PUPA BEAUTY PROGRAM

nedeľa 20. marca 2016

Ahojte dievčence,
myslím, že uhádnete o kom (o čom) bude dnešná mega recenzia :-) Áno, reč bude o talianskej značke Pupa Milano a jej makeup programe zameranom na dokonalú pleť, ako aj o beauty rutine s kompletnou línou na očistenie pleti. Novinky, ktoré vám dnes v mojom článku predstavím, vám, myslím si padnú do oka. Nemusíte nutne riešiť problémy s pleťou, aby vás dnešný článok dokázal osloviť. 
Postupne vám bližšie predstavím produkty, ktoré spadajú do BEAUTY PROGRAMU a neodmysliteľne patria ku krásnej a zjednotenej pleti. Prvým krokom v rámci tohto skrášľovacieho programu je nepochybne dobrý BB-krém, a to hneď v troch možných variantách pre akýkoľvek typ pleti, pre tmavé škvrny a pre starnúcu pleť.

1. krok ➔ BB Krém, v 3 rôznych prevedeniach na základe špecifických požiadaviek každej ženy: 
Profesionálny BB Krém + Primer (vhodný na každý typ pokožky)
Profesionálny BB Krém + Bieliaca Zložka na Tmavé Škvrny (kombinuje liečenie tmavých miest pokožky s hydratáciou a zosvetlením)
Profesionálny BB Krém + Ošetrenie Proti Príznakom Starnutia s Účinkom Proti Vráskam (s účinkom proti starnutiu a anti-vráskovým efektom)

Všetky tri krémiky sú balené v jednoduchých klasických tubách, odlíšené sú iba farbou obalov a samozrejme popiskom, na čo slúžia. Ak by som ich mala zadefinovať, čo sa týka konzistencie a zloženia, tak mne prídu, že sú troška hutnejšie, ale len o trošku viac, nakoľko teraz som si navykla na tekuté makeupy. Všetky majú ochranný faktor, ako to už býva trendom v poslednej dobe, SPF20 a SPF30 a sú dostupné vo viacerých odtieňoch. Ja mám úplne najsvetlejšie varianty, konkrétne odtiene 01. Ako môžete vidieť na obrázku nižšie, na prvý pohľad vyzerajú takmer identicky, líšia sa iba zložením a zameraním na konkrétny typ pleti. 

Je bb-čko ideálne pre každého, doslova univerzálne na akúkoľvek pleť. Spája v sebe primer, čiže akúsi podkladovú bázu a potrebnú hydratáciu a tónovanie v podobe BB-krému. Tento makuep je super pre tie z vás, ktoré sa či už ráno alebo večne ponáhľajú a nemajú čas sa zdĺhavo líčiť a nanášať na pleť tri vrstvy makeupu, pretože tento to všetko zvládne už v jednom kroku. Obsah podkladovej bázy v bb-kréme zabezpečí rovnomerné nanesenie makupu, vyhladenie pórov a zjednotenie tónu pleti, ktorej sa zároveň dostane jemná starostlivosť a hydratácia. Výsledok je rozjasnená, prirodzene pôsobiaca pleť bež množstva nánosov líčidiel! Tento krém mi sadol najviac, i čo sa týka zloženia i zamerania.

Cena: 11,90

Tento makeup ocenia ženy s dyschrómiou pleti, ktoré túžia po bezchybnom vzhľade a zároveň prirodzenom makeupe, prípadne staršie ročníky. BB-krém Anti Macchia obsahuje aktívne bieliace zložky, ktoré minimalizujú vznik melanínu v pokožke. Tmavé škvrny postupne blednú a eliminuje sa ich vznik, vďaka čomu vyzerá pleť rovnomernejšie a jasnejšie. Chvalabohu týmito problémami netrpím, preto krémik dostala moja teta, ktorá s pigmentovými škvrnami bojuje odjakživa. 

Cena: 11,90

Opäť multifunkčný inteligentný prípravok, ideálny pre ženy, ktoré bojujú s príznakmi starnutia a nechcú sa vzdať prirodzenosti a dokonalého makeupu. Tento bb-krém obsahuje špeciálnu účinnú látku najnovšej generácie, ktorá pomáha vyhladzovať vrásky a podporuje spevňovanie pleti, ktorá sa javí tonickejšia a kompaktnejšia. Zároveň zabraňuje tvorbe nových vrások. Tento krém som dala mamine, jej veková kategória 50+ to predsa len bude vedieť posúdiť lepšie ako ja, nakoľko moju pomerne mladú pleť by tento krém zbytočne zaťažil.

Cena: 11,90

Po úspešnom nanesení makeupu pokračujeme v beauty programe 2. krokom a tým je nanesenie korektoru.
2. krok ➔ Pupa Korektor v tyčinke (vysoký krycí efekt pre zakrytie akejkoľvek nedokonalosti tváre)


Novinkou sú i korektory (cover sticky) na "doladenie" celkového makeupu a prekrytie nedokonalostí. Balenie je čierno-strieborné s aplikáciou podobnou maslám na pery alebo rúžom. Krémové korektory disponujú vysokou krycou schopnosťou a veľmi jemnou, ľahko rozotierateľnou textúrou. Ja mám dva odtiene, jeden svetlejší a jeden tmavší. Svetlejší sa hodí pod oči, na tmavé kruhy alebo v okolí nosa či brady. Tmavší ako korektor veľmi nevyužívam, pretože som svetlý typ a korektor mi príde na mňa pritmavý, ale spoločne so svetlým korektorom ich viem použiť na kontúry tváre. Páči sa mi, že naproti iným korektorom má hygienické balenie v tyčinke a padne do ruky, pohodlne sa nanáša. Prekryje ozaj i chrasitčky, vyrážky a pod. a nevysušuje. 

Cena: 8,90

3. krok  ➔ Kompaktný padre na tvár Like a Doll (pre okamžité okrášlenie a zmatnenie pokožky s prirodzeným odtieňom) 

  • LIKE A DOLL COMPACT POWDER
Záverečným, finálnym krokom je použitie zmatňujúceho púdru v krásnom striebornom balení s labutienkou a zrkadielkom s názvom Like a Doll. Ak chcete vyzerať ako bábika, neváhajte a vyberte si ten svoj odtieň z pomedzi 9 možností, pretože ponuka je široká a vyberie si určite každá žena. Inovatívna kombinácia sférických púdrov a minerálnych pigmentov zaručuje úžasnú hladkosť a dokonalý vzhľad: nedokonalosti sa minimalizujú bez “koláčového” efektu. Pleť je okamžite zvýraznená, zmatnená a prirodzene žiarivá. Ja tento púder nosievam pri sebe v kabelke a nepotrebujem ho na T-zónu naniesť veľa, pretože na lautienku sa okamžite chytá veľké množstvo púdru a to ja nepotrebujem, preto nanášam iba ozaj jemne a opatrne, aby som to neprehnala. Záleží aj od odtieňa, aký máte, ten môj je troška tmavší ako moja pleť, ale v lete to myslím bude tak akurát, keď sa opálim. Púder obsahuje i ochranný faktor SPF 15 a neobsahuje parabény, parfumáciu ani oleje. Výdrž chválim, zmatnenie na pleti vydrží tak 4-5 hodín. 

Cena: 11,90
Nová kompletná línia produktov na očistenie pokožky spadá pod "BEAUTY ROUTINE", vzhľadom na to, že krása a bezhybnosť pleti začína práve každodennou rutinnou očistou tváre. Správna hygiena a odličovanie sú základným pilierom pre budovanie zdravšej a krajšej pleti. Na prvom mieste teda nepochybne stojí dokonalá čistota.

Tento ultrarýhly odličovač má niekoľko výhod a je to taká zlatá stredná cesta pre väčšinu z nás. Nie je mastný, ani mliečny, hoci obsahuje olejový gél, ktorý sa vo vode mení na mliečnu emulziu. Odličovanie s ním je nepochybne rýchlejšie ako so zvyšnými dvoma odličovačmi a ja ako človek s potrpím nielen na rýchlosť a čím kratšiu tortúru každý večer v kúpeľni ale i na pocit dokonalej čistoty. Preto si rada ešte oplachujem tvár vodou a tento odličovač je presne ako stvorený pre ľudí ako som ja, je určený na odličovanie so záverečným opláchnutím vodou. Pleť po ňom nemám ako sušienku, čo sa mi celkom pozdáva, je v skutku hladká a nevydráždená.

"Inovačná skladba Olejový Gél, ktorý sa pri styku s vodou zmení na mliečnu emulziu. Výsledok: Rýchlo odstráni líčenie a nečistoty z pleti a šetrne a účinne ju očistí. Pleť ostane krásne mäkká hladká a pružná."

Cena: 11,90

Dvojzložkové odličovače všetci poznáme. niekto im nevie prísť na chuť a iní si ich chvália. Ja osobne im neholdujem, iba ak vyslovene raz za čas. Tento dvojfázový odličovač je z tej lepšej sorty, čo som vyskúšala. Je ideálny na odstránenie vodeodolného waterproof  a dlhotrvácneho líčenia. Pokožka ostane hodvábna a hydratovaná, práve vďaka olejovej zložke. Myslím, že vám nemusím zdôrazniť, že obe zložky treba pred použitím pretrepať, aby sa premiešali. Keďže je mastnejší a práve to ja nepreferujem, používam ho iba na odličovanie očí, ak sa líčim na nejakú akciu a naozaj si dám záležať a líčenie stojí zato. Na bežné každodenné líčenie to nie je potrebné, vystačím si aj s micelárkou. Každopádne oči, či už linky, tiene a riasenku odstraňuje skvele a nedráždi pri tom moje citlivé oči. Na vodeodolné líčenie môžem doporučiť.

Cena: 11,90

Produkt ideálny pre tých, ktorí uprednostňujú odlíčenie prípravkom s mäkkou a bohatou skladbou. Výsledok: Rýchlo odstráni všetky stopy aj veľmi intenzívneho líčenia z tváre a z očí. Účinne odstráni nečistoty. Pleť ostane nádherne mäkká a hodvábna na dotyk. Tento typ produktov takmer vôbec nepoužívam, už je tomu niekoľko rokov, naproti tomu ženy v našej rodine áno a im tento spôsob vyhovuje. Každý má zabehaný svoj preferovaný štýl a ja som toto mlieko ihneď posunula mamine, ktorá si ho chváli na jej staršiu a pomerne citlivú a suchú pleť. Mlieko je dermatologicky testované, hypoalergénne a bez parabénov. Je to určite klasickejšia a jednoduchšia forma v porovnaní s ďalšími dvoma a určite má svojich priaznivcov. 

Cena: 9,90

Ak sa vám dnešná recenzia páčila, prípadne máte nejaké otázky, zanechajte mi komentár :-)



3 komentáre

  1. i'ma pupa fan..i love these products
    kisses

    OdpovedaťOdstrániť
  2. škoda odstínů, zdají se mi hodně tmavé.. :( Mě se od Pupa líbí jejich provedení paletek. Jsou to opravdu skvosty.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na ten bb si brúsim zúbky v lete. Chcem počkať a využijem naň narodeninovú zľavu =)

    OdpovedaťOdstrániť