APIVITA- grécke značky II.

pondelok 29. augusta 2016

Zdravím,
nadviažem na včerajší článok zameraný na grécke kozmetické značky a predstavím vám môj nový objav a tým je značka Apivita. Túto značku som prvýkrát zaregistrovala až v Grécku v malom obchodíku v našom turistickom mestečku a pochopila som, že táto značka so svojimi produktmi patrí naozaj medzi vychytené. Zaujalo ma z nej hneď niekoľko vecí, ktoré by som rada vyskúšala, ale najprv vám túto značku predstavím. Myslím, že vás zaujme na prvý pohľad a pre tie, ktoré preferujete čistú prírodnú kozmetiku a rady by ste ju vyskúšali mám dobrú správu-nemusíte cestovať až do samotného Grécka, táto značka je totiž konečne dostupná i u nás na Slovensku.
zdroj: apivita.com
Značka APIVITA bola založená v roku 1979 Niki a Nikosom Koutsianas, párom farmaceutov, ktorý mal vášeň pre prírodu. Inšpiráciou pre zrod tejto značky sa stala unikátna flóra Grécka - najbohatšia v Európe - a Hippokratova holistická filozofia. Meno Apivita pochádza z latinských slov apis (včela) a vita (život), ktoré vystihujú identitu a filozofiu spoločnosti.

Grécka kozmetika Apivita v sebe kombinuje čisté výťažky z rastlín a organických esenciálnych olejov. Pri výrobe týchto jedinečných kozmetických prípravkov sa firma Apivita nechala inšpirovať filozofiou samotného Hippokrata, podľa ktorého je potrebné pristupovať ku kráse a zdraviu komplexným spôsobom. 

Kozmetika Apivita pôsobí preventívne proti príznakom starnutia, chráni pred environmentálnymi agresormi a má skvelé hydratačné a vyživujúce účinky. Produkty Apivita sú bohaté na certifikované organické esenciálne oleje,  ktoré vám prinesú pocit úľavy od napätia a stresu . Pri výrobe kozmetiky Apivita nie sú používané silikóny, minerálne oleje, ftaláty, propylénglykol  ani žiadne ďalšie prísady, ktoré majú nežiaduce účinky na zdravie alebo životné prostredie.

APIVITA

dostupná na notino.sk
Apivita Lip Care Black Currant hydratačný balzam na pery/ Apivita Cleansing Propolis & Lime čistiaci gél pre zmiešanú a mastnú pleť/ Apivita Express Beauty Orange revitalizačná pleťová maska/ Apivita Aqua Vita hydratačný a revitalizačný BB krém SPF 20/ Apivita Kids Tangerine & Honey šampón a sprchový gél 2 v 1 pre deti/ Apivita Natural Dental Care Bio Eco zubná pasta/ Apivita Propoline Cedar & Propolis šampón proti lupinám pre mastné vlasy/ Apivita Queen Bee očný krém proti vráskam a tmavým kruhom/ Apivita Express Gold Royal Jelly spevňujúca a regeneračná pleťová maska
Zaujalo vás niečo? V ponuke je toho ešte oveľa oveľa viac :-)



4 komentáre

  1. Na tuhle znacku jsem kdysi narazila prave diky parfums, psala jsem o ni mkmo jinych take clanek na blog. Doma ted mam jeden jejich sampon na mastne korinky a suche konecky vlasu, tak jsem na nej zvedava :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda tak značku vidím poprvé a hned se večer vrhnu na její prozkoumávání.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ešte som o nej nepočula, ale môže byť fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť