Valentín u mňa

štvrtok 18. februára 2016

Ahojte, 
v nedeľu všetci zaľúbenci slávili sviatok lásky-Valentín. Pre niekoho trápne klišé, pre mňa po rokoch príležitosť užiť si pekný deň. Nemusím sviatky podobného typu, ale priznávam, že tento rok to bolo iné. Bolo to pekné, príjemné a romantické. Presne ako som si predstavovala....a pritom sme ani nemuseli nikam cestovať, iba byť spolu :-) 
Mojou úlohou bolo iba sa pekne obliecť, nalíčiť a a čakať na svojho princa, haha. Žiadne varenie a obskakovanie.
 K sviatku zamilovaných patrí kvalitná kozmetika a ja som v tento deň zvolila tématický makeup v odtieňoch sýtej ružovej. Použila som svoju azda najobľúbenejšiu paletku očných tieňov Makeup Revolution  I ♥ Makeup I Heart Chocolate. Ako podklad som použila matný neutrálny tieň, hneď prvý zhora, do lomu oka som naniesla matný čokoládový odtieň v strede. Nakoniec, na pohyblivé viečko som použila posledný strieborný trblietavý tieň, aby som dodala oku jas. Linku som použila iba minimálne, maskara mi poslúžila Catrice Glamour Doll, ktorá je fantastická a k dostaniu i bežne v drogérke.
Makeup True Match od L´oreal zjednotil moju pleť, drobné nedokonalosti okolo očí či nosa som vykorigovala korektorom od Rimmel.
Srdiečková tvárenka (ako stvorená pre Valentín) Makeup Revolution I ♥ Makeup Blushing Hearts len dodala líčkam ružový nádych a celé líčenie dotvára matný rúž, maslo na pery od Astor vo farbe Vivid Divine. Má dobrú výdrž a výrazný odtieň, preto som líčenie poňala v nerušivých farbách, nakoľko rúž sám o sebe je dosť výrazný a na bežné nosenie by asi pútal priveľa pozornosti. Pre tento deň som ale spravila výnimku.
Zakúpila som si i štetec na kontúrovanie od Real Techniques a je to pán štetec- je taký huňatý a jemný a ešte potrvá, kým sa úplne skamarátime. Všetky spomenuté produkty sú k dostupné na parfums.
To by bolo z líčiacej časti všetko, ako outfit som zvolila priliehavé vzorované šaty. Večer sme trávili v jednej skvelej talianskej reštaurácii, ja som si dala šalát s lososom a moj milý šalát s mäskom. Zakončili sme to sladkým dezertom v podobe megasladkej (až mi buľvy tlačilo) palacinky na štýl snickers :-D mňam....
...a tu už je ukážka líčenia....
...a darčekov od mojej (horšej :-D) polovičky...
...tento kvietok mi udiera do nosa svojou vôňou i keď mám otrasnú nádchu a teší ma deň čo deň :-)...
...knižka mi pripomína osud nás dvoch...niečo tragikomické :-)

Týmto článkom som nechcela povedať, že sa máte ľúbiť len jeden deň. Práve naopak, tešiť sa z pozornosti toho druhého a vážiť si chvíle s ním, a to kedykoľvek a kdekoľvek. 
Ľudia si nevážia, to čo majú, až kým to nestratia a to je smutná pravda....Ľúbte sa a žiadne výhovorky, vážte si to, že ste spolu, pretože nikto nevie čo život prinesie.

6 komentárov

  1. Měli jste krásný Valentýn a moc ti to slušelo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasne liceni, moc ti to slusi :) Tyhle cokoladove paletky se mi moc libi, ja mam doma tu jejich novou ruzovou a rada bych si poridila i ty ostatni, hlavne bila varianta se mi moc libi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Koukám že jsi Valentýna pěkně prožila. Lososa miluji. Zvolila jsi krásné romantické líčení které se mi k tomuto dni velmi hodí. Velice se mi líbí peněženka. Já prožila Valentýna den předem a užila jsem si to též skvěle.

    OdpovedaťOdstrániť