Cushion makeup

utorok 10. januára 2017

Ahojte kočky,
tento článok mám rozpracovaný už neuveriteľné dva mesiace. Viem, dlhá doba, ale nejak sa mi nehodil k predvianočnému konceptu, tak som sa rozhodla preniesť ho do nového roka a odštartovať ako väčšinu mojich predsavzatí. Mánia cushion makeupov zastihla podstatné množstvo žien, v podstate a vo svojej jednoduchosti ide o makeup už nasiaknutý a teda takpovediac "predpripravený" v hubke, ktorý potom nanášate pomocou priloženej labutienky. Možno vám to príde blbosť, možno je to aj nehygienické a možno ste po počiatočnom šoku ostali unesené ako ja. Verte mi, šancu si zaslúži!

L'Oréal Paris Nude Magique Cushion rozjasňujúci tekutý make-up v hubke


Popis
Make-up, ktorý vás rozžiari!

Vlastnosti
ľahké až stredné krytie,
hydratácia až 4 hodiny,
ochranný faktor SPF 25,
zanechá pleť sviežu,
dodáva jemnú žiaru,
obsahuje hubku,
Vhodný aj na cesty.
Ako používať:

Aplikujte pomocou hubky na čistú pleť.
Makeup som si kúpila na konci leta, paradox, lebo práve na leto je ideálny, ultraľahký a stredne krycí. Prenádherné balenie stavilo na dievčenskosť v každej z nás. Napriek tomu, že je z plastu, nepôsobí o to menej luxusne. Práve naopak. Po otvorení na vás čaká ďalšia nádielka praktickosti a krásy v jednom. So zrkadielkom si budete môcť i na cestách alebo denne v kancelárii osviežiť váš makeup. Labutienka na nanášanie makeupu je maximálne jemná a príjemná na pleti. Dá sa ňou naniesť potrebné množstvo makeupu veľmi jednoducho, ale keďže je dosť savá, zvyknem radšej použiť štetec. Taká moja klasika, zachytí v sebe menej množstva a o to viac vám dožičí pri líčení. 
K dostaniu sú odtiene 01 Porcelain, 03 Vanilla, 06 Rose Beige, 11 Amber Gold, postupne od najsvetlejšieho po najtmavší. Ani ten najtmavší odtieň však nie je vyslovene tmavý. Mám 06 Rose Beige a aj po lete mi sedel výborne :-) Je minimálne krycí, ale pritom krásne rozjasňujúci a to už je dilemma na vás, čo preferujete. Čo je ale na ňom skvelé-sa dá vrstviť a tým docieliť vyššiu kryciu schopnosť. Nezvykla som ho ani v priebehu dňa prepúdrovať, dokonca ani ráno kvôli propagovanému rozjasňujúcemu efektu. 
...finálny výsledok, použila som iba Cushion makeup, masakru a lesk na pery, aby ste mali možnosť vidieť, že aj s minimom sa dá v tomto prípade naozaj vystačiť....

Myslím, že sa stal/stane veľmi rýchlo aj vaším favoritom!
Kupovala som ho na www.notino.sk za neuveriteľných 11,80 (v drogérii stojí okolo 17 eur)


11 komentárov

  1. Ten vypadá na pleti krásně! :) Mě upřímně moc nezaujal spíše z hygienických důvodů, ale možná mu nakonec dám přece jen šanci, ale spíše až na jaro/léto, kdy je nejlepší nosit rozjasňující makeup :) Já nedávno koupila Rimmel Fresher Skin a musím říct, že nepoužívám jiný. Mám ho hrozně ráda, je lehčí, kryje dobře a je velmi příjemný. :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzera naozaj super u len ten obal, a tvojej pleti sa krasne hodi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z tvojí recenze mě moc zaujal, takže si ho asi taky koupím jen doufám, že trefím odstín :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nějaký podobný makeup chci určitě zkusit, tady u toho jsem si ale bohužel nevybrala odstín :(
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som mala tento cushion makeup ,ale od Yves Rocher a to bola tragédia...od balenia až po tú hubku :( verím, že tento je lepší, i keď sa mi zdá trošku že robí do oranžova tón pleti,čo by nemusel :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na pleti vypadá dobře :) Také bych ho ráda vyzkoušela.
    Giveaway Saloos

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Musím povedať,že na pleti vyzerá naozaj super :) . Pekná recenzia a aj dobrý tip na makeup.Prajem veľa šťastia v blogovaní! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento make-up vyzerá ozaj krásne ♥ Rada by som ho v budúcnosti vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vyzerá veľmi dobre, už som o nom čítala chvály, že je skvelý. Určite ho raz vyskúšam.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť