak i trblietavé tiene, neutrálne i živé až priam krikľavé farby. Kombinácia tieňov sa podľa mňa dosť dobre vydarila, farby sa neopakujú, naopak, pekne sa dopĺňajú a dajú medzi sebou voľne nakombinovať. Výdrž tieňov je veľmi dobrá, naposledy som asi ani nepoužila bázu, iba korektor a púder. Tiene nijak enormne neprášia a pracuje sa s nimi pohodlne a ľahúčko, ak teda zvyknete používať štetce ako ja. Bez nich si to totiž už ani neviem predstaviť. Celá táto vychytávka stojí 15 eur. 

V líčení som ako podkladový tieň použila odtieň číslo 1, čo je hneď prvý tieň v paletke. Ide o univerzálny matný odtieň. Do oblúka som naniesla šedý tieň zmiešaný s trblietavým magentovým tieňom, na pohyblivé viečko šiel matný ružový tieň a do vnútorného kútika oka som použila žltú farbu :-) Na prejasnenie pod obočie som naniesla posledný biely trblietavý tieň. Na perách mám Amazing rúž v odtieni Enchant. Zvyšok líčenia tvorí makeup od Dermacolu, srdiečková tvárenka od MUR, maskara od Estee Lauder a púder Stay Matte od Rimmelu. Líčenie určite nie je na bežné nosenie ale musím povedať, že ma uchvátilo a páčia sa mi farby vo výsledku. Myslím, že v nejake j menšej obmene,  napr. s neutrálnym rúžom by sa dalo veľmi pekne vynosiť. Na fotenie som ale chcela niečo viac veselé a farebnejšie, aby ste videli produkty v plnej kráse ♥

Zaujalo vás niečo z dnešnej recenzie? Máte obľúbený produkt od MUR?


18 komentárov

  1. tie tiene vyzerajú geniálne ... :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. su skvele a nie su ani drahe ak to porovnam s inymi znackami :)

      Odstrániť
  2. Krásné a veselé barvičky, které se k Tobě naprosto hodí :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem i ked je uz po lete ale naladu mam veselu vzdy co sa odrazi i vliceni :)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. ver ci nie i na mna ale kedy budem experimentovat ak nie teraz :)

      Odstrániť
  4. Paletka je skvělá. Já používám většinou nude barvičky, ale vidím, že se není čeho bát. Líčení s tak veselými barvičkami je nádherné. Sluší ti to. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem krasne, uprimne tiez sa bojim a toto je moj prvy pokus :)

      Odstrániť
  5. toto je teda krasne líčenie a o rúži make up revolution som uvažovala lebo maju naozaj krasne odtiene a tieto sú také žiarive veľmi pekne:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ruziky su super a odporucam minimalne jede n mat doma :)

      Odstrániť
  6. Já mám od MUR pouze dvě věci protože u nás v Rossmanovi najednou zrušily nabídku této značky, nevím proč.. Plánuji koupi očních linek protože jejich aplikátor mi přijde dobrý a konzistence ne příliš tekutá. Na léto se paletka velmi hodí spolu s rtěnkami, určitě se snimi může dát pěkně nalíčit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. u nas je to dostat bohuzial iba na internete,ale uz mam celkom slusnu zbierku :) na leto ano, toto bola moja posledna rozlucka ;)

      Odstrániť
  7. Odpovede
    1. Ani ja som nemala a hla :-D z casu ma cas sa to moze hodit

      Odstrániť