DERMACOL COFFE BREAK

pondelok 25. apríla 2016

Čauky mňauky,
a som tu zasa! Uplynulý víkend som strávila s kamarátmi v Bratislave, boli sme pozrieť na autosalóne a nenechali sme si ujsť ani "tour de podnik" po hlavnom meste. Z času na čas je dobré vypadnúť z mesta, zo stereotypu a dopriať si prestávku s troškou dobrodružstva, Uvedomujem si, že žiť by som tam asi nedokázala ale ako zmena prostredia mi to padlo zadobre a cítim sa lepšie :-)

Ak sa už bavíme o prestávke, mnohé z vás, ak nie drvivá väčšina si miluje dopriať coffe break alebo kávovú pauzičku počas dňa, a to hneď viackrát. Priznám sa-ja kávu nepijem, pretože ani nemôžem a ak, tak len raz za čas. Zhrešiť či dopriať si kávový pôžitok je konečne umožnené i mne, vďaka značke Dermacol, ktorá mi poslala božské novinky na testovanie- kávové telové mlieko Aroma Ritual a cukrový peeling s írskou kávou, mňam!

AROMA RITUAL BODY SCRUB IRISH COFFEE

Oficiálny popis 
"Jemný telový peeling šetrne odstraňuje odumreté kožné bunky prostredníctvom kryštálikov cukru. Čistí a vyhladzuje pokožku tela a navracia jej tak vitalitu. Kofeín podporuje mikrocirkuláciu v pokožke a dodáva bunkám energiu, opojnú arómu írskej kávy, povzbudí telo i zmysly a premení starostlivosť o naše telo na nevšedný zážitok."

Cukrový peeling s vôňou írskej kávy vás nenechá na pochybách, že ste práve zakúsili šálku čerstvej kávy, samozrejme ale ide o očistu tela. Vôňa je tak autentická, že jej nemám čo vytknúť. Podobne ako klasická káva, tento peeling prebúdza zmysly, prekrvuje pokožku a zlepšuje jej cirkuláciu. Jeho cukrová konzistencia je to, čo budete vyhľadávať zas a znova. Pri troške vody a másaže tela sa cukor rozplynie na príjemnú olejovú tekutinu, ktorá vašu pokožku nepresušuje a zanechá ju hodvábne hladkou. Tieto peelingy z radu Aroma Ritual sú fantastické, mala som jahodový a tento kávový mi je tiež po chuti. Objem 200 g zoženiete za cenu 4,55.

AROMA RITUAL BODY LOTION IRISH COFFEE

Oficiálny popis
"Telové mlieko s vôňou írskej kávy a kofeínom pohladí vašu pokožku a zanechá ju zamatovo hebkú. Opojná aróma írskej kávy povzbudí telo i zmysly a premení starostlivosť o telo na nevšedný zážitok."
Telové mliečko s írskou kávou a kofeínom má rovnako opojnú vôňu ako peeling a narozdiel od neho, si môžete kávovú arómu vychutnať na tele o čosi dlhšie. Je bielej redšej konzistencie a vďaka tomu sa celkom rýchlo do pokožky vstrebáva. Nezanecháva pri tom lepkavý či mastný pocit, ale naopak veľmi príjemný a pokožku zanecháva hydratovanú, nie však na extrémne dlho. Hydratácia je u týchto telových mliek obstojná a nazvala by som ju takým priemerom, je dobrou voľbou pre normálny typ mladšej pokožky, nie extrémne suchej. 200ml pokušenia kúpite za 3,03.

Tak čo dámy, zaujali vás kávové novinky? :-)


11 komentárov

  1. S touto "príchuťou" som mala zatiaľ iba sprcháč a ten bol božský, takže tieto produkty musia byť tiež úžasne!

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne imponujú takmer všetky vône od nich, najradšej by som mala doma celú poličku :)

      Odstrániť
  2. Vypadá to nádherně, taky bych je ráda někdy vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprchový gel jsem měla a nebyl nejhorší ale rozhodně bych našla lepší. Peeling jsem zatím neměla ale třeba si ho jednou pořídím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sprchové gély mne vyhovujú, mám rada také redšie ale niekomu zasa práve to vadí :)

      Odstrániť
  4. všade na blogoch vidím tento peeling, ale v drogériach ho neviem nikde nájsť :( a tak by som ho chcela...nevieš kde ho nájdem? :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokiaľ ja viem, peeling kupis v Dermacole obchode v Bratislave alebo na internete cez eshop na dermacol.sk :)

      Odstrániť
  5. Já mám doma to tělové mléko a jsem z ně nadšená :)

    My April 2016

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Telové mliečko som pred nejakým časom ňuchala v obchode a doteraz na tú vôňu neviem zabudnúť :-)

    OdpovedaťOdstrániť