KOUZLOKOUPELE.CZ

pondelok 5. decembra 2016

Ahojte,
nadnes som si pre vás pripravila niečo poriadne sladké a dievčenské a garantujem vám, že vás to zaujme :-) Predstavím vám totiž český eshop s kozmetikou www.kouzlokoupele.cz. Pod týmto milým názvom sa ale neskrýva obyčajný obchodík, ale rovno kozmetická cukráreň, ktorá naplní vaše kúpeľne a nošteky jedinečnou lahodnou vôňou a dopraje vám chutný a ničím nerušený relax. Eshop je nadizajnovaný v retro štýle a nesie sa vo farbách ružovej, čo iste upúta nejedno ženské oko. Musím uznať, že je veľmi prehľadný a je naozaj jednoduché sa na ňom zorientovať. V jeho sortimente nájdete značky ako Bathora Cosmetics, či dokonca legendárnu Bomb Cosmetics. Okrem kúpeľových radostí v podobe šumivých bômb a cupcakeov si prídu na svoje aj milovníčky sviečok, sladkých šumivých koláčikov a dokonca tu nájdete aj zmrzlinu do kúpeľa!

Ale dosť bolo rečí, vyhrnime sa spoločne na sladké dobroty, ktoré mi prišli na vyskúšanie. Upozorňujem vopred, akokoľvek jedlo to vyzerá, konzumácia týchto výrobkov je zakázaná :-) Rozhodla som sa rozdeliť recenziu na dve časti, keďže som stihla otestovať zatiaľ iba polovicu produktov, ktoré som obdržala, a tie vám dnes ukážem. Na obrázku nižšie môžete vidieť celú zásielku kúpeľňových aj kúpeľových potešení...

cena: 159Kč
Asi najviac ma dostala do kolien táto čokoládka od Bathora Cosmetics. Nie, tiež nie je na jedenie, ide o voskovú vonnú čokoládu s vôňou ostružiny a vanilky. Do tejto vône som sa ihneď zamilovala a vedela by som ju ňuchať kľudne aj celý deň. Kým ostružina je príjemne ovocne šťavnatá, vanilka tomu dodáva sladký pudrový ráz. Iste sa pýtate, a celkom správne, ako sa vlastne takáto čokoláda používa a k čomu slúži? Je to úžasný nápad, a pre mňa sa priznám je to novinka- každý štvorček z tejto čokolády sa totiž dáva do aroma lampy a tak sa moja preferencia o tom, že túto vôňu pocítim po celý deň, splní celkom jednoducho. Vosk jednoducho ulomíte a vložíte do aroma lampy a váš interiér zaplaví lákavá ostružina s vanilkou. Vystačí celkom na 10 použití a vône si môžete aj ľubovoľne kombinovať. Ak vás kombinácia ostružiny a vanilky neoslovila, stále máte na výber viaceré varianty TU.

cena: 72 Kč
Šťavnaté červené bobule na kakaovom základe, posýpané striebristým práškom-to je cupcake od Hello Cosmetics, ktorý môžete použiť buď ako šumivku do kúpeľa a vychutnať si tak kúpeľ alebo ho použiť ako peeling. Ja si nikdy nenechám ujsť príležitosť na dobrý kúpeľ, čiže volím vždy prvú možnosť. Kto má rád šumivé kúpele s ručne robenou a nápaditou kozmetikou, určite si príde na svoje a vyberie si zo sladkých pokušení ten "svoj" cupcake na zimné večery, najlepšie hneď niekoľko! 


Verím, že som vás navnadila na dobroty a eshop kouzlokoupele.cz poctíte svojou návštevou ;-)







16 komentárov

  1. Tak tieto veci vyzerajú naozaj užasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super veci, určite by potešili kamošky na na Vianoce :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práve to som chcela povedať, že aj takáto maličkosť strašne poteší kamošku :)

      Odstrániť
  3. taj toto musí byť radosť kúpať sa :) vyzerajú naozaj božsky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kúpanie sa posunulo na vyšší level, cítim sa tak luxusne :)

      Odstrániť
  4. Wau kraaasne, hned som nabehla na ich stranku, a supeeer oni maju aj slovensku stranku, ceny super, urcite si nieco vyberieme, hlavne pre moje deticky ktore to zboznuju :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano maju aj slovensku verziu stranky, takze urcite odporucam na vianocne darcekyyyyyy :-)

      Odstrániť
  5. Miluju horké koupele a miluju tyhle věci do nich! Na stránky se určitě podívám, a určitě něco vyberu i jako vánoční dárek :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite si skvele vyberieš, ponuka je na zjedenie :-)

      Odstrániť
  6. Milé kosmetické labužnice, těšíme se na Vás v naší kosmetické cukrárně :-) s pozdravem obchodík kuzlokupela.sk, kouzlokoupele.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Milujem takéto produkty od rôznych výrobcou ! už len tá farebnosť tých výrobkov , po tomto článku rozmýšlam že si od nich asi niečo aj objednám ! :) Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť