VIVA LA VACATION

nedeľa 16. júla 2017

Nezáleží na tom, či je vonku krásne letné počasie alebo celý týždeň prší. Každá z nás túži mať šatník nabitý trendovými kúskami a oslniť nielen na dovolenke. Práve jednu skvelú a nezabudnuteľnú dovolenku mám aktuálne už za sebou, takže viem reálne zhodnotiť, čo na nej rozhodne využijete a čo by ste určite nemali z batožiny pri balení vyhodiť a zatratiť. Kedy ak nie pri mori sa môžeme všetky odviazať, zvoľniť štýl a prejaviť svoje ja :-) Na inšpiráciu nám poslúži eshop s oblečením manzara.sk, kde nájdete tie pravé letné štýly. 

Top kúskom je pre mňa určite overal. Na leto určite voľte krátky cami overal, ktorý je vzdušný a dá sa skvelo kombinovať. Nebojte sa ísť aj do odvážnejších strihov a výšiviek. Toto leto sa nosí čipka, sieťovina, kvetované výšivky i korálky, čím nápaditejšie tým lepšie!


Vynechať nemožno ani trendovú plážovú tašku. Najlepšie plátenú s námorníckym vzorom a lanovými rúčkami, podľa mňa nautical štýl je nesmrteľný a taška bude aktuálnou každú sezónu. 

 Aspoň jeden odvážny top by vo vašom kufri tiež nemal chýbať. Hitom leta je ružová, na opálenej a slnkom pobozkanej pokožke vyzerá jednoducho skvelo. Ak nemáte rady výstrihy, možno prídete na chuť práve topom s holým chrbtom :-)

Nesmieme vynechať šaty. Dlhé maxi s razporkom či čipkované mini, k letu jednoznačne patria. Túto sezónu sú veľmi obľúbené odhalené ramená na štýl bardot, tak prečo nie. Sú sexi a vyniknú na ukážkovej postave. 

Na záver si pribaľte so sebou aspoň dvoje plavky, minimálne! Keď si vezmete, že počas dovolenky trávite najviac času práve pri mori na pláži, určite na nich nešetrite a zaobstarajte pekné kúsky, za ktoré sa nebudete musieť hanbiť ani o rok. Či už siahnete po bikinách s vyšším pásom, alebo sa vám páči halter top, ktorý je už druhú sezónu hitom, určite voľte farbu, ktorá vašej pokožke lichotí. Pre baby s problémovými partiami sú vhodné  tankiny, ktoré zamaskujú nechcené a môžu pri tom vyzerať vkusne a moderne. 





Ako sa vám páči vybrané kúsky ? :-)



6 komentárov