Shoes Obsession

štvrtok 28. júla 2016

Leto je v plnom prúde a s ním sa naskytá možnosť odhaliť svoje nôžky a dodať im ten správny šmrnc! Každá žena vie, že topánok nie je nikdy dosť a vždy sa nájde "miestečko" v botníku pre nový pár vysnených črievičiek. Shoes obsession nás neobišla ani túto sezónu. Vysoké či nízke, na nestarnúcej platforme či zmyselné šnurovačky, metalické alebo z pravej kože, fantázii sa medze nekladú, tento rok si je rozhodne z čoho vyberať.

Toto sú najhorúcejšie topánkové trendy, akým neodoláte

1. Sandále na bielej platforme
Sú špecifickou vychytávkou poslednej sezóny. I keď na pohľad môžu pôsobiť kvôli bielej podrážke neprakticky, v skutočnosti sú maximálne pohodlné. Najlepšie v metalickej farbe-zlaté, strieborné či bronzové, pokojne ich kombinujte i k šatám a sukniam. Okrem pár centimetrov navyše dodajú outfitu  moderný futuristický nádych.

zdroj:
https://www.otto.sk/

2. Šnurovačky
Už od jari na nás útočia zo všetkých strán lace up sandals alebo tzv. šnurovačky. Plne prevzali úlohu "doplnku" v celom outfite a sú najviac hot kúskom tejto sezóny. Ak ich ešte nemáte, stačí si vybrať- na nízkom či vysokom opätku, v oboch prípadoch vyzerajú na nohách skvelo.

zdroj:
http://www.asos.com/

3. Sexi gladiátorky
Sú stelesnením sexepílu! Čím vyššie tým lepšie, uvidíte ako vám zvýšia i sebavedomie. Nezabudnite, že vyniknú iba na štíhlych a dlhých nohách.
zdroj:
http://www.shein.com/

4. Espadrilles
Maximálne pohodlné topánočky so slamenou podrážkou si získali široké spektrum ľudí, nosia ich nielen ženy ale úspech žnú i u mužského pokolenia. Ladia k športovejším, tak i k elegantnejším kúskom. Skúste experimentovať s farbami a vzormi, nosia sa prúžky, kvety i denim.
zdroj:
https://www.zalando.co.uk/




zdroj: pinterest



Zaobstarali ste si toto leto nové topánočky?
Prajem krásny zvyšok týždňa! :-)




9 komentárov

  1. Sandále s platformou jsem si nedávno koupila a musím říct, že jsou hodně pohodlné. Láska na první pohled. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Platformy su moje naj,kazdu sezonu si jedny kupim :)

      Odstrániť
  2. Všechny botky ačkoliv jsou modním hitem letoška, mě se nelíbí a neplánuji si koupit ani jedny. Jediné Espadrilles ještě vidím jako pěkné ale ty šněrovačky mi přijdou jak z doby raz, dva ale hold jsou teď moderní.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som si tu nasla svoj vyber, ale slo skor o to spisat aktualne trendy, co sa toto leto nosi...za mna najlepsia je prva moznost :)

      Odstrániť
  3. Ty vysoké sandály se mi moc líbí, ale ty ostatní trendy mě nezaujaly, rychle se na sluníčku opaluji, takže bych pak měla šněrování i bez bot :D
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-D chapem, obcas sa take stane, podla mna kazdy si najde to svoje a aspon vsetky typy topanok sa pohodlne nosia :)

      Odstrániť
  4. Z týchto hitoviek by som osobne siahla len po espandrilles, inak to ide mimo mňa. Okrem toho, včera som bola na výlet a tam som videla podobné gladiátorky. Tá kočka síce nebola úplne štíhla (čerstvá mamička) ale vysoká bola dosť, nohy mala pekné, ale v tých topánkach vyzerala hrozne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hahaaa ja som taku videla na svadbe, tiez mamicka :D ono mne sa to paci ale outfit k tomu treba doladit a stlmit aby to neposobilo vulgarne ako na tej co som videla..

      Odstrániť
  5. Šněrovačky se mi moc moc moc líbí, ale protože mám větší lýtka, tak mám stále pocit, že mi tento typ bot moc nesluší :/ Vybrala jsi moc pěkné botičky. Nejvíc se mi líbí asi ty první sandálky :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť