Nautical style

sobota 13. augusta 2016

Námornícky štýl! Vraví sa mu aj nesmrteľný. A niet divu. Už desaťročia víry vody fashion showbiznisu, bez obáv, že by jeho popularita mohla vyhasnúť. Získal si srdcia nielen módnych návrhárov, ale prenikol i do bežných životov bežných ľudí. Nie je žiadnou novinkou, že patrí k letu azda viac ako západ slnka na azúrovom pobreží. Je mladistvý a chic - a to bez ohľadu na vek či konvencie.

Námornícky štýl, to už nie sú iba pásikavé saká a červené lodičky. Ja si pod ním vždy predstavím nielen prúžky, ale najmä zlaté gombíky či doplnky, veľké okuliare v bielom ráme či hodvábnu šatku na krku, no najnovšie i kabelky s lanovými rúčkami či symbol kotvy na oblečení. Ideálne je využiť jeden masívny námornícky prvok a zvyšok outfitu doladiť povedzme "all white", alebo využiť jemné zlaté doplnky či už v podobe trendovej bižutérie alebo siahnuť po kabelke v kráľovskej modrej či červenej. Osviežiť ju možno napr. tématickou brošňou v tvare kotvy či záchranného kolesa, prípadne hodvábnou šatkou, ktorú v prípade potreby využijete i na skrotenie neposlušných vlasov. Pre tie odvážnejšie povahy sú tu i rôzne kombinácie bikín s námorníckou tematikou. Sezóna praje nielen milovníčkam módy a štýlu, ale i nadšencom v bytovom dizajne. Že sa tento rok nechystáte nikam na dovolenku? Nevadí! Váš domov si teraz môžete spríjemniť a nadekorovať štýlovo ako nikdy predtým, v obchodoch totiž nájdete množstvo inšpirácií pre nautical home decor.

FASHION LOOKS
zdroj: www.sheego.sk



zdroj obrázkov: https://sk.pinterest.com/

Home Decor


zdroj: https://sk.pinterest.com/

Máte nejaký kúsok v nármorníckom štýle? Ja osobne námornícky štýl zbožňujem a myslím, že to tak ostane nielen túto sezónu ale i tie ďalšie...:)


2 komentáre

  1. Mne sa strašne páči tento štýl na obleikaní, ale ešte viac by sa mi páčil v mojej izbe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čo sa týka obliekania sa s tým veľmi nestotožňujem ale ako dekorácie je to prekrásne!:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovedaťOdstrániť