YANKEE CANDLE AT HOME

sobota 22. októbra 2016

Dnešnú sobotu by som rada ukončila niečím fajnovým a voňavým. Iste poznáte značku Yankee Candle, v Amerike a po celom svete je veľmi populárna, medzi blogerkami vyvolala dokonca ošiaľ. Priznám sa, mne nebola na začiatku sympatická. Viackrát som k jej výrobkom privoniavala a evokovali vo mne nie práve pozitívne pocity, jednoducho mi nesedeli:-) Myslím, že z ich celej ponuky mi "zavoňali" asi len dva alebo tri druhy. Dnes vám predstavím tú najsladšiu a najlahodnejšiu sviečku na svete, určite vás nalákam na zostavu- čerstvé jahody, vanilka a smotana- vytvárajú delikátnu arómu, ktorej nemožno odolať. Odzrkadľuje dobrú náladu a pohodu a prevonia celý váš domov svojou neopakovateľnou vôňou. 

Veľmi dlho som hľadala Yankee Candle sviečku, ktorá by ma skutočne ohromila a Yankee Candle Summer Scoop stvárňuje všetko, čo má pravá sviečka mať- je imidžová, má skutočne romantický sklenený obal, je vyrábaná z kvalitných surovín, parafín je rovnomerne prevoňaný a každý knot je ručne narovnaný. 

kúpite na: www.notino.sk


O značke
"V roku 1969 sa istý chudobný americký stredoškolák menom Mike Kittredge rozhodol, že svoje mamičke k Vianociam daruje vlastnoručne vyrobenú dekoratívne sviečku. Hoci použil len celkom obyčajné veci, ktoré narýchlo pozbieral doma (prázdnu krabicu od mlieka, voskovky ...), jeho výtvor bol skutočne úchvatný. Osud chcel, že ešte pred Štedrým dňom túto sviečku uzrela jedna žena zo susedstva a bola natoľko ohromená, že za ňu talentovanému mladíkovi ponúkla 1 dolár a 36 centov. Vtedy sa začala písať história značky Yankee Candle. Zámerom značky Yankee Candle je dodávať na trh produkty, ktoré odrážajú jej vášeň pre krásne vône a dokážu v ľuďoch vyvolať silné emócie. Treba dodať, že táto filozofia sa jej vypláca. Vo svojom obore patrí k absolútnej špičke (len v USA má cez 18 000 obchodov). Bohatá ponuka Yankee Candle zahŕňa niekoľko tematických radov od vône ovocia a korenia až po vône zážitkov a životných udalostí. Sviečky Yankee Candle obsahujú najvyššie možné množstvo aromatických olejov, pripravovaných špeciálne pre potreby tejto spoločnosti. S ich pomocou vo svojom interiéri ľahko navodíte úžasnú a nezameniteľnú atmosféru. 

Pokiaľ vám nerežú ich silne aromatické vône, Summer Scoop bude presne to pravé i pre vás. Ovocná mňamózna zmrzlinová vôňa vás dostane dokolien niele v lete, ale takto si ju pripomeniete i počas zimných sviatkov počas papučových večerov. Investícia do Yankee Candle sa niekedy oplatí, ak ale nájdete sviečku svojho ❤ ako ja. Predsa len, dať za veľkú sviečku (623g) 28 eur, nie je málo :-)

Máte rady Yankee Candle? Aká vôňa sa vám osvedčila? :-)


14 komentárov

  1. Zbožňujem jahodové a celkovo sladké vône, ale pri Yankee Candle fungujem iba na ťažkých "pánskych" vôňach, ktoré väčšine ľudí smrdia. Každopádne Summer Scoop je úžasná vôňa a neomrzí ♥

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak pánske si neviem predstaviť inde ako na chlapovi :-D zatiaľ moja prvotina, pokukávam aj po Strawberry Butter :-)

      Odstrániť
  2. Miluji Yankee Candle, stala se z toho obrovská vášeň a tahle voní moc hezky :) Nakupuji ale pouze ve slevách.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, či aj u nás sú nejaké zľavy, ale ako vravím, máloktorá ma zaujala, niektoré sú na mňa prisilné :-)

      Odstrániť
  3. Ja som ešte žiadnu túto sviečku nemala, ale túto zimu to musím zmeniť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám ráda spíš vosky od YC a voní mi snad všechny :D.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vosky som nemala, šla som hneď do najväčšieho možného balenia :D

      Odstrániť
  5. Túto sviečku používam veľmi málo ale teraz keď už mám vlastnú izbu tak si tam určite nejakú kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja musím mať súčasne vždy aspoň tri nové sviečky, to do bytíku jednoznačne patrí :-)

      Odstrániť
  6. v lete som pálila cherry,oblubena je cotton candy a najlepšie mám ich viac a teda zabudla som napísať že vosky :-D no a ja si poulamujem po kúsku a miešam si.ked porovnám iné sviečky v obchodoch,tak je tak priepastný rozdiel.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skúsim ovoňať aj tie čo vravíš, možno ma zaujmú :-) a ako lámeš tie vosky, do čoho ich dávaš?

      Odstrániť
  7. Wau, tak na nejaku sviečku od Yankee candle si robím zálusk tiež, len tá cena je dosť vysoká... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Yankee Candle zbožňujem, no radšej než sviečky mám vonné vosky, tie miestnosť podľa mňa prevoňajú lepšie :)
    DOKONALÉ FOTKY ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Yankee Candle mám iba jednu sviečku, ktorú som dostala ako darček, ale voní krásne :) Celkovo do ich obchodu občas rada zájdem, páči sa mi tá farebnosť, ktorú všetky sviečko spolu vytvárajú :) A máš krásne fotky!

    OdpovedaťOdstrániť