Dove DERMA SPA

streda 27. júla 2016

Ahojte,
leto je ako stvorené na odhalenie krásnej žiarivo bronzovej pokožky. Niekomu však príroda nenadelila dostatok pigmentu.Viem o čom hovorím, odjakživa som bleduľa a nikdy sa to nezmení. Je to raz dané a nemenné, typ pokožky skrátka nemožno zmeniť, no možno ju skrášliť či zamaskovať. Vždy som chcela byť pekne opálená a tak nejak celoročne som si zvykla používať samoopaľovacie alebo iba tónovacie krémy, vďaka ktorým sa cítim omnoho sebavedomejšie a sama sebou. Potrpím si na to, aby moja pleť vyzerala zdravo a nie mŕtvolne mdlo a bledo, preto som už vystriedala xy značiek, aby mi dodali ten prirodzený opálený vzhľad.

Od Dove som dostala presne v správny čas novinky z produktovej rady Derma Spa a prišlo mi to maximálne ako znamenie z nebies, lebo staré samoopaľovacie mlieko sa mi akurát minulo. Spomínaná rada však nie je iba o opálenej pokožke. Obdržala som trojicu produktov Dove Uplifted+ pre hydratáciu a spevnenie pokožky už po prvom použití a dvojicu telových mliek Dove Summer Revived pre prirodzene vyzerajúce opálenie.
"Summer Revived - prvé telové mlieko Dove s kúpeľnou starostlivosťou v kombinácii s jemnými samoopaľovacími látkami, obohatené o technológiu Cell-MoisturisersTM. Toto tónovacie telové mlieko vás poteší každodennou dávkou leta, pokožka vďaka nemu získa zdravo opálený vzhľad. Jemný dotyk leta a vláčna pokožka každý deň."
Telové mlieka Summer Revived sa predávajú ako medium/dark pre požadovaný vzhľad opálenia pre svetlú a tmavšiu pokožku. Nemusíte sa obávať, obe mlieka sú jemné a obe smelo používam, rozdiel je ozaj minimálny. Veľmi sa mi páči balenie s matným povrchom na pohmat, ktoré nadobúda na slnku bronzový nádych. Evokuje to vo mne bronzovo opálenú pokožku a poteším vás, presne to i spĺňa. Mlieka sú jemne sfarbené a pripomínajú klasické telové mlieka. Či už krásnou jemnou vôňou alebo konzistenciou a v neposlednom rade i skvelou hydratáciou. Vôbec nemám pocit, že som sa natrela samoopaľovákom, jednak na sebe necítim ten nepríjemný pach samoopaľovacích zložiek a zároveň mám pocit abnormálne hladkej a zamatovej pokožky. Bronzový nádych je najviac viditeľný na slnku a podľa mňa vynikne ozaj iba na opálenej pokožke, alebo aspoň nie mŕtvolne bledej. Z môjho pohľadu ide o hydratačné tónovacie mlieko na zvýraznenie opálenia, nanáša sa ako obyčajné telové mlieko a žiadne fľaky na pokožke vám nehrozia, pretože intenzita samoopaľovania je primeraná a nijak extrémne výrazná. Výsledok je badať tak až po 2-3 použitiach a najviac si ho všímam na pokožke nôh, ktoré sa mi zdajú hnedšie. Tieto mliečka ocenia asi skôr bledšie typy ako ja, ktorým dodá zdravší nádych alebo naopak ženy tesne po dovolenke, ktoré si chcú udržať bronzový look čo najdhšie.
"Rad Uplifted+ poskytuje hĺbkovú hydratáciu a výživu*, čo sú hlavné podmienky pre obnovenie pružnosti a pevnosti pokožky. Rad obsahuje inovatívny gél na telo v aplikátore s masážnou hlavicou, s ktorým dosiahnete vďaka hydratačnej masáži spevnenie a zvýšenie pružnosti pokožky. Vyznačuje sa nádhernou vôňou lekien a uhorky, ktorým dodávajú sviežosť zelené lístky fialky v kombinácii so zmyselným santalovým drevom, indonézskou pačuli a sladkým pižmom."
Z rady Uplifted+ musím vyzdvihnúť na absolútny vrchol telový olej, ten musíte skrátka mať! Nikdy som nezvykla dlhodobo používať telové oleje, ale tento je viac ako príjemný. Pri dávkovaní si dávajte pozor, aby sa vám veľa oleja zbytočne do dlane nevylialo, ale myslím, že kto používa oleje, vie ako na to. Musím pochváliť balenie a dizajn produktov v tejto rade, minimalizmus sa v dnešnej dobe nosí a na pohľad vyzerajú výrobky hneď o level vyššie. Čo vás uchváti je jednoznačne vôňa! Tá je božská a tak príjemne uvoľnujúca a relaxačná, že pôsobí ako pravá bodka po dobrom kúpeli. Olej nie je veľmi mastný, aspoň tak nepôsobí a veľmi dobre sa vstrebáva do pokožky. Už dlho som nemala tak blahodárny pocit po sprche, ako keď sa natriem týmto olejom. Hydratuje a zároveň nenápadne spevňuje kožu, takým nenásilným spôsobom, určite budete nadšené. Za produkt, ktorý sa u mňa minul účinku považujem masážny guľôčkový roll-on, ktorý by mal spevniť a hydratovať najmä problémové partie, akými sú u mňa určite brucho a stehná, ale mám taký dojem, že nerobí vôbec nič. Otočením masážnej hlavice do modulu on a pritláčaním k pokožke by sa mal uvoľniť jemný gél, ktorý krúživými pohybmi pomaly vmasírujeme do pokožky. Neviem prečo, ale tento produkt ma nejak nenadchol a nevšimla som si zmenu tak, ako pri oleji z rovnomennej rady. Nadšencov klasiky ale poteším správou, že je dostupné i telové mlieko z rovnomennej rady, čo je akýsi kompromis medzi telovým olejom a roll-onom. Za seba môžem doporučiť ako mlieko tak i telový olej, ktorý možno využiť i ako masážny.

Čo vravíte na radu Derma Spa? :-)



2 komentáre

  1. Z rady DermaSpa mam krem na ruce a znova bych si ho uz urcite neporidila :) Obaly jsou sice pekne ale kosmetika je nacpana silikony, takze bohuzel nic pro me a Dove me tim trochu zklamal :/
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  2. chápem ťa, silikóny sú škodlivé, tiež ich nemám rada napr. vo vlasovke alebo v pleťovke, pri tej telovej kozmetike ich ešte prežijem :)

    OdpovedaťOdstrániť