Rimmel by Kate

streda 3. februára 2016

Vítam vás u dnešného článku!
Jar už klope na dvere a mňa pochytila pochabá nálada plná púdrových a jemných farieb, ktoré mám zo všetkého úplne najradšej. Neviem ako vy, ale ja osobne sa cítim "doma" práve v týchto nežných a nevtieravých farbách.

Inak tomu nie je ani v dekoratívnej kozmetike. Dnes by som vám rada ukázala môj najnovší prírastok k rúžom a to miláčika z Nude kolekcie od Kate Moss. Známa topmodelka, tuším už po tretíkrát sama navrhla kolekciu rúžov pre londýnsku značku Rimmel. A práve táto NUDE kolekcia je môjmu srdcu najbližšia a doslova si ma získala na prvý pohľad. Chic nude odtiene v ružovkastých tónoch, jemnej béžovo-kašmírovej či fialkovej už nejaký ten čas možno zakúpiť bežne v drogériách či na internete. Rúže sú dostupné v 4 odtieňoch, ja som si vybrala odtieň č.42.

Rimmel Lasting Finish Nude rúž

Viete prečo? Pretože ladí k môju tónu pleti, dá sa povedať, že je jemne ružovkastý a takpovediac univerzálny oproti zvyšným odtieňom. Rúž má svetlý lososový obal s podpisom Kate a vyrazenou korunkou navrchu, ako už býva pre Rimmel rúže zvykom.
Má veľmi príjemnú krémovú textúru, vďaka čomu ho budete veľmi rady nosievať. Zvýrazní farbu vašich prirodzených pier a pritom budete pôsobiť veľmi upravene a sofistikovane ako Kate. Tentokrát sa i vy môžte líčiť ako topmodelka a to viacmenej za pár šušňov, pretože tento skvelý rúžik stojí okolo 3 eur na parfums. Dovolím si tvrdiť, že pery nevysušuje a prenádherne vonia, asi ako všetky Rimmel rúže. To z neho robí priam dokonalý produkt.
Ak milujete nude vecičky, tak si určite prídete na svoje a aspoň jeden takýto poklad doma musíte mať. Ak nie, nevadí, pretože Kate má tiež skvelé kolekcie matných a dlhotrvácnych rúžov. A aby som nezabudla, spoločne s rúžmi boli navrhnuté i nude laky na nechty, ale to iste viete :-)
Ak by vám to predsa nestačilo, mám pre vás ešte jeden tip na jarnú vôňu, ktorá stelesňuje ženskú fantáziu a nežnosť. Parfém Avon Luck La vie je o čosi ľahším a sviežejším pokračovaním známeho Avonu Luck, ktorý možno poznáte z reklamy s Máriou Sharapovou. Parfém spája sladký dotyk jahody, prenikavej konvalinky a cédra vo veľmi pôsobivý jarný elixír sviežosti a dievčenskosti. Flakón je navrhnutý pre ženské srdcia, ktoré túžia po romantike a troške šťastia (nielen v láske) :-) 

Prajem krásny večer!


17 komentárov

  1. Tak ten má vážne nádherný odtieň! Po rúžoch od Kate pokukujem už dlhšiu dobu, no a teraz si ma dokonale navnadila :D
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezká barva, asi zase musím do drogerie a to jsem si říkala, že tuhle rtěnku nepotřebuju! :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som si to hovorila, ale napokon aspoň jeden je doma ! :-D

      Odstrániť
  3. Z této řady Rimmel rtěnky nemám ale vypadá velmi pěkně a jak říkáš univerzálně. Ideální pro toho kdo si netroufne na výrazné barvy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. výrazné rúže mne nespristanú, čiže jasná voľba sú práve takéto odtiene :-)

      Odstrániť
  4. Presne nad týmto som váhala či so ho kúpiť, nebola som si istá či mi tento odtieň pôjde. No a teraz ľutujem, že som si ho nekúpila. Vyzerá naozaj krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 42 mňa oslovila najviac a určite si ho bež kúpiť, ešte ho majú všade :-)

      Odstrániť
  5. Už tak dlho sa chystám si kúpiť tento rúž, že to ani možné nie je :D Vyzerá krásne. Veľmi ma upútal náhrdelník / náramok. Smiem sa spýtať odkiaľ je ? ♥
    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Náhrdelník je z H&M :-) Je súčasťou dvojitého náhrdelníka takže samotný ho nekúpiš :-)

      Odstrániť
  6. Máš božíí fotky :33 Čím fotíš? :)
    www.teabyniki.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejde o to čím fotíš, ale či sa s kompozíciou a farbami dokážeš vyhrať :-)

      Odstrániť
  7. Rtěnky od Rimmelu jsou moje nejoblíbnější, tyhle Nude jsem ale ještě nezkusila :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Žádnou rtěnku od Rimmelu jsem si ještě nekoupila, ale minimálně tuhle nutně potřebuju! Ten odstín je naprosto úžasný! :) A mimochodem - krásné fotky!
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento odstin me laka uz hrozne dlouho, tak uvidim.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásný nude ostín! :) Já mam raději odstíny tmavší a výraznější, ale tohle je ideální rtěnka, kterou bych do své mini sbírečky nude odstínů brala :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť