Summer Essentials

utorok 19. júla 2016

Ahojte kočky,
priznám sa, momentálne mám z tohto abnormálne hnusného počasia i dosť hnusnú depku. Polka júla za nami a večery sú tak chladn, že nosím koženkovú bundičku a ani nemám šancu vystriedať všetky tie nové šaty a overaly, ktoré som si nakúpila. Je to smutné, ak sa už ani v lete nemôže žena parádiť. Nevešám ale hlavu, hádam sa oteplí a ak aj nie, tak aspoň dnešok si spravíme letnejšiu náladičku v podobe tohto článku s mojimi summer essentials čo sa týka fashion.
Po browsovaní stránkou esprit.cz som pre vás vytvorila zaujímavý prehľad letných kúskov, aké by podľa môjho názoru nemali chýbať túto sezónu v žiadnom šatníku, ak ste milovníčka nových trendov a štýlu. 

Začnem mojim najobľúbenejším kúskom v šatníku vôbec-a tým sú jednoznačne šaty! Ide o celoročnú záľubu, šaty sú jednoducho pre mňa najrýchlejším riešením ak si neviem ráno rady, čo si obliecť. Vyriešia celý outfit a kombinovanie šmahom ruky, keďže jedným kúskom sa dokážete skvelo obliecť i zaujať. Mám rada casual štýl, košeľové šaty i šaty na ramienka či tie viac sexi. Toto leto nás zasiahla vlna maxi šiat ešte o čosi viac ako to minulé a preto si myslím, že je načase si nejaký kúsok zaobstarať. Ak ste aj menšieho vzrastu nevadí, vyrieši to správny strih. 

kúpite TU
Zaujali ma tieto zaujímavý riešením pri krku i svojim vzorom. Počas roka mám rada minimalizmus, ale v lete sa poriadne odviažem a vyhľadávam farby, vzory a jednoducho všetko fun a crazy čo k letu neodmysliteľne patrí. K týmto šatám si viem dokonale predstaviť hnedé sandálky a doplnky, prípadne i klobúk a celé to poňať etno štýlom.

kúpite TU

Medzi ďalšie nezbytnosti patrí určite i overal. Krátke, dlhé, vzorované, elegantné..je to úplne jedno, pretože sa nosí všetko. Opäť jedným kúskom sa dá vyriešiť dilema a prešľapovanie pred šatníkom.
Zastávam názor, že čiernou sa nedá nič pokaziť a to ani v lete. Na večery strávené niekde v meste popíjaním drinkov a užívania si zábavy je tento splývavý overal z príjemného materiálu ako stvorený.

kúpite TU
Espadrilky alebo boty na pletenej podrážke dostali aj mňa. Hodia sa ozaj ku všetkému a navyše ak siahnete po tých na platforme, budete nielen vyššia ale nebudú vás z nich bolieť ani nohy. Pekné a štýlové a hlavne pohodlné. Tento rok nemusíte vyložene vyraziť do mesta v lodičkách, prišla k nám pohodlná móda a pre krásu sa už nemusí trpieť. Tieto sú univerzálne!

kúpite TU
Nákupná taška, ktorá poslúži i ako plážová? Bez tej sa v lete nezaobídete. Je dobré, ak je z poddajného materiálu a dá sa prípadne i oprať v práčke. Ja už doma z espritu dve plážové tašky mám, o kabelkách nehovoriac, tie nosím do práce každý jeden deň. Sú kvalitné a moje najobľúbenejšie. 

kúpite TU
Kimono je pre mňa už druhým rokom top kúskom, málokto mu však príde na chuť. Háčkovaným kimonom sa dá oživiť i jednoduchý outfit s tielkom a šortkami a počas chladnejších večerov si plní i svoj účel, nielen že je štýlové! 

Značku esprit milujem a mám doma množstvo vecí, ktoré strašne rada a často nosím. 
Dajú sa tu nakúpiť skvelé veci za super ceny, ak vystihnete akcie a výpredaje :-)
Čo považujete za hit tejto sezóny?


4 komentáre

  1. Super clanek a skvele kousky :-) Zrovna dneska jsem si overal konecne take poridila, na leto opravdu fajn obleceni :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  2. za mna urcite saty a kimono, nadherne kusky :)

    http://www.ellenya.com/2016/07/satnikova-vyzva.html

    OdpovedaťOdstrániť