DM BOX SPECIAL EDITION

sobota 4. júna 2016

Ahojte kočky!
Jún na seba nenechal dlho čakať a s ním je tu i pomerne neštandardné letné počasie, dážď strieda slnko, slnko strieda vietor a to i niekoľkokrát do dňa. Aj vy máte ešte dovolenku v nedohľadne, plány na leto neujasnené? Že si chceme dopriať všetci oddych aspoň nateraz, doma na Slovensku, je prirodzené len to počasie je akési pobláznené.

Ak ale nechcete čakať a túžite si navodiť letnú a tropickú náladu ihneď. mám pre vás článok nasýtený letom. Takto na mňa pôsobí DM BOX, ktorý mi baby z marketingu poslali na testovačku. Krabička pomaľovaná dievčenskými motívmi v jemných farbách je moja srdcovka a určite ju nevyhodím ale nechám si ju. Chválim DMku, že zvolila tak vkusne nadizajnované balenie a určite je to poriadny krok vpred, nielen čo sa týka myšlienky posielať boxíky plné kozmetiky TOP blogerkám ale aj samotný koncept roztriedenia blogov, pretože len tie najlepšie dostanú tieto boxy radosti. Som šťastná, že môj blog je vnímaný takto pozitívne a že sa mi naň po 2 rokoch spolupráce s DM Drogerie Markt Slovensko dostal tak pozitívny feedback, moja práca a snaha ktorú som doň vložila neostala nepovšimnutá a to je super motivácia do budúcna.
 ...boxík je ladený romanticky a chic, motívy šatičiek a všetkých ženských drobností mu dodávajú dievčenský šmrnc...
 ...milujem prekvapenia a do poslednej chvíle som nevedela, čo sa dnu ukrýva, o to väčšia bola radosť! :-)...
Prvo letnou bombou je Balea sprchovacia pena Fresh&Fruity s vôňou limetky a ružového grepu. Tento typ produktov je menej častý a asi aj menej známy ale kto ešte niečo také neskúšal, odporúčam všetkými desiatimi! Spravíte si zo sprchovania skutočný exotický zážitok. Pena je v nádobe pod tlakom a pri sprche vonia ozaj fantasticky sviežo a citrusovo, osvieži na maximum a zároveň zmyje nešistoty z tela. Zloženie s avokádovým olejom jemne ošetruje a čistí pokožku. Na leto must have a pre mňa i dovolenkový hit. Škoda, že tá vôňa nedrží na tele dlhšie, ale je to skvelý produkt na telo za málo peniažkov.
Vychytávkou číslo dva je telový sprej Balea Body Spray s melónom. Áno, počujete dobre s mojím najobľúbenejším ovocím melónom, ktoré milujem úplne v každej možnej podobe. Človek by čakal, že bude voniať troška chemicky, ale nie, je to krásna letná vôňa a dosť autentická. Sprej zanecháva na tele i jemný chladivý efekt, čiže opäť must have do kabelky na dovolenkové potulky....
Do tretice opäť sprejík, tentokrát na vlasy Balea Fohn Spray pre rýchlejšie schnutie vlasov počas fénovania s ošetrujúcim panthenolom pre ľahšie rozčesávanie a krásny lesk. Tomuto sprejíku som zatiaľ nenašla využitie, nakoľko si vlasy nefénujem a schnú mi dosť rýchlo, ale sladko vonia tak žuvačkovo. Pred použitím je treba ho pretrepať, aby sa obe zložky premiešali a potom nastriekať do uterákom presušených vlasov. Celkom dodá vlasom lesk, čo by mohli oceniť viacere z vás, ktoré si často umývate vlasy, nestíhate a chcete byť upravené v najkratšom čase.

Páči sa vám DM box? Mňa teda dojal, v dobrom samozrejme :-)

10 komentárov

  1. Líbí se mi moc, sprej pro urychlení schnutí vlasů už mám doma, ještě jsem vyzkoušet nestihla, protože moc nefénuji, tak ani nevím, jestli pro něj najdu dostatečné využití. Ale líbí se mi sprchová pěna, ráda bych si ji pořídila, je to zase něco jiného než sprchový gel:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je pekný boxík :) zaujal ma ten melónový telový sprej :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krabička je krásná a její náplň by mě potěšila.
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máš box krásně nafocený a doufám, že taky někdy DM box vyhraju.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Box je super, krásný design boxu s pěknými věcmi uvnitř. Já bych určitě měla využití pro sprchovou pěnu nebo body spray.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Věřím, že jsi měla radost. Krabička vypadá moc hezky a obsah ještě více. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ta krabicka je nadherna :)
    Skoda, ze sa k nim neda dostat aj inak, napriklad za body....

    OdpovedaťOdstrániť