NEW IN, GIFTS, CHRISTMAS TIME

streda 21. decembra 2016

Ahojteeeee!
Už tak dlho som sa nezvala, že sa až hanbím. Ale mala som toho viac než dosť, na svoju obranu poviem len toľko, že okrem fraktúry nohy ma postihla aj ročná uzávierka a neviem teda, čo z toho bolo pekelnejšie, pretože sa to fatálne podpísalo na mojej psychike. Práca do noci, na pokraji zrútenia sa plus bolesti....Pomaly sa spamätávam a dva mesiace som nikde nebola, si to predstavte, že by ste boli vkuse iba zavreté doma, imobilné. Vízia nič moc a ešte k tomu pred Vianocami. Najviac ma na tom celom mrzí, že stále neviem normálne chodiť, hýbať sa a tak by som chcela, ide to veľmi, veľmi pomaly. Radosť mi spravili aspoň darčeky a spoločnosť mojich rodičov, pretože bez nich by som si ani ponožku na nohu nenavliekla :-) Tak to je a taký je život, že bez pomoci to niekedy jednoducho nejde. Každý večer som sa tešila, že si pozriem Sex v meste a zatým to zaklincuje South Park, to boli moje televízne večery, kedy som aspoň na chvíľu zabudla, čo všetko ma štve a z chuti som sa zasmiala, milujem tieto seriály, viem ich pozerať stále dookola :-)

Najkrásnejší darček k prichádzajúcim vianočným sviatok bol mega balík z Pupy, kde okrem iného trónil ten najroztomilejší princ, konkrétne žabí princ, ale to vôbec nevadí. V mojom momentálnom rozpoložení mi tento bohate stačí a pripadá mi neodolateľný, vyzývajúci k čarovnému bozku. Ale nie je to len pozlátko. Obsah skrýva rovnakú krásu-sadu líčidiel a štetček pod korunkou ako bonus.

Takúto krásnu sadu mali v Pupe, balenie pripomína kufrík na klobúky je hodné ozajstnej princeznej. 
Nežná vôňa jazmínu poteší všetky romantické duše, unikátny darček pre dievčatá i dámy každého veku.
 Mamkin Mikuláš mi priniesol pár dobrôt a sadu unikátnych čajov, mám rada jedlé darčeky :-)
 Macko v akejkoľvek podobe je dobrá voľba, no nie sú zlatí ?
 Hodinky som si kupovala na ali, sú v olivovej zelenej matnej farbe a to ma na nich najviac upútalo. To prevedenie je také atypické ako aj farba, myslím si, že vyzerajú štýlovo. Nie sú značkové, ale je to ďalší kus do zbierky.
 Tenisky mi tiež doniesol Mikuláško, asi som jediná, kto rieši v decembri letnú obuv. No a čo, už sa neviem dočkať tepla :-) Budem ich nosiť normálne ku všetkému, som sa rozhodla. 
 Stihla som už aj navodiť v byte vianočnú atmosféru a tento svietiaci sobík je novinka. Mama sa z neho tak trocha smeje, ale ja si myslím, že v okne vyzerá pekne a celkom sa mi do spálne aj hodí. Mám rada svietiace gýče a nehanbím sa zato, veď na Vianoce je to povolené.
 A znova svetielka, mám na ne slabosť, navodí to intímnu a romantickú atmosféru a tak to má byť. 
 Vyzdobila som aj poličku :-) Tu je malá ukážka môjho čitateľského denníka, knihy sú moja radosť. Ten maličký stromček je ručne robený. 
 Darček, ktorý by rozrušil do nepríčetna asi každú ženu- kozmetická kazeta Victoria´s Secret! :-D Mám toho najlepšieho suseda, ktorý si na mňa na služobke spomenul a priniesol mi "suvenír". Čakala som nejakú kľúčenku z Turecka, nie darček, z ktorého som skoro omdlela. Parfém je veľmi ženský a kvetinkový, elegantný, pre jemnú ženu.
 Z tohto darčeka sa budem tešiť celú zimu, lebo krásne hreje a aj krásne vyzerá :-) Bundička presne ako stvorená pre mňa, neviem si predstaviť krajšiu. 


 A čo vy, už máte všetky vianočné prípravy za sebou?


10 komentárov

  1. wow super veci, najviac sa mi páči ta kozmetika z Pupy.. ten žabiak ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tentoročné produkty od pupy sú neskutočné !!! :) Presne som okolo toho išla včera a nevedela som dotiaľ výjsť ! :)

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nooo, mám doma ešte zopár pekných kúskov z tejto kolekcie a bude aj recenzia :-))

      Odstrániť
  3. Pupa má tento rok jednoznačne najkrajšiu kolekciu! Ten žabiačik je dokonalý ♥ Veľmi sa mi páči aj ten svietiaci sobík a tá sada VS by veru rozbúchala aj moje srdce! Radosť mať takého suseda!:D

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oni majú najoriginálnejšie obaly, stále rozprávkovejšie :-) Pošlem aj k tebe môjho suseda ? :D

      Odstrániť
  4. juuuj skvelá bundička, aj tenisky ,aj kozmetika :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Aj ja dostanem parfém :) A tá Pupa darčekova kazeta vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tohotoročná PUPA kolekcia je čarovná ♥ A VS´s sada vyzerá skvelo, potešila by som sa jej aj ja! :D

    OdpovedaťOdstrániť