DERMACOL NEWS I.

sobota 26. marca 2016

Ahojte žienky!
Máte chuť na niečo voňavé a povzbudzujúce? Tak to ste na správnom mieste! V dnešnom článku vám predstavím voňavé novinky nielen na telo, ale i na dušu v skrášľovaní vášho ja. Poďme teda na to...

"Sprchovací gél s hruškovým extraktom jemne čistí a rozmaznáva pokožku tela, navracia jej sviežosť a energiu. Delikátna vôňa zrelej hrušky Williams navodzuje pocit harmónie a radosti. Vďaka unisex parfumácii je vhodný aj ako pánska telová kozmetika."

Ak ste fanúšikmi sprchových gélov Aroma Ritual, tak si iste prídete na svoje pri tejto novinke z dielne Dermacolu. Najnovším prírastkom v rodine Ritual je sprchový gél s Williamsovou hruškou. Ak vám to nič nehovorí, nevadí, pretože ani mne ale viem iba toľko, že ide o odrodu dozrievajúcu koncom augusta a jej plody majú peknú žltú farbu. Aké využitie má v kozmetickom priemysle, nevedno :-) Posúdiť to môžem iba subjektívne, z hľadiska mojich čuchových buniek a receptorov na tele. Gélik je ako všetky druhy Ritualov redší a menej penivý, ale lahodne sladký a voňavý. Mne osobne tieto gély, všetky možné druhy, imponujú a mám ich rada. Naopak tete nevyhovujú lebo sú riedke. Ale za mňa musím povedať, že ak by sa dalo, chcela by som mať doma na poličke celú zbierku. Williamsova hruška vonia tak nezáväzne, asi menej sladko ako jej samotné plody, a preto je vhodná i pre chlapcov. Môj chlap použije akýkoľvek gél, aký mu dám a naposledy bol z Dermacolu nadšený, mal tuším hroznový variant. Po sprche je na mieste telové mlieko alebo krém, pretože gély nie sú hydratačné, ale naproti tomu čistia jemne a nabudia a naštartujú zmysly. Práve preto mám v obľube tieto gély a neviem sa ich nabažiť.

objem: 250 ml
cena: 2,29
"Perfektne priľnavá krémová textúra na báze voskov a polymérov obalí riasu po riase, nádherne ich vykreslí a rozčeše. Dodá každej objem a plnosť. Je skvelým riešením pre krátke riasy. Je vhodná aj pre nositeľky kontaktných šošoviek."

Riasenka Mega Lashes Express Volume má pekný purpurový lesklý dizajn so zlatými nápismi. Silne mi pripomína zlatú verziu Mega Lashes, táto má ale za cieľ expresne a mimoriadne predĺžiť riasy. Kefka je navrhnutá tak, aby kopírovala lem rias a záhyby oka. Zo začiatku je dosť obtiažne sa s ňou skamarátiť- je dosť mokrá a odtláča sa na viečko, riasy zlepuje. Preto ju nechávam trochu "zaschnúť" alebo po prípade ju obtriem do servítky, aby nelepila. Riasy zvýrazní, sú maximálne čierne a pri správnej manipulácii ich kvalitne zahustí.

objem: 12,5 ml
cena: 9,59
"Wake&Make-up odstraňuje známky únavy, prebudí pleť a dodá jej sviežosť a hebkosť. Pleť zjednotí a prejasní. Make-up je vodoodolný, zároveň však pleť zvláčni a hydratuje počas 24 hodín."

Rozjasňujúci a navyše vodeodolný makeup je príjemnou novinkou, ktorú som testovala. Bála som sa tmavého odtieňa, ale nakoniec najsvetlejší odtieň mi dokonale sadol. Je skvelý na jar, kedy moja pleť ešte nie je pobozkaná slnkom a je dosť bledá. Preto tento makeup používam práve počas týchto dní. Pleť mi pekne zjednotí a zároveň kryje viac ako stredne. Nestiera sa a pekne splynie s pleťou, že ho takmer nevidieť. Je balený v sklenenej fľaštičke s pumpičkou, takže sa dá pohodlne nadávkovať. Príde mi, že ani nepotrebujem prepúdrovať, pretože nie je ani mastný ani príliš tekutý. Určite nevydrží sľubovaných 24 hodín, ale je ľahký, hydratuje a pritom spoľahlivo kryje, takže sa stal mojím obľúbeným.

objem: 30 ml
cena: 12,69

Aký máte názor na značku Dermacol?


18 komentárov

  1. K té hrušce jsem čichala k práci a mi osobně moc nevoněla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no komu ako, mne sa doteraz najviac pacila jahoda s rebarborou :)

      Odstrániť
  2. Děrmacol mám moc ráda, je to super značka.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aroma Rituals mě většina gelů nevoní a že už jsem jich vystřídala dost stále mám názor že takový Original Source je voňavější. Z Aroma. R. mám nejraději právě hrušku a mango. Teď používám Irskou kávu, není špatná ale znovu si ji nekoupím. Řasenka je skvělá líbí se mi že pěkně oddělí řasy, to oceňuji a make up jsem ještě neměla a ani mě moc neláká. Dermacol je vcelku kvalitní značka která na to že je naše se s klidem vyrovná i těm světovým jako třeba Rimmel.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. suhlasim s tebou, je to kvalitna znacka i ked si vela ludi mysli ze ak je nieco ceske a nie anglicke ci francuzske tak to nemoze byt kvalitne, ale nie je to pravda :)original source som u nas nevidela...

      Odstrániť
    2. Přesně tak, spousta lidí si to myslí že co je české je nekvalitní ale opak je pravdou. Original Source mají v Dmku téměř vždy a cena kolem 30-40 Kč (asi 1,20€) :-D

      Odstrániť
  4. Pekna recenze :) Znacku Dermacol mam rada, nedam dopustit na jejich tekute linky a lanyzovy makeup, ktery ale bohuzel prestali vyrabet.

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. lanyzovy sa uz nevyraba???to bol tiez moj oblubeny :O

      Odstrániť
  5. Makeup bych ráda vyzkoušela :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dermacol je celkem fajn. Mám od nich bb krém, který je můj nejoblíbenější. Ráda bych vyzkoušela tu řasenku.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Miluju jejich tekuté oční linky, jsou nejlepší! :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta řasenka mě docela zaujala, budu jí muset ještě omrknout :)) I když Dermacol už skoro nepoužívám, značka mi není sympatická a ani mi nepřijde extra kvalitní, občas se tam najdou produkty, co bych chtěla vyzkoušet. :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podla mna je Dermacol hodne fajn, na ich makeupy a telovku nemozem povedat nic zle :)

      Odstrániť
  9. Tak pul na pul, neco dobre, neco horsi, ale ten sprchac je supeer ;)

    andreabblog

    OdpovedaťOdstrániť