WHAT´S NEW BY ME

nedeľa 19. marca 2017

Ahojte zlatíčka,
je nedeľa a ja som po včerajšku úplne rozbitá. Bola som totižto na "skvelej" párty We love 90´ kde jedným z moderátov nebol nik iný ako podľa slov druhého moderátora "megahviezda 90. rokov" Mc Erik :D No tipli by ste jeho? Lebo ja by som ho ako megahviezdu nieže netipla, ale absolútne ani neviem, že ešte existuje. Nemám slov na včerajší večer, videli sme skupinu Erotic aj La Bouche a potom sme to vzdali a šli radšej na normálnu didžinu. Bolo to také celé amatérske a bez šťavy, pesničky som ani nepoznala, okrem Backstreet Boys, tá jediná Everybody bola super. Takže dnes iba pohodička a oddych. Víkendy mám rada také voľnejšie, aj keď vždy si svoj bytík poupratujem, lebo žiťv chlieviku to nie je nič pre mňa. Rada pozerám seriály, stále natrafím na nejaký nový a tentokrát som na treťom dieli seriálu z produkcie HBO Big Little Lies kde hraje Nicole Kidman či Reese Witherspoon a celkovo má seriál dobré hodnotenie tak uvidím, či to dopozerám do konca. Chcem ešte úspešne dopozerať The Vampire Diaries, lebo som skončila na asi 5. sérii a teraz to konečne ukončili, tak nechcem zahodiť tých 5 rokov sledovania iba tak, takže sa budem musieť prekonať nájsť si k nemu znova chuť, ktorú som stratila pred dvoma rokmi :D Nedele mám čistý chill, fotky som síce fotila ešte dávnejšie, ale asi takto nejako si predstavujem nedeľné odpoludnie- len ja a moje záľuby :-) Rada leňoším a užívam si chvíľku kľudu. 
 Kamarát mi daroval medovinu, vie čo mám rada :-D a čoko, ktorú som už ale zjedla. No začala som kadžý deň cvičiť, aby som sa mohla prepchať čím chcem a kedy chcem.
V H&M som ešte dávnejšie spravila objednávku a okrem super skinny nohavíc a bieleho saka som si kúpila aj túto malú koženú kabeločku so zlatou retiazkou. Milujem púdrové farby a koža je naozaj kvalitná, takže som ju musela mať. Akurát, že je ozaj maličká a kľúče do nej nenarvem. Mobil a peňaženku pojme v pohode, ale to je asi tak všetko. 
 Okrem toho som si našla aj zopár obľúbencov, ako je i napr. podkladová báza od Avonu Luxe. Momentálne som si objednala aj makeup z tejto rady, tak verím, že bude rovnako skvelý. Ak sa líčim na večer a chcem aby sa mi mekaup zapracoval čo najlepšie a aj držal, vždy siahnem po tejto báze, je skvelá a nestojí veľa. Medzi moje top jarné vône radím určite Love is Heavenly od Victoria´s Secret. Je to krásna ženská kvetinková vôňa, nič ťažké a obťažujúce pre okolie. V poslednom čase ju používam takmer neustále. Už keď sme pri púdrových, jemných a pastelových farbách a nude odtieňoch, musím vám spomenúť i dvoch obľúbencov z drogérie a tými sú matný lesk od Bourjois The Nudist a lak na nechty od She, ktorý mám z dmky. She inovuje svoj sortiment a bola som milo prekvapená ich najnovším dizajnom, predtým to bolo niečo zúfalé, teraz je to výrazný pokrok vpred. Krásna nude farba na jar, za mňa top :-)
Ešte na dovolenke v Grécku som navštívila Sephoru a neobišla som naprázdno, okrem iného som si kúpila túto suprovú paletku Natural Matte od Too Faced. Ide o paletku čiste matných očných tieňov, ktoré sú vhodné na každodenné nosenie, ale dá sa z nich určite vykúzliť aj čosi dramatickejšie na večer. Musím pochváliť jednotlivé odtiene, sú výborne nakombinované a majú božskú konzistenciu. Doteraz najlepšie paletka akú vlastním, dokonca aj bez bázy tiene držia a krásne kryjú. 
Aj takto vyzerajú moje voľnejšie chvíle, zveľaďujem môj blog, len tak si čítam alebo píšem články. Som toho názoru, že radšej menej a kvalitnejších článkov ako tvoriť každý deň na kvantitu úplne shitoviny a fotiť pod lampou a narýchlo..a tak nejak to vydávať za články :-D
Aj v bytíku som už privítala jar, ulietevam na zelenej, ale mám taký pocit, že o chvíľočku zasa prejdem na čosi neutrálnejšie, lebo rada mením šat nielen sebe ale aj svojmu obydliu. Makrónky som uchmatla v Lidli, mala som na ne a chuť a piecť to doma nemienim, takže ak chytíte slinu, viete, kde ich nájdete :-)
Mám rada čisté a jasné farby, jednoduché nadčasové prvky  a hlavne veľa veľa svetla, to nesmie chýbať, aby som sa cítila ako doma. A tu už vidíte moju obývačku, asi tak z 3/4 upratanú, mohlo to byť aj lepšie, iba som vám chcela ukázať, že jar nemusí byť iba o pestrých farbách, niekedy stačí i obyčajné slnko, aby ste si uvedomili, že je konečne zima preč. 
A tu už mám novinku pre tých, ktorí ma nemajú na instagrame, začala som maľovať :-) Toto je jeden z mojich prvých obrazov, neskutočne ma to baví a napĺňa. Naposledy ma ale seklo v chrbte, keď som maľovala, inak konkrétne tento obraz, asi do rána do 5 nonstop, a tak teraz si už dávam pozor. Je to dosť náročný koníček, ale jednoznačne krásny a pre mňa i objav nejakej skrytej časti mňa samej, o akej som možno iba nepriamo tušila, ale až teraz som sa odhodlala plnohodnotne sa na to dať.Proste som si raz večer povedala, že idem maľovať, nemala som ani podklad, ani poriadne štetce. Farby sa nechceli ani len vpiť do plátna, bol to horor, ale vzišiel z toho prvý obraz, potom druhý a nakoniec tento tretí. Každý z nich som maľovala úplne inou technikou, aby si si v nich našla tú svoju. 
Kúpila som si hodinky od Korsa, konečne. Z edície Hunger Stop, kde 1 watch=100 meals, takže celkom aj dobrý skutok pre ľudstvo a rozvojové krajiny. Ale nie, nie preto som ich kupovala.....strašne sa mi páčili s tyrkysovým ciferníkom, odkedy som ich videla, žiadne iné ma tak nezaujali. Myslím, že ľuďom sa až tak nepáčia, asi nechápu tento štýl, ale to je dobre :-D A spravila som pred časom aj objednávku z beautybay.com, v osobitnej recenzii vám ukážem môj malý nákup. Bude to predovšetkým o matných leskoch Gerard a Jeffree Star, ktoré používam takmer každý deň do práce a jeden z nich je môj absolútny favorit, neprezradím ešte ktorý. 

Dúfam, že sa vám dnešný článok se vším všudy páčil :-) 
Fotky sú už fotené na môj vianočný darček Nikon D5500, neviem či vidíte takto rozdiel v kvalite, no fotenie s ním je pre mňa neporovnateľne lepšie a variabilnejšie, má množstvo scénických režimov a veľa vymožeností, ktoré môj starý foťák nemal.



10 komentárov

  1. Odpovede
    1. dakujem kraaaasne :D ma to neskutocne povzbudzuje :)

      Odstrániť
  2. Ten obraz je úžasný, no to by som nepovedala, že je to na chrbticu tak zaťažujúce. Fotky sú krásne, okrem kvality sú aj veľmi pekne naarnžované.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám len malý stojan zatiaľ ale celkovo ak sa s tým pipleš a ideš vkuse aj 5-8 hodín, tak sa nad ním vkuse skláňaš a potom ti to chrbát spočíta. Ja som ten typ, čo začne a hneď to chce dokončiť, lebo ak by som to prerušila, tak sa obávam, že už sa k tomu viac nedostanem :)

      Odstrániť
  3. nááádherné fotky! a samozrejme aj veci, ktoré si si pokupovala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť