Bodyfarm- grécke značky III.

sobota 3. septembra 2016

Ahojte,
je tu víkendík a ja sa chystám vyžrebovať výhercu nášho úžasného Mimsi boxu, o ktorý ste mali šancu súťažiť celé prázdniny. Dnes ale zakončím sériu gréckych skvostov a predstavím vám značku Bodyfarm, ktorá sa zrodila na najväčšom gréckom ostrove a to na Kréte, v mestečku Chania. Ide o rodinný podnik, ktorého začiatky spadajú až do roku 1950 do továrne na výrobu olivových mydiel. Neskôr, roku 1989, pán Nikolaos Partsalakis, vnuk predzakladateľa, založil značku Bodyfarm s rešpektom k rodinnej tradícii, starostlivému výberu surovín a k životnému prostrediu. Vo svojich začiatkoch sa Bodyfarm zameriaval na výrobu kozmetických prípravkov do lekární po celom Grécku. Dnes je už známa nielen v Grécku, ale prakticky v celej Európe. 

Kozmetika Bodyfarm je založená na hlbokých znalostiach o gréckych bylinkách, rastlinách a výťažkoch z ovocia.  Opäť v nej márne budete hľadať živočíšne parabény, ropné produkty či silikóny a iné škodliviny. Tie nahrádzajú rastlinné výťažky a oleje, ktoré sú k pokožke a zdraviu o poznanie šetrnejšie. Dlhoročné skúsenosti v odbore a technické znalosti vo výrobe zaisťujú vznik bezpečných a vysoko kvalitných prírodných produktov, ktoré obsahujú účinné prírodné výťažky.

Sortiment Bodyfarm tvoria: sprchové gély, telové mlieka, peelingy, šampóny, tuhé mydlá a ďalšie jedinečné kozmetické prípravky, ktoré vynikajú svojou kvalitou a účinnosťou.


Výrobky značky Bodyfarm sú dermatologicky testované a certifikované podľa európskych smerníc. Grécka prírodná kozmetika Bodyfarm sa vyznačuje veľmi príjemnou vôňou, ktorá vás očarí.

BODYFARM 

dostupná na notino.sk

Bodyfarm Avocado telové maslo/ Bodyfarm Sandalwood hydratačný sprchový gél/  Bodyfarm Cocoa Cookies tuhé mydlo/ Bodyfarm Hair Repair šampón proti lupinám pre mastné vlasy/  Bodyfarm Natuline Elia maska na vlasy s olivovým olejom/ Bodyfarm Natuline Aloe šampón pre mastné vlasy s aloe vera/ Bodyfarm Sandalwood masážny olej/ Bodyfarm Sandalwood telové maslo na dehydratovanú a poškodenú pokožku/  Bodyfarm Goji Berry telový peeling

Prajem Vám slnečný víkend a sledujte blog :-)









2 komentáre

  1. Děkuji, že si mě seznámila se značkou, kterou jsem neznala, určitě její produkty prostuduji.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto značku vůbec neznám, budu na ní muset kouknout :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť