PUPA SUMMER VIBES

nedeľa 9. júla 2017

Pekný deň kočky,
ako som vám sľúbila v predošlých dňoch, prichádzam s recenziou na letné novinky Pupa Milano. Dnes sa pozrieme bližšie na samoopaľovacie produkty a rôzne vychytávky a nevynecháme ani novinky dlhotrácnych lakov na nechty s novou a lepšou formou aplikácie a výdrže. Určite sa máte na čo tešiť, Pupa produkty sú ako vždy pastvou pre oko, krásne nadizajnované, prevoňané a luxusné v tom pravom slova zmysle. 


GOLDEN CREAM HIGHLIGHTING BODY CREAM

Golden Cream je skutočne pravým spoločníkom na teplé letné večery. Zvýrazňuje opálenie pomocou drobných zlatých perličiek, zjednocuje tón pokožky a zároveň ju zanechá hladkú a jemnú. Obsahuje bambucké maslo a olej zo sladkých mandlí, čo má hydratačné a elastizujúce vlastnosti pre vašu pokožku. Vonia po ovocí a exotike a určite sa stane zárukou aj príjemne strávenej dovolenky, oživí váš outfit a dodá vášmu vzhľadu glow efekt. Mlieko som si obľúbila, výborne vyzerá už na opálenom tele a je dostupné v dvoch odtieňoch Gold, ktorý mám ja a Bronze. 

EXTREME BRONZE MOISTURIZING TANNING FOUNDATION SPF 20 - WATER RESISTANT

Okrem telové mlieka som obdržala aj makeup. Mysleli na všetko a okrem SPF20 je i vodeodolný a, hydratačný a zároveň zvýrazňuje opálenie. "Tekutý make-up, ktorý spája efekt žiarivého opálenia s ochranou pred slnečnými lúčmi. Pre opálenú rozžiarenú a zjednotenú tvár s efektom “slnkom pobozkanej pokožky”. Ľahká a svieža textúra hydratuje pokožku a zanecháva ju hladkú a jemnú. Je dokonalý predovšetkým v lete pri vode ale aj v meste či do práce počas horúčav, pretože je ľahký a tvári ho necítite. Dostupný je v troch odtieňoch, zaiste je vhodný na opálenejšiu pleť, aj ten najvsetlejší odtieň je totiž troška tmavý ale akonáhle sa rozotrie a zapracuje, vôbec to nie je také markantné ako keď ho prvýkrát vytlačíte z tuby. 

LEG FOUNDATION SPRAY NATURAL TANNED EFFECT


Krásne odhalené a opálené nohy sú výsadou mnohých žien, ale kozmetické značky chvalabohu myslia aj na tie, ktoré trápia nedokonalosti ako krčové žily, modriny a celkovo kozmetické chybičky. Pre tie bol vynájdený makeup na nohy, iste ste už o ňom počuli, podobný vyrába Sally Hansen i Dermacol a najnovšie Pupa prišla s makeup na krásne nohy v spreji, pre niekoho možno zjednodušená aplikácia alebo naopak nevýhoda. S mojimi nôžkami som chvalabohu spokojná, ale sú príležitosti ako napr. svadba či len večerný kokteil, kedy chcem vyzerať ešte lepšie a vtedy sa táto vecička náramne hodí. Tónovací sprej na nohy od Pupy zaručuje okamžitý efekt prirodzeného a jednotného opálenia počas celého dňa, okamžite minimalizuje nedokonalosti a miesta s nerovnomerným sfarbením pokožky. Jeho ľahká textúra s rýchlym vstrebávaním urýchlene priľne k pokožke a po uschnutí drží a nerozotiera sa. Pozor ale na styk s bielym oblečením, to neodporúčam a predtým ako si ho dáte je vhodné sa opáliť, na bledej koži totiž bije do oranžova. 


telové mlieko a makeup


LASTING COLOR EXTREME

Na testovanie mi prišla aj široká škála nových lakov s extrémnym krytím. Lasting Color Extreme je lak na nechty sýtej a intenzívnej farby, vyvinutý spolu s podkladovým lakom Extreme Primer a vrchným lakom Extreme Top Coat. 

Celý tento inovatívny systém spočíva v 3 krokoch:
1. Podkladová báza Extreme Primer
2. Farba Lasting Color Extreme
3. Vrchný lak Extreme Top Coat, ktorý zaručuje ultra lesklý dlhotrvajúci výsledok a extrémne dlhú výdrž laku (s priemernou trvácnosťou 9 dní.


"Spojením farebného a vrchného laku na nechty sa aktivuje jedinečný proces, ku ktorému dochádza za prítomnosti prirodzeného svetla: na nechte sa tak vytvorí rezistentný film, podobne ako pri technológii uv/led pri polopermanentných lakoch, ktorý zaručuje extrémnu výdrž a dlhotrvajúci lesklý výsledok bez poškodzovania nechtov."


Farbičky sú krásne, najviac som si obľúbila odtieň Tiffany Green, čo je krásna mätová farba a klasickú červenú Classic Red. 

Ak by som mala zhrnúť, v čom sú tieto laky výhodnejšie oproti klasickým alebo gél lakom, tak je to určite menšia záťaž na nechty bez použitia led lampy a výdrž na nechtoch ako som zaregistrovala sa pohybovala tak okolo 6 dní u mňa, je to individuálne. 








VAMP! DEFINITION

Nová riasenka Vamp! Defitnition nevyzerá zle, ale momentálne mám rozpoužívaných viacero maskár, takže som sa rozhodla ju venovať do najbližšej giveaway. Má plastový kartáčik, ktorý by mal riasy dokonale oddeliť a definovať ich tvar. Vďaka priľnavej a elastickej textúre nalíči oči extra čiernou už pri prvom ťahu. 

Ako sa vám páčia produkty Pupa? Ceny som schválne neuviedla, práve prebiehajú výpredaje, tak určite sa skočte pozrieť :-)



3 komentáre

  1. Od Pupy mě hlavně lákají jejich laky na nehty, ty barvičky jsou boží. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. škoda že pupa nemá eshop.najbližšie ju mám 70km.mejkap na nohy je super vec,ako píšeš,na príležitosť.v týchto horúčavách si dať na svadbu silonky..au au

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento makeup na nohy v spreji som vyskúšala minulý víkend, keď som išla na svadbu a ten efekt bol naozaj skvelý! Nohy vyzerali omnoho krajšie a mali rovnomernejšiu farbu aj povrch :)

    OdpovedaťOdstrániť