Závan leta

nedeľa 31. júla 2016

Vzhľadom na to, že teploty tento víkend rapídne stúpli a konečne počasie vonku pripomína pravé leto, sa bude dnešná recenzia skvelo hodiť. Povedala som si, že s ňou do leta počkám, ale ako sa zdá vrchol leta je tu, takže mám pre vás zasa raz skvelé tipy na nákup! Značka Ziaja má novinky ako stvorené na horúce sparné dni a vy si nimi môžete spraviť radosť doslova za pár eur :-)
Testovala som Ziaja gélové mydlo na ruky s tamaríndom a pomarančom ako aj body mist s mentolom  vit. C.

ZIAJA BODY MIST S MENTOLOM A VIT. C

Telové spreje v lete sú moja slabosť, nosím ich so sebou v kabelke a striekam sa nimi na litre, hlavne vtedy ak mi je neskutočne teplo a potrebujem osviežiť. Sprej Ziaja s mentolom a vit. C je presne vymyslený na takéto situácie. Myslím, že je vhodný i po opaľovaní a má i mierny chladivý efekt, preto ho ešte viac zbožňujem. Vôňa je veľmi vydarená a neskutočne ma dokáže nabudiť-cítim v nej citrusy, asi pomaranč a ešte niečo, čo neviem pomenovať. Tento cooling mist sa nedá nemať rád, skutočne si vás získa, a to nielen počas horúčav. Ja by som sa v ňom najradšej kúpala! Určite odporúčam, minimálne vyskúšať. Mínus je trvácnosť, vôňa sa rýchlo vytratí, preto ním nešetrím.

ZIAJA MYDLO NA RUKY GÉLOVÉ - TAMARÍND S POMARANČOM 270 ML

Ďalšou novinkou sú mydlá na ruky, a to hneď tri druhy- čaj so škoricou, moringa s kokosom, grapefruit s mätou a tamarínd s pomarančom. Ako vidíte, už podľa názvu sa jedná o netradičné kombinácie zložiek a vôní, určite neokukané inými značkami. Na prvý pohľad ma najviac upútala posledná možnosť, a to tamarínd s pomarančom. Je to presne ten typ vône, ktorý zaujme a osvieži zmysly. Mydlá majú strašne vydarený vizuál, čierna s bielou nemôže nič pokaziť, práve naopak. Páči sa mi štýl písma i znázornenie o akú vôňu ide. Prejdem ale rovno k mydlu, to je gélové a farbou pripomína hrozno, je totiž svetlozelenej priehľadnej farby. Nepení nejak extrémne, predsa len je to gélové mydlo. Neutralizuje však pachy z kuchyne, ľahko odstraňuje z rúk mastnotu a pritom zanecháva pocit sviežosti. Vysušovanie som nepostrehla. Jediné mínus vidím v tom, že vôňu cítite iba počas umývania rúk, potom sa hneď stráca. Je to nepochybne príjemná svieža vôňa tamaríndu a pomaranča, povzbudivá a upokojujúca zároveň. V kúpeľni na umývadle sa pekne vyníma a slúži aj ako dekorácia.

Ziaju kúpite buď na nete na www.fortis-slovakia.com alebo v predajniach Ziaja pre Teba: Shopping park Aupark Košice, Obchodné centrum FORUM Poprad, Nákupné centrum CITY ARENA Trnava a novootvorená predajňa v OD PRIOR Trenčín.

Zaujalo vás niečo? :-)


6 komentárov

  1. Všetko čo obsahuje mentol musím mať. Určite si aspoň jeden zadovážim :)
    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten sprej je skutočne úžasný, tiež ho vlastním :) Krásna recenzia a fotografie ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balení je moc pěkné, kvůli toho bych si to mýdlo na ruce hned koupila. Ziaja bohužel není v Ostravě, takže se tam asi dlouho nedostanu (nerada nakupuju přes e-shop málo věcí, protože pak je poštovné dražší než samotný produkt :/).. Ale díky za tip! :)

    My cozy corner

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neustále si říkám, že už bych měla Ziaju vyzkoušet. Neustále o ní slyším ze všech stran, ale zatím od této značky nic doma nemám.
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť