Deň maminiek

nedeľa 7. mája 2017

Ahojte,
pomaly sa blíži sviatok, ktorým by sme rozhodne mali potešiť naše najdrahšie maminy a uctiť si ich lásku, ochotu a obetavosť. Ku dňu matiek (14.5.) som teda vybrala zopár tipov na darček, ktorými sa môžete samozrejme i vy inšpirovať a obdarovať tie najvzácnejšie bytosti na svete. Naše mamy v našich životoch zohrávajú asi tú najdôležitejšiu úlohu, a preto by sme si ich mali vážiť po celý rok, nielen tento jeden deň, byť im vďačné a keď to raz opäť preženú so starostlivosťou a túžbou mať všetko pod kontrolou, brať ich s rezervou :-) Predsa len byť mamou je diametrálne odlišné ako byť dcérou, ale to asi pochopíme až pri vlastných deťoch. 


Ak ste sa rozhodli obdarovať svoju mamičku kozmetickým darčekom a milým prekvapením, ste na správnom mieste, pretože v spolupráci s notino.sk máte možnosť vybrať ten pravý darček zo skutočne širokej a peknej ponuky TU

Slabosťou mojej maminy sú určite parfémy, na tie si potrpí. Ak jej aj venujem z času na čas lacnejší parfém, pri väčších sviatkoch sa to vykompenzuje naozaj skvostom a luxusnejším kúskom. Parfém, ktorý ju bez váhania očaril a ktorý by s radosťou nosila je určite Lancome La Vie Est Belle, s ktorým je život jednoducho krásnejší. Mám ho doma, takže viem stopercentne, že tento parfém sa jej páči asi najviac, môjmu ocinovi taktiež. Je to enormne silná vôňa, dlho vydrží, je sladká, opojná a maximálne ženská. Teraz je k dostaniu v darčekovom balení za 66,90 eur (parfémovaná voda 50 ml + telové mlieko 50 ml)

Ak zvolíte niečo zo starostlivosti o pleť, zaručene tiež nešliapnete vedľa. Neraz svojim mamám robíme zbytočne vrásky, a tak sérum Nive Cellular Anti-Age bude asi tým dobrým spolubojovníkom proti starnutiu. Sľubuje pevnejšiu pleť, redukciu vrások a zlepšenú obnovu pleti pre vaše drahé maminky. Ide o novinku a pokiaľ ide o Niveu, moja mama ju má aj po rokoch rada a vždy si ju kupuje. Cena za 40 ml je 10,10 eur.

Moja mamina sa veľmi nelíči, takže posledným možným darčekom, ktorý pripadá do úvahy je niečo z kategórie starostlivosti o telo. Zvolila som Soaphoria Organic kokosový olej, pretože ten u nás ide na dračku. Používame ho všetci, každý na niečo iné. Mamina si ho zvykne dávať aj na ruky, preto viem, že olej by určite nestál pol roka na poličke aby naň padal prach. Stopercentne by ho celý spotrebovala, navyše tento je od našej slovenskej značky a kúpite ho za 7 eur (125 ml).


Darčeky sú až druhoradé, základ je správať sa k naším mamám s rešpektom a láskou :-)
Prajem krásnu nedeľu!



1 komentár

  1. Moji maminku by asi nejvíce potěšila nějaká kytička v květináči. Jinak je moc daleko, tak ji bude muset stačit pěkné přání. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť