{NEW IN MAYJUNE} - NARODENINY, DARČEKY A NÁKUPY

nedeľa 19. júna 2016

Zdravím vás!
Už si ani presne nespomínam, kedy naposledy som písala článok o nákupoch či novinkách. Nazbieralo sa mi toho doma naozaj "hodne" a i keď to doteraz pôsobilo, že nijako extra nenakupujem a nerozbíjam sa na každom kroku, čo je z časti pravda, z tejto záhadnej nemoci zvanej shoppoholizmus sa mi ešte nepodarilo vyliečiť :-) Otázne je, či vôbec túžim po zotavení. Nakupovanie je balzamom pre ženskú dušu, nech už si prechádza čímkoľvek. A nie nadarmo sa vraví, že je to omnoho lacnejšie ako siahodlhé sedenia u psychoterapeuta. Vo mne nakupovanie evokuje túžbu po tom byť krásna alebo minimálne aspoň trendy a ísť s dobou. Už nenakupujem bez rozmyslu ako voľakedy a snažím sa veci vynosiť a správne nakombinovať, aby potom zbytočne nestáli v skrini. Ozaj si kupujem len také kúsky, s ktorými som stotožnená a cítim sa v nich pohodlne.

Muži túto našu mánickú shoppoholickú črtu takpovediac nikdy tak celkom nepochopia, ale čo je od nich pekné, vedia nám z času na čas brnknúť na tú správnu strunu, či už kvetmi alebo milým darom. 
Muž, ktorý nie je kvietkový je podľa mňa single, pretože každá žena má rada kvety a poteší ju takáto pozornosť.

Ani ja nie som výnimkou, kvietky milujem a okrem ruží zbožňujem i tulipány a rada sa nimi obklopujem. Kto pozorne načúva, vie čo pozdvihne moju dušičku a tak som na svoje narodeninky (to už 27???!!) dostala tú najkrajšiu kytičku v mojom živote, prekrásne ružové tulipány :-)

NARODENINY
 ..radosť mi však nerobili pridlho, už na tretí deň im hlávky smutne odvisli, čo je obrovská škoda...
stihla som si ich však zachytiť ešte len ako kvitli a pohľad na veľmi tešil...
Okrem kvietkov som dostala i kabelku a plyšáka, vďaka čomu sa cítim na menej rokov ako mám :-D Dinosaurus je ale čistá podobizeň môjho priateľa, až na tú farbu samozrejme. Rodičia mi každé narodeniny darujú klinčeky, už je z toho akýsi milý zvyk. Sestra mi tento rok dala peniažky a sadu od L´occitane, myslím že je to krém na ruky a balzam a pery v limitovanej edícii. 
 Pre mňa najkrajším darčekom je táto sada zlatých šperkov od rodičov. Naživo bije farba kameňa skôr viac do zeleno mätovej, a tak mi ladí k očiam. Náušnice poctivo nosím a každý mi ich chváli.

NÁKUPY
Mesiac bez nakupovania prakticky nepoznám. Stane sa, že v obchodoch nič nenájdem a odchádzam sklamaná. Loziť po obchodných centrách ma vôbec nebaví. Oveľa radšej nakupujem cez internet a akonáhle raz začnem, neviem prestať. Pripravujem článok o mojich obľúbených eshopoch a dnes vám ukážem, čo som ulovila na stránke Reserved, ktorý ma spustený eshop pre Slovensko už nejakú tú dobu. Botičky sú ale F&F a mali ste ich možnosť už vidieť v minulom outfite. Okuliare som dostala od stránky wayfarer a veľmi sa mi páči ich tvar a že sú  hnedej farbe, myslím že boli úplne lacné a tak nečakajte high kvalitu ale za tú cenu sú super a vôbec mi nepadajú ani ma netlačia, skvelo sa  nosia a kombinujú a samozrejme chránia zrak pred slnkom.
Z Reservedu mi ako prvé padli do oka čierne šatky s motýlími rukávmi a čipkovým stredom, sú pohodlné a lahodia i postave, zakryjú bruško a zvýraznia ramená. Okrem šiat som si vybrala i šortky s viazaním v páse v tehlovej farbe a k tomu som si nakombinovala biely top s aplikáciou čipky okolo celého dekoltu. Bižutériiu už prestávam nakupovať, pretože znova som sa nechala uniesť, no viem si predstaviť, že tento náhrdelník nakombinujem priamo k šortkám.


DARČEKY
Keď šiel priateľ do Dubaja, spýtal sa ma čo by som si priala priniesť. Povedala som mu-"Bez kabelky sa ani nevracaj!" Ešte som zo srandy spomenula parfém, blúzku a nejaké pekné zdobené náušnice. Nedávala som svojim slovám veľké šance, že by padli na úrodnú pôdu. Ale divím sa, aké krásne darčeky mi priniesol a že vlastne vôbec má celkom môj vkus. Zlatý, veruže sa mu to prekvapko vydarilo.
Dostala som svoj druhý telový sprej od Victoria´s Secret Passion Struck (fuji apple&vanilla orchid) a je to jedna krásna ovocná prenikavá a až gurmánsky sladkastá vôňa. Má skvelú výdrž, čo je pri body mistoch nečakané a baví ma aj elegantný obal, strašne sa z ne teším :-) Je to krémový typ teplej hrejivej vône, zároveň vhodnej na letné večery.
Od kamarátok som dostala plnú kôpku knižiek, vedia že som knihomoľ a kníh nie je u mňa nikdy dosť :-) Raz by som chcela navštíviť i kúzelné Benátky a prežiť aspoň pár dní v benátskej lagúne, ale pravdepodobne to odložím až o rok. 

Verím, že sa vám dnešný článok páčil.
Ak áno, určite mi dajte vedieť v komentároch :-)


19 komentárov

  1. Krásné dárečky si dostala. Moc se mi líbí obě kabelky, boty i šperky :)

    Radu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky Radu :-) Mne sa tiež páčia vaše nákupné články

      Odstrániť
  2. Nádherné darčeky, tie náušnice sú naozaj krásne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :-) Len teraz neviem ktoré myslíš :) asi tie prvé

      Odstrániť
  3. Taky všechno nejlepší! :) Krásné dárky a taky musím pochválit super fotky. Působí na mě příjemně :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je dobré, že si sa vyjadrila i k fotkám, snažím sa na nich zachytiť tú správnu energiu, aby to nebola iba fotka, ale aby z toho šiel príjemný pocit :-) A to je veľmi dôležité vo svete beauty :)

      Odstrániť
  4. Krásné dárečky :) Ta sada špěrku je nejkrásnější a ta kabelka je velice pěkná :))
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tiež ma najviac dostali šperky :-) Máme na to rovnaký názor :)

      Odstrániť
  5. všetko najlepšie :)
    krásne veci si dostala,aj si si kúpila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, aj keď to už bolo dávnejšie, ešte v máji :-)

      Odstrániť
  6. Nádherné darečky jsi dostala, určitě udělaly velkou radost. Dárky od přítele se mi moc líbí, hlavně naušnice a spray Victoria S. Krásné jsou i černé botičky z F&F, taky se na ně musím kouknout.
    Květiny samozřejmě ráda dostávám ale popravdě mám radši živé květiny v květináči které neuvadnou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V kvetináči si zvyknem i ja kupovať častejšie a je to určite výhoda ale chcela som konečne dostať krásnu kyticu mojich snov a to sa mi splnilo :-)

      Odstrániť
  7. Bože tie tulipány ♥ Nádherné! Dostala si krásne darčeky a tiež si kupila veľmi pekné veci:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie tulipány kiežby prežili dlhšie ale tak ešte mám umelé v zálohe :) Ďakujem, nákupy to je moje :D

      Odstrániť
  8. Krásné dárečky a ty tulipány, miluji :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tulipán je moje nejoblíbenější květina a ty tvoje jsou nadherné. I ostatní dárky jsou moc hezké. A musím pochváli krásné fotky.
    Www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Všechno nejlepší. :) Dostala jsi moc krásné dárky.

    Dívka z venkova

    OdpovedaťOdstrániť