DOVE GIVEAWAY V HODNOTE 100 EUR!

štvrtok 22. septembra 2016

Ahojte kočky, 

veľmi sa teším, že Vám prinášam skvelú správu-rozbieha sa najnovšia Giveaway!

Ide o luxusný balíček produktov Dove Regenerate Nourishment, ktorý do súťaže venoval Dove Slovensko. Balíček obsahuje- šampón, masku, kondicionér, olejček a žehličku Rowenta, v celkovej hodnote 100 eur! :-) Myslím, že motivácia pre vás je viac ako dostatočná a nebudete váhať sa do súťaže zapojiť. Sama mám taký istý balíček, ktorý momentálne pre vás testujem a na žehličku a olejček nedám dopustiť. 


Ako sa zapojiť:
  1. stačí ak sa stanete pravidelným čitateľom blogu a začnete sledovať môj blog cez GFC-Google Friend Connect (bočný panel vpravo-pripojiť k tejto lokalite)
  2. zanecháte mi dole komentár, ako si zvyknete upravovať vlasy a aké prípravky na ne používate
  3. môžte ma podporiť i na instagrame a pridať si tak komentár navyše (@mimischibi)



Budem sa tešiť na vaše komentáre!
Súťaž bude ukončená o mesiac klasickým žrebovaním :-)



65 komentárov

  1. GFC Markéta Králová
    macu@seznam.cz
    Já používám ráda růžovou řadu Fructis, jak šampon, kondicioner tak i masku. Mám vlasy krátké, takže nějaká extra úprava u mě není potřeba, max.fén a lak na vlasy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. GFC: Peťuška
    tak ja toho používam veľa... :D klasika je šampón a kondicionér, raz za týždeň maska a raz za 2 týždne zábal z kokosového oleja... ďalej používam olejček na končeky, tužidlo a vlasový sprej s nejakým účinkom... farbím si ich každých 6 týždňov... strihám vždy, keď si chcem účes nejako oživiť... a v poslednej dobe si ich už ani nežehlím, nefénujem... mám rada tieto moje vlasové procedúry... :D

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mims, veeeľmi lákavá givka, nedá sa mi nezapojiť! :)
    Sledujem ako Candy Grant, candacegrant.blog@gmail.com
    A ja si vlasy buď žehlím alebo nechávam prirodzene kučeravé, na starostlivosť prípravky často striedam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. A ešte pridávam ešte aj druhý komentár za sledovanie na insta ako candy_grant ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvela giveaway! :) Me popravde nikdy vlasova pece nejak extra nebavila, ale v posledni dobe se to snazim napravit a naucit se pouzivat vic produktu nez jen sampon a kondicioner :) Hodne jsem si oblibila vlasove tonikum od Weledy a premyslim i o vyzkouseni nejakeho olejicku, tem jsem se vyhybala hlavne kvuli tomu, ze mam jemne a rychle se mastici vlasy, tak aby to nebylo jeste horsi :)
    GFC : Jeanette
    zakov77@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. IG : lovelyimperfections_blog
    zakov77@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. GFc Kateřina Výmolová
    Vlásky si někdy žehlím, ale protože je mám kraťoučké, tak je většinou nechávám žít si svým životem :)
    vymolovak@gmail.com
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. A na IG tě sleduji jako blogbeautybyk :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. určite sa zapájam :)
    GFC Veronika Baginová
    veo.baginova@gmail.com

    ja si musím zaklopať, že mám celkom kvalitné vlasy a nezničilo ich ani pár nevydarených pokusov o inú farbu :) takže používam klasiku-šampón, kondicionér a občas olejček alebo masku :) a zvyčajne si ich len vyžehlím,a sem-tam natočím žehličkou :)

    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  10. GFC: Veronika Pospíchalová
    vera.p@centrum.cz
    Celkem se mi mastí vlasy, a proto šampony často střídám, celkem mi to vyhovuje a mám pak lepší účinky. Aktuálně používám kofeinovou řadu od Bione (šampon + kondicioner ve spreji), na konečky olej (hedvábný olej od Elseve). Občas vlasy vyžehlím, ale to spíš výjimečně.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. gfc: Dendy
    denisa.sebestova@email.cz

    Řídím se méně je někdy více, jelikož mám vystudovaný obor kadeřník, tak si dávám na péči o své vlasy záležet, momentálně bojuji s extremne citlivou pokozkou a tak mi asi sampony nesedí, balzám nepoužívám, používám pouze někdy masku na zábal. Dále jednou týdně vlasovou vodu a kdyz si vlasy zehlim, tak ochranu pred teplem.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. GFC: Julie K.
    Já si až tolik neupravuju vlasy, nekulmuju si je, ale občas si je žehlím - i když teda nepoužívám žádný přípravek na ochranu před teplem. No a nesnáším, když si přeležím vlasy nebo tak něco, takže proto se rozhodně hodí mít aspoň tu žehličku doma. Jinak občas sem tam použivám nějaký ten kondicionér nebo tak něco. I když často zapomínám tyhle přípravky používat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. GFC Miška
    No moje uprava je taková že si je stáhnu do culíku a mám hotovo! :D někdy je nechám rozpuštěné, ale vazně většinou jsou v culíku. :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  14. GFC Danka Krnáčová
    Vlasy si umývam každý druhý deň. Inak ich len vysuším a očešem. Niekedy ich vyžehlím alebo nakulmujem.
    Email dankamandarinka@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Skvělá soutěž :) Moc ráda se zúčastním :) Vlasy si často upravuji žehličkou... tudíž by se mi nová a kvalitní hodila :) Na vlasy před tím použiji ochranný sprej, abych je neměla vysušené. Po žehlení si konečky ošetřím olejíčkem na vlasy, právě používám tento od Dove a zamilovala jsem si jej. Konečky jsou po něm hebké a krásně zacelené. Pokud chci dodat objem... použiji suchý šampón nebo pudr na objem ;) Hodně si vlasy tupíruji, abych zvýšila jejich objem :) Vlasy nechám volně spuštěné nebo je upravím do drdolu :) Někdy přelakuji ;) Snažím se používat takové produkty, aby moje vlasy nebyli zatížené :)

    Sleduji tě přes GFC jako Michaela Machalíková
    můj email: misa.machalikova@seznam.cz

    Měj se hezky

    OdpovedaťOdstrániť
  16. GFC:Betty Neznámá
    E-mail:mysweetdiary@seznam.cz
    Jelikož nemám ráda svoje vlnité vlasy, tak moji každodenní úpravu vlasů má na starosti žehlička. Samozřejmě používám ochranné spreje, nyní je můj oblíbenec od got2be :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Sledujem :)
    Snažím sa používať najmä šampóny bez silikónov a naopak v kondicionéroch aby ten silikón bol a vlasy obalil a ochránil. Na vlhké vlasy buď nanesiem dáky sprej, olej alebo mliečko a keď mám čas, nechám vlasy voľne vyschnúť. Následne už len vyžehlím a fičím von :)
    17monika6@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Blog sleduji jako Veronique Beauty + mail: veronique.beautyy@gmail.com
    Vlasy upravuji podle nálady. Někdy narovno, někdy je navlním a když se mi nechtějí umývat, dám si je do culíku nebo drdolu :) V současnou chvíli na ně používám šampón a kondicionér od Yves Rocher.
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Gfc Eva Richterová
    Vlasy si nezehlim ani nekulmuji, oboji jen vyjimecne plesy, oslavy...
    Obcas pouzivam masku na vlasy Ziaja, jinak sampony ruzne stridam Shauma, Palmolive a balzámy taky stridam

    OdpovedaťOdstrániť
  20. GFC - Kristýna Košuličová
    popravdě se o vlasy nijak extra nestarám :D ale jelikož je mám teď obarvené, tak docela dost trpí ... proto používám šampóny na suché vlasy bez života... jinak ještě používám ráda bylinkové kondicionéry a taky nějaké masky na vlasy :)
    jinak strašně ráda si vlasy kulmuji, sice teď si je až tak často nekulmuji, protože se snažím trochu vlasům dodát života , ale taky kvůli tomu, že mám strašnou žehličku na vlasy, která mi s nima neudělá nic :)
    tynka.kosulicova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Momentálně používám šampón a kondicionér od Avonu. Jinak před žehlením vlasů používám ochranu proti teplu a nebo si nechám vlasy volně uschnout a mám je pak trochu vlnité a to neupravuju nijak. :)
    GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Druhý komentář
    Instagram: denikaabomination
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  23. GFC: Terka Černá
    Nějaký dobrý šampon právě stále hledám :/, jinak klasika kondicionér nebo masku, a poté sprej na lesk, olejíček na konečky:)
    Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  24. ja a vlasy sme si zatiaľ nenašli k sebe cestu len vo farbení... inak je moja starostlivosť biedna, mám pomerne problém nájsť si prípravky, ktoré by mi vyhovovali a naozaj vyživovali vlasy.. kedže tým, že ich mám farebné pravidelne a zároveň jemné
    GFC: ZuZu
    sabova24 (zavináč) gmail (bodka) com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. GFC: Vendula Mikulková, MikulkovaVendula@seznam.cz
    já jsem si teď oblíbila šampon od stop using water while using me, jinak používám nějaký ten kondicionér, jednou za čas olejíček či masku. Vlasy mám polodlouhé, nejraději je nosím rozpuštěné, v práci v culíku, takže žádné extra úpravy jim nedopřávám. Max. někdy profouknu fénem či kulmou, pokud mám náladu.

    OdpovedaťOdstrániť
  26. moje vlasky si toho prešlo hrozne vela , stale farbenie a odfarbovanie , preto im musim davat tu najlepsiu starostlivost aku viem ale nie vždy sa mi chce atd... vlasy stale obalujem do masiek , snazim sa pouzivat to najkvalitnejsie co sa da a tak :)
    gfc tento ucet
    n.princess@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  27. a instagram sledujem ako nikolkajenajkrajsia

    OdpovedaťOdstrániť
  28. vlasy zvyčajne len rozčešem, čo trvá dlho lebo ich mám husté a po zadok,keď sa mi nechce nič špeciálne a zavadzajú mi tak cop, ale keď sa m ichce s tým hrať tak gvymýšľam kadejaké nové účesy alebo klasická žehlička :))

    OdpovedaťOdstrániť
  29. a na instagrame odoberám ako @jacquelinedeath :))

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy
    Používám šampon a kondicioner, potom bezoplachovou kúru na vlasy a jednou týdně si dávám masku. Občas používám ochranu na vlasy před žehlením a fenováním a olejíček na konečky :)
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  31. vačšibnou mám problém s vlasmi vyriešený za 5 minút. mám kučeravé vlasy a keď ich po umytí učešem, vyzerajú ako metla rozpirené úplne na každú stranu. zvykla som si žehliť vlasy, lenže vyskúšala som asi 5 druhov žehličiek a vždy som vlay žehlila minimálne polhodinu. cca pred rokom som si kupila Loreal steampod spolu s prípravkami pred a po žehlení a nemôžem si vynachváliť! za 5 min. vlasy vyžehlené rovné lesklé a vydržia až do dalšieho umytia :)
    ďakujem za príležitosť vyhrať :)
    gfc: nikola horvathova

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Vlasy si občas zehlim, nefenuju, nekulmuju.Používám kondicionér od Dove a šampon Timotei.
    Gfc Nela Richterová

    OdpovedaťOdstrániť
  33. GFC: Patrícia Klimentová
    Používam šampón a kondicionér Garnier Fructis a keďže mám prirozdene rovné vlasy nezehlim si ich ani nijak extra neupravujem 😀

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Moc fajn GA :)
    GFC: Karolína Brázdilová
    e-mail: KarolBrazdilova@seznam.cz
    :)

    OdpovedaťOdstrániť
  35. S vlasy si nic moc nedělám... když je potřebuji vlnité, spletu copy nebo si je zamotám do uzlu a po pár hodinách voilá - anie nepotřebuji kulmu.
    Občas si na ně dám masku nebo nějaký olejíček, obzvlášt v létě kdy se mi vlasy hrozně vysušují. To do hry zapojím i kondicionér, který mi vlasy opravdu dobře chární před poškozením.
    Naštěstí už je sluníča méně a tolik nepobývám v chlorované vodě, takže vlasy se opět vracejí do normálu
    gfc Klára K
    tvorilka97@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  36. sledujem ako L :)
    l.clavel@azet.sk
    používam len klasicky šampón a balzam, ešte taký sérum, asi to je všetko, a žehlím si vlasy väčšinou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Krásný balíček! Já ted zkouším tuhý šampon, ale moc mi nevyhovuje, nooo :(
    GFC+FB Andrea Lekešová
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Gfc Hana Š
    Mail hanickasvarcova@seznam.cz
    Já používám šampón a kondicionér od značky Yves Rocher na suché vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Já miluju přípravky na vlasy, používám klasiku-kondicionéry , masky a arganové oleje, Kokosové, spreje od Avonu, Aussie, oleje na konečky nebo tekuté crystaly:D různě to střídám :D
    Gfc : Marilyn Molnárová

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Ahoj, já si vlasy pokud možno vůbec nesuším fénem. Před umytím si na ně nanesu meruňkový olej od Manufaktury. A používám šampón Oro therapy a taky jejich olejíček (po umytí). Každý třetí měsíc si nechám vlasy zastřihnout a těším se z nich :) Až mě omrzí, říkala jsem si, že je ostříhám na mikádo a věnuji je někam na kliniku pro nemocné, aby z nich byl užitek - i za to mi ta péče stojí.
    GFC: Barbora Červenková
    e-mail: barbora.francova()seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  41. GFC: Marcela Čonková
    email: onkov.marcela@gmail.com
    Skúsim k úprave vlasov aspoň stručne :) Vlasy si vždy fénujem, čakať pol dňa kým vlasy po pas vyschnú u mňa neprichádza v úvahu. Samottné umývanie vlasov používam už dosť veľa, cca nejakých 7 možno aj viac rokov ten istý šampon od Nivey, takže v žiadnom prípade sa neriadím vtlkanou vetou šampony treba striedať je to dosť individuálne. A mojim vlasom striedanie šamponov nevyhovuje, okrem nivey raz za čas možno par krat do roka použijem šampon od dove s arganovym olejom, ktorý je úžasný či už kvalitou, ale aj tá vôňa niečo neskutočné. A tiež vždy po umývaní používam balzam - 2 minuty hore dole takže prečo nie :) A raz za čas raada používam starú osvedčenú klasiku - ampulky dixi na suché vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  42. Docela často používám kokosový olej, jsou z něj dobré zábaly, které dobře regenerují vlasy.
    Občas si kupuji šampon a kondicionér u své kadeřnice. Stylingové přípravky používám od Aussie.
    Od značky batiste si kupuji suché šampony.
    GFC slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  43. GFC Sledujem ako Weilynn :)
    weilu@azet.sk

    ja si vlasy neupravujem nejako špeciálne, občas použijem žehličku, ale snažím sa ich moc neničiť :) používam momentálne prírodne produkty na vlasy, ale určite by som neodolala ani Dove produktom, ja mám Dove značku veľmi rada a láka ma vyskúšať aj práve niečo na vlasy. :)
    úžasná giveaway, to by bo hriech nezapojiť sa o tak skvelé veci. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  44. A sledujem aj na insta ako weilynnka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  45. GFC Hana Koubová
    vlasy myju denně a nejradši mám šampon verbena od L´occitane, je drahý, ale mám po něm krásné vlny a jemné vlasy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  46. gfc: simona sakacova
    zvyknem pouzivat pripraavky od dove alebo od kallos :)
    simonasakacova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  47. Gfc Klára Wallová
    Svým vlasům věnuji péči moc ráda, takže by mě potěšilo vyzkoušet tuto novinku od Dove. wallova.k@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Instagram klarawallova
    wallova.k@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  49. GFC: tento účet
    O vlasy se starám různými maskami. Nejraději mám domácí, protože přesně vím, co v nich je a můžu si je jakkoliv přizpůsobit. Míchám třeba kokosový olej, med a někdy do toho přidám i šťávu z citronu, takže je moje maska taky 100% přírodní. Vlasy mám od přírody mírně zvlněné, nesnáším to. Nejsou ani rovné, ani vlnité, takže to vypadá, jako bych se nečesala. Vlasy nosím nejčastěji v culíku, nebo rozpuštěné.
    Email: by-marian@email.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  50. Ahoj, na tvém blogu soutěžím poprvé, tak jsem zvědavá, jestli se na mě usměje štěstí :) Pokud ano, můj mail je "nicol.fleisig@gmail.com".
    Vlasy mám dlouhé, takže péči o ně věnuju poměrně hodně času :) Čas od času strávím jeden víkendový den s ručníkem na hlavě - dělám si zábal z kokosového oleje. Zkoušela jsem i hennu, spíš pro různé pečující složky než pro obarvení :) Teď přemýšlím i o vyzkoušení různých olejíčků a kůr na vlasy :) Jinak běžně myju šampukem, když mi to čas dovolí, používám i masku, kondicionér a péči ve spreji :) Vlasy jsou korunou krásy každé ženy, proto bysme se o ně měly řádně starat :) A s tvým balíčkem to určitě půjde jedna báseň :) Krásné pondělí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  51. GFC: Klara Zakova
    Většinou jsou to klasicky rozpuštěné vlasy, když je čas tak vyžehlené. Používám šampon a kondicionér, momentálně od značkx Kalloos.
    klara.zakova1@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  52. GFC: Eliška Vrbová
    na vlasy používám šampón a kondicionér na barvené vlasy :) nosím je rozpuštěné, protože mám mikádo, a často vyžehlené
    mail: vrbova.eliska@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Ahoj,
    sleduji jako KačaVal
    kaca.val.1996@seznam.cz
    Mám od přírody husté, vlnité a dlouhé vlasy po zadek. Mluju je, ale někdy bych se nejraději ostříhala :D Musím o ně hodně dbát aby vypadaly pěkně. Bohužel mám hodně mastící se vlasy, takže mytí vlasů většinou ob den, někdy i každý den. Používám klasicky šampón , kondicionér, jednou za týden masku na vlasy. Po osušení lopuchovou vodu proti padání vlasů, sprej na rozčesání a v neposlední řadě olejíček :D :) Vlasy si ráda upravuju a nejvíce mi sluší rovné vlasy, takže denodenně žehlím, bohužel mi stará žehlička pomalu dosluhuje tak byse mi hodila nová :)
    Jinak GA skvělá. Vlatně vše co používám je i v GA, tak by se mi vše hodilo :)
    Krásný den :)

    OdpovedaťOdstrániť
  54. A jinak tě sleduji na instagramu :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Sleduji přes gfc jako Michaela Kristýna Bednářová
    Na vlasy si poměrně potrpím. Snažím se o ně starat co nejvíce, protože jim dávám zabrat téměř každodenním žehlením. Pravidelně si dělám olejové zábaly pomocí olejíčku od Yves Rocher a minimálně 2x týdně používám vlasovou masku. Také užívám vitamíny z lékárny (biosil) :) Jedenkrát měsíčně si vlasy barvím hennou od henné color. Hennu nechávám působit přes noc, protože čím delší doba působení, tím větší regenerace pro vlásky a sytější účinek :)
    mail: nc.christy@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť