GUESS DARE

sobota 2. apríla 2016

Krásny slnečný víkend všetkým!
Ale sa nám konečne oteplilo! Radujem sa z toho po celý deň, znova začínam posedávať na logii a piť ovocné smoothie. Dnes som si bola nakúpiť ingrediencie a ovocná bomba bola na svete- kiwi, maliny, banán a vanilkové mlieko. Tomu vravím zdravý štart do nového dňa. Okrem toho som sa dostala i k nedočítanému románu od mojej obľúbenej autorky a zdá sa mi, že už je to večnosť čo som si našla čas na knižku a iba tak posedávam, čítam si a nasávam jarný vzduch. Neexistuje pre mňa v tejto chvíli príjemnejší relax. Ale aby som nebola počas chvíľky voľna čiste sebecká, i pre vás som si pripravila na dnes článok. Je o mojej favourite vôni. O vôni, ktorú som objavila minulú jar a mám s ňou spojených stovky krásnych spomienok. O vôni, ku ktorej sa po roku s nostalgiou opäť vraciam - tentokrát ale rovno v 100 ml balení za fantastickú cenu.

Reč je o toaletnej vode Guess Dare. Guess Dare je nádherne svieža, citrusová, vzrušujúca a jemnučko provokatívna vôňa pre  ženy. Vôňa je odetá do elegantného flakóna vo farbe drahých šperkov, a to ružového zlata. Detaily na flakóne ako retiazka s nápisom Guess dopĺňajú módne doplnky z kolekcie Guess, zdôrazňujúc tak moderný a sexi štýl tohto módneho domu. Citrusovo-drevitá vôňa je garanciou osvieženia v tieto jarné a teplé dni a nenechá vaše čuchové bunky chladnými. Nie bolehlav ani žiadna ťažká nálož, ale decentná vôňa, ktorá rozhodne neurazí a neiirituje okolie.
Zloženie vône ponúka vášnivý kokteil, ktorý zaručene zaujme mužskú pozornosť. Hra na báze exotických odtieňov a jemnej vôňa kvetu hrušky či citrónového kvetu sa jemne snúbi s jazmínom, divokou ružou a kvetom kaktusu. Exotická vôňa kokosu sa prelína s drevitými tónmi a pikantným pižmom. Výdrž je slabšia, ako býva u toaletných vôd zvykom. Som si takmer istá, že ku Guess Dare sa rada vrátim i o rok :-)

*Zloženie*
Hlava: kvet hrušky, kvet citrónovníka, nagami

Srdce: jazmín, divoká ruža, kvet kaktusu

Základ: kokos, drevité tóny, pižmo

Objem: 100 ml

Kúpite na parfums

Páčia sa vám vône Guess? Podľa mňa sú to vydarené vône a dajú sa kúpiť na internete až o viac ako polovicu lacnejšie než v parfumérii! 


9 komentárov

  1. Mám túto vôňu v limitovanej edícií a neviem sa jej "dočuchať" :D Je trošku ťažšia, ale mám ju veľmi rada. Naozaj škoda tej výdrže, ale inak ideálny spoločník na leto ♥

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja chcem strašne moc limitovanu ediciu, ale je vypredana :((( musím vydržať pretože vonia krásne.

      Odstrániť
  2. Mě se tato vůně moc líbí a přemýšlím, že si jí možná pořídím :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že aj keď vôňu rýchlo vystriekaš, nebudeš to ľutovať, pretože nie je ťažká a neiirituje okolie, dokázala by som sa v nej kúpať :)

      Odstrániť
  3. Voňavka vyzerá úžasne, od Guess mám veľmi rada:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Guess má dobré vône pre každého, i pre ženy, pre dievčatá a i pánske sú cool :)

      Odstrániť
  4. Zboznujem ju...neviem sa jej nabazit....mozem ju neustale a to aj v pripade, ze na nic ine nemam naladu ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa v nej chcem kúpať a siaham po nej presne vtedy ako píšeš, keď už na nič iné nemám ani náladu :-) :*

      Odstrániť
  5. MI LU JU .... dneska mi dorazila :3333 Vážně pěkně voní a nemůžu ji vynachválit :3

    OdpovedaťOdstrániť