Ziaja Cupuacu

piatok 8. apríla 2016

Ahojteeee!
Neuveríte, čo za bombu vám dnes predstavím! Reč nebude nikom inom ako mojej obľúbenej značke Ziaja, ktorá predstavuje nasledujúce "hot news" zo sveta kozmetiky, ako inak cenovo dostupnej a zároveň nemenej kvalitnej. Takže hor sa nato, po tejto recenzii asi húfne pobežíte do najbližšej predajne Ziaja.
Nová línia sa volá CUPUACU, podľa amazonskej palmy Cupuacu, z ktorej semien sa kozmetika vyrába. Línia zahŕňa celkovo 5 produktov:
  • suchý olej na tvár, telo a vlasy
  • sprchovacie mydlo
  • cukrový telový peeling
  • sprchovací balzam na vlasy, tvár a telo
  • bronzujúce telové mlieko
Všetky produkty zaváňajú sladkasto ako kakao, s nádychom orieškov a karamelu, skrátka dokonalé sladké potešenie, ak máte vyslovene rady takéto sladké až priam potravinové vône na zjedenie! Ja som si mala možnosť k testovaniu vybrať ľubovoľné dva produkty z tejto rady a moje očko padlo a zažmurkalo na bronzujúcom mliečku (už keď sa nám oteplieva, chcem vytasiť krajšiu pokožku :D) a suchom oleji. 
Ako prvé vám predstavím telové mlieko s bronzujúcimi účinkami, ktoré by malo vytvoriť efekt jemného postupného opálenia. Mlieko má pekné hnedé jednoducho nadizajnované balenie s pumpičkou, čo je pri tomto type produktov u mňa dosť vítané. Od tohto mlieka som si sľubovala, povedzme si na rovinu, pekné opálenú pokožku. Keďže v zložení sa nachádza i zložka DHA (dihydroxyacetone), ktorá je zodpovedná za efekt opálenia, čakala som, že po pár použitiach naozaj zhnednem. Účinok by mal byť viditeľný už po 3-4 hodinách, no bohužial žiadnu zmenu som si nevšimla, iba ak minimálnu. I keď mlieko nedocielilo to, čo som od neho v prvom rade očakávala, musím mu uznať krásnu vôňu a vynikajúci vplyv na pokožku, ktorú regeneruje, zvyšuje jej elasticitu, a spevňuje ochrannú bariéru pokožky. Konzistencia je príjemná, skôr redšia a samotné mlieko je bielej farby, nie je nijako sfarbené. Vôňa sa na pokožke celkom drží a je výrazná, ale samoopaľovaciu zložku chvalabohu cítiť nie je, čo hodnotím ako plus, pretože tieto pachy bývajú otrasné v podobných prípravkoch. Ak by som mala hodnotiť tento produkt, tak pravdepodobne by som bola nadšená i sklamaná zároveň, ale na strane druhej ostatné produkty z tejto rady vyzerajú skvelo a preto by som si určite vybrala na vašom mieste cukrový peeling či sprchovacie mydlo :-)

Suchý olej na tvár, telo a vlasy je skvelou vychytávkou. Podobne ako iné suché oleje, akurát že tento je asi 3x lacnejší, má skvelé a univerzálne účinky. Je vodeodolný, nelepí a má pohodlné pumpičkové balenie, vďaka ktorému si do ruky nastriekate množstvo, aké potrebujete. Použiť ho možno na tvár či na telo- na suchú až dehydratovanú pokožku. Zvyknem ho používať maximálne na suché miesta alebo na krk a dekolt, ale inak si ho šetrím, pretože je to poklad. Krásne vonia, tak kakaovo až karamelizovane ako celá rada a super rýchlo ho pokožka dokáže absorbovať, hoci pocitovo vám príde dosť mastný. Mám po ňom kožu jemnú ako bábätko, takú hladkú a elastickejšiu. Myslím ale, že aj na vlasy je perfektný, mám hneď dva zaužívané spôsoby. Jeden z nich je naniesť ho do dĺžok ešte pred umytím a nechať chvíľku pôsobiť až tak vlasy umyť. Nielenže sa vám budú vlasy lepšie rozčesávať, ale budú i lesklejšie, hebkejšie a viac "napité". Druhý spôsob je jedno streknutie už na umyté vlasy, a to pozor, iba na končeky! Inak by ste mali ihneď mastné vlasy. Dať si záležať aby sa olej dostal iba na konce vlasov, výnimkou sú prirodzene baby so suchými až poškodenými vlasmi, ktorým by tento olejček mohol práveže dobre poslúžiť. Ja mám vlasy jemné, takže veľa oleja nepotrebujem. 

Zloženie produktov zahŕňa lahôdky ako maslo cupuacu, bambucké maslo, D-panthenol,...
Tak čo, chceli by ste niečo z toho vyskúšať ?:-)

KDE KÚPITE KOZMETIKU ZIAJA
 www.dobrakozmetika.sk
Shopping park Aupark Košice, Obchodné centrum FORUM Poprad, Nákupné centrum CITY ARENA Trnava a novootvorená predajňa v OD PRIOR Trenčín

12 komentárov

  1. Páni, to vypadá hodně dobře, bych to nejraději vypila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. úžasne sladko a chutne to vonia a na peeling si ešte brúsim zuby, pretože mi príde neskutočný podľa recenzií a určite bude rovnako dobrý ako celá rada ;-)

      Odstrániť
  2. To musí byť skutočne pôžitok používať niečo také ♥ Ziaja mi je čím ďalej tým viac sympatická! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám Ziaju veľmi rada, už to prerástlo do osobného vzťahu :=)))

      Odstrániť
  3. Verím, že ak by som ho použila ja, tak zhnednutie bude vidno okamžite, keďže som bledá ako stena :D Určite sa po tomto mlieku pozriem. Vyzerá lákavo :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Laura, ja som taká istá a na rukách a trupe som si nič nevšimla až frajer mi pred pár dňami zahlásil, že aká som hnedá či som sa natrela :D a ja že nie....nedošlo mi to ale na nožkách to asi bolo vidieť viac

      Odstrániť
  4. Škoda, že najbližšiu Ziaju mám cca 90km. Tieto produkty vyzerajú lákavo, uvažujem o tom oleji a peelingu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzanka, tak najbližšie keď pôjdeš okolo Košíc alebo nejakej inej predajne, si dopraješ :) Dovtedy ešte naskladnia zásoby :D

      Odstrániť
  5. Bože to vypadá luxusně! Píšu si na seznam.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ziaja je super, no mám radšej jeho klasickú verziu :ňň

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ty si ako moj tatko, aj on iba klasiku :) Ziaja samozrejme...

      Odstrániť