BONPRIX HAUL

nedeľa 5. júna 2016

Zdravím!
Ani netušíte ako mi bude chýbať víkend, nestihla som všetko, čo som si zaumienila, ale napriek tomu som stihla asi to najpodstatnejšie-nafotiť pre vás outfity :-) Dnešok som využila naplno a keďže svietilo pekne slniečko, rozhodla som sa časť fotiek spraviť i vonku. V hlavnej úlohe vám predstavím moje novinky zo stránky bonprix, ktoré som si mohla sama vybrať podľa môjho vkusu a gusta.
V lete sú mojou dominanty šaty, sukničky a v podstate všetko v čom človek dýcha a je vzdušné. Pohodlie je preto u mňa počas najteplejších mesiacov roku úplne na prvom mieste. Po prezretí stránky mi padla do oka táto krásna biela tunika Rainbow. Milujem detail čipky na oblečení a myslím si, že biele tuniky sú hitom a popredným trendom nielen tejto sezóny. Je to nestarnúca klasika, ktorá nevyjde z módy nikdy a ja neprihliadam iba na trendy v móde, ale predovšetkým na to, čo mi jednoducho svedčí. Svedčí mne ako osobe, vystihuje moje vyžarovanie a v neposlednom rade svedčí i mojej postave. Imponuje mi rafinovane riešený rukáv ako i výstrih, bohužiaľ môj dekolt naň asi nepostačuje :-) Kvalita je fajn, materiál je 100% bavlna, takže žiadna umelina. Tunika je tuším i v čiernej a taktiež vo variantách s 3/4 či krátky rukávom. Príde mi ideálna na dovolenku, či už na plavky alebo jednoducho k džínam do mesta.
Tuniky bonprix mi prídu celkovo vydarené a pohodlné, odporúčam však veľkosť o číslo až dve menšiu (ja som si vybrala veľ. 32 a sedí mi, bežne nosím 34). 
V lete rada nosím okrem pohodlného oblečenie i tzv. pohodlné kabelky, do ktorých rýchlo nahádžem, čo potrebujem a ide sa. Mám rada mäkké a veľké no zároveň spratné kabelky, univerzálne, čo ladia ku všetkému. Vakovú kabelku s extra vreckom som si vybrala z jednoznačného dôvodu, som zaťažená na púdrové farby. Vaky sú u mňa obľúbené a outfitu dodávajú ležérnejší nádych. Zmestia sa doň všetky každodenné veci a vo vnútri je i malé vrecko na zips na cennosti. Páči sa mi kombinácia staroružovej a ružového zlata. Má i pohodlnú rúčku a tak nereže pri nosení rameno. Kabelky bonprix nie sú iba ležérne, v ponuke nájdete i tie elegantnejšie alebo kabelky cez rameno či do ruky.


Posledným kúskom sú tieto kvietkované šaty Flower Power, ktoré mi padli do oka. Sú to šaty či už na slávnosť alebo bežne do mesta, záleží od zvolených doplnkov. Ja som sa vydala skôr tým druhým smerom a vybrala som sa tak do mesta na prechádzku. Už viackrát som počula od okolia, že mi pristanú vzory a farby a asi je tomu tak :-) Aplikácia kvetov na sviežej žltej pôsobí živo a letne, jediné čo ma mrzí je pomerne hrubší materiál, ktorý mi príde príliš hrubý a nepriedušný, je to 100% polyester a mám pocit, že v horúčave v ňom asi skolabujem... Ak si budete chcieť niekedy objednať šaty bonprix, prihliadajte i na zákaznícke recenzie a materiál.

Čo vravíte na tieto kúsky? :-)
Odteraz budú outfitové články pravidelnejšie, len stále dúfam, že sa mi podarí sa v tom zdokonaliť.



10 komentárov

  1. V Bonprixu mají nekdy fakt nádherné kousky :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dá sa tam vybrať :) ale treba prihliadať na veľkosti a aj materiál

      Odstrániť
  2. Ruksak super, velmi sa mi paci aj rucka aj farba, skoda tych siat lebo su fakt krasne, to je prave niekedy problem u Bonprixu ze to dobre vyzera ale zly material

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne, odteraz už žiaden 100 % polyester, nabudúce už budem vedieť...

      Odstrániť
  3. Všetky kúsky sú prekrásne : )

    OdpovedaťOdstrániť