Avon TRUE COLOR MATTE

piatok 25. marca 2016

Krásny Veľký piatok želám!
Ani sme sa nenazdali a sú tu druhé najvýznamenjšie sviatky v roku a to Veľká noc. Tento rok vyšli na skorší dátum a možno i preto sa s tým počasíčko ešte nestihlo tak celkom stotožniť, príde mi to, že vonku je zima ako v januári :-) Ale odo dnes sa má pomaly začať otepľovať, a tak verím, že sviatky si užijeme i prechádzkami na slniečku a prípadná šibačka s oblievčakou neskončí pre väčšinu chrípkou alebo prechladnutím. 

Základom kozmetickej výbavy každej ženy a bezchybného elegantného vzhľadu počas sviatkov je určite rúž. Správny typ a odtieň rúžu vie odviesť obrovskú prácu pri vizáži a spraviť i zo škaredého káčatka labuť. Novinkou tejto jari sú matné rúže od Avonu True Color Matte, ktoré poskytnú perám dokonale matnú farbu a dôkladnú hydratáciu. 

Táto novinka je výnimočná vďaka tomu, že:
  • zamatovo jemné zloženie vďaka čomu sa ľahko nanáša,
  • nevysušuje pery a chráni ich pred stratou hydratácie,
  • poskytuje trvácnu a sýtu matnú farbu.
V minulosti Avon už prišiel s myšlienkou matných rúžov, ale ak mám byť úprimná, ani raz mu to nevyšlo tak, ako si predstavujem matný rúž ja. Tentokrát je to ale iné. Ak matné rúže, tak rovno i v matnom šate! Čierne, na dotyk príjemné, matné balenia v kombinácii so striebornou dodávajú týmto rúžom na vážnosti a robia z nich elegánov na štýl luxusnejšej kozmetiky. Z pohľadu zhora je vrchnák priesvitný a je tak viditeľný odtieň rúžu bez toho, aby ste ho museli otvárať a vysúvať. Pre mňa je vizuál týchto rúžov top a to je len začiatok!
Vastním celkom 3 matné odtiene:
Red Supreme- výrazná červená bijúca až do krvavo bordova
Pure Pink- marhuľkovo rúžová bijúca do oranžovej
Ideal Lilac- studená fialová, výrazná farbička
Pure Pink/ Ideal Lilac/ Supreme Red
Na pohľad skvostné rúže majú obrovskú výhodu v tom, že sú matno-matné, naozaj pravé matné rúže a pritom pery nevysušujú. Ak máte predsa len suchšie pery a bojíte sa, ako by to vyzeralo s matným rúžom, odporúčam najprv použiť na pery jemný peeling, aby ste zabezpečili rovnomerné rozloženie farby na vašich perách. Ak nemáte šupinky a popraskané pery, postačí i balzam a chvíľu počkať kým nanesiete rúž, aby sa rúž zapracoval do pier. Farby sú krásne pigmentované, všetky moje odtiene čo vlastním sú nádherné, no červenú sa priznám nenosievam, z dôvodu že mne osobne mám pocit nepristane. Najviac využívam Pure Pink a to i na bežné nosenie a dokúpila som si i svetlučko ružový odtieň Posh Petal, ktorý bohužiaľ odfotený nemám, ale skúste naň mrknúť v katalógu. Určite vás zaujíma výdrž a cena tohto rúžu. Nadchnem vás, Rúž stojí 3,90 (bežná cena je 6,90), čo si myslím je trápna suma za tak skvelý produkt. Nemám pocit, že mi pery vysušuje a vydrží mi na perách i 4-5 hodín a to i keď papám či pijem. Rúž nanášam od stredu pier ku kútikom a nepoužívam ani kontúrku, i keď pri tmavších odtieňoch je to celkom žiadúce. Veľmi som si tieto rúže obľúbila a mať na výber až 15 odtieňov je výzva pre každú z vás! Takmer určite neostanete iba pri jednom :-)
Supreme Red/ Pure Pink/ Ideal Lilac

Ak vás títo krásavci zaujali, určite na nich mrknite!

9 komentárov

  1. No tak ty vypadají ale nádherně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš skvělý barvy, musím se na ně podívat a nějaký si objednat, protože na ně slyším jenom chválu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle matne rtenky me lakaji s kazdou recenzi vic a vic. Odstin Pure Pink je nadherny! :)
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na me taky doma ceka jeden odstin, tak jsem zvedava.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslím si že Avon konečně zazářil.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hodně mě zaujaly tyhle rtěnky, vypadají fakt skvěle a ty odstíny jsou boží :) Přemýšlím nad koupí, protože se zdá, že jsou fajn :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť