Ziaja uhorka a mäta

streda 25. mája 2016


Ahojte kočky,

tak som si zmyslela, že ako načasovanie to vystihnem skvelo a počas poriadne horúcich a sparných dní, dá sa povedať až letných aké u nás zavládli, vám predstavím fantastickú dvojicu v starostlivosti o pleť. Reč bude o poľskej značke Ziaja a jej sviežich a chladivých novinkách v zostave uhorka&mäta, no čo môže byť viac svieže a vzpruživé pre našu pleť? Veď uznajte,...:-) Zbystriť pozornosť by mali predovšetkým dievčatá s mastnou alebo i zmiešanou pleťou.
 Čím je táto rada iná?

  • obsahuje extrakty z uhorky a mäty
  • zaručuje tak jemný chladivý efekt pre vašu pleť
  • radu tvorí pleťový krém, telové mlieko, micelárny gél a pleťová maska
  • ultraľahká formula v zložení
  • obsahuje polyhydroxy kyselinu (PHA), ktorá pleť vyhladzuje, preniká do pokožky a zjednocuje tón pleti
Mňa najviac z ponuky oslovil Ziaja uhorka&mäta micelárny gél, pretože čistiacich gélov je všade dosť, ale micelárny? Pre mňa je to revolučná novinka a teraz na rovinu-používam ho už asi tri mesiace každé jedno ráno. Začiatok dňa pre mňa znamená vstať z postele, dotrepať sa so stoickým pokojom do kúpelne, pravou rukou siahnuť po mojom Ziaja kútiku (áno v kúpeľni mám jeden košíček iba so Ziaja kozmetikou) a vybrať môj životabudič! Stačí mi jedna pumpička tohto micelárneho gélu na celú tvár, opláchnem vlažnou až studenou vodou a ožijem! A to nielen ja ale hlavne moja pleť, ktorá na ráno býva mastná ako volské oko. Mám zmiešanú pleť a gél na mňa účinkuje na jednotku, odmastí ale nevysuší nijak extrémne a tá vôňa, to je na nezaplatenie. Ak sa pridá ešte jemný chladivý efekt, úspech je zaručený. Je to asi jeden z mála produktov ktorý používam každý jeden deň a dlhodobo, už som si tak zvykla, že to nechápem. Penivosť je taká decentná, gél je priezračnej svetlozelenej farby a jeho konzistencia je ako redšie želé, mňam...Za mňa top produkt, toto sa vážne vydarilo!
Po odmastení ešte nekončím, ale takmer okamžite siaham po tom najľahšom kréme od Ziaji aký existuje, a to z rovnomennej rady uhorka&mäta. Je to krém, pri ktorom som sa bála, že mi nesadne, ale je to jeden skvost, čo dokáže hydratovať a pritom pleť nezaťažiť a neupchať všetky póry. Vôbec necítim, že ho mám a v podstate ihneď sa môžem líčiť, čo je u mňa obrovské plus. Nemusím ráno prešľapovať a čakať kým sa vstrebe, on mi totiž ani nedáva šancu, je ultraľahučký a ultrarýchly čo sa hydratácie týka. Všimla som si, že pleť sa mi rapídne zlepšila, neriešim akné, vyrážky a taktiež žiadne začervenania. Do tretice používam ešte i konjakovú húbku na čistenie pleti v spolupráci s micelárnym gélom, je to pohodlné nanášanie a zároveň čistenie a jemný peeling. Krémik obsahuje SPF 6 a okrem spomínaných extraktov z uhorky a mäty i provitamín B. Po nanesení je moja pleť žiarivejšia a podľa mňa i nevyzerám na svoj vek, chvalabohu :-)

Ako ste asi správne pochopili, spomínané produkty patria do mojej rannej rutiny, s nimi začínam deň :-) Na večer používam inú kozmetiku, výživnejšiu. Ak vás zaujíma, kde je možné kúpiť kozmetiku Ziaja, tak Všetky produkty zakúpite na www.dobrakozmetika.sk alebo v kamenných predajniach  (Shopping park Aupark Košice, Obchodné centrum FORUM Poprad, CITY ARENA Trnava, OD PRIOR Trenčín)


15 komentárov

  1. táto rada vyzerá veľmi dobre :) určite sa po nej popozerám
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite sa porozhiadni, už by mala byť v predaji, my sme ju testovali v predstihu :)

      Odstrániť
  2. Já jsem zkoušela micelární gel od Lirene a nebyl vůbec špatný. Jediné co mě moc neláká u tohoto produkty je ta vůně. .(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gelik mam a mozem tiez len potvrdit ze je skvely, krem musim urcite tiez vyskusat na leto bude super

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na leto bude tip top, ja ho už tri mesiace používam :-)

      Odstrániť
  4. Oba produkty vypadají skvěle! Ziaja mi přijde jako úžasná značka, i když jsem zatím nic nevyzkoušela. Na tyto výrobky jsi mě však navnadila tak moc, že se to nejspíš brzo změní. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nic si ešte nevyskúšala?? Tak to musíme napraviť, nabudúce asi vymyslím Ziaja Giveaway :-)

      Odstrániť
  5. Tvoje články proste milujem, konečne blog, ktorý ma vážne baví! :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ziaju mám hrozně moc ráda, přijde mi, že za dobrou cenu se dají sehnat opravdu kvalitní produkty. A právě tyto dva mě absolutně upoutaly, musím se po nich podívat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že som ťa navnadila, ozaj produkty sú super a za dobrú cenu :-)

      Odstrániť
  7. Micelárny gél by som niekedy ozaj rada vyskúšala, musí to byť skvelá vecička! :)

    OdpovedaťOdstrániť