DO FITKA

nedeľa 29. októbra 2017

Asi žiaden kúsok v šatníku nevzbudzuje za posledné roky toľko kontroverznej pozornosti ako legíny. Kým jedni sa svorne zhodnú, že patria výhradne na šport a do fitka, niektorí ich už úplne zatratili ako módnu pohromu. Ďalšia skupinka si z nich spravila regulárnu súčasť denno-denného nosenia a základ šatníka. Ak by sme sa na to dívali pohľadom módnych návrhárov, veľa z nich je voči nim skeptických ale najnovšie prevláda názor, že sú povolené, len ich skrátka musíte vedieť nosiť. 

Asi nemusím pripomínať ich pozitíva, dnes už kúpite ich vylepšenú verziu z rifloviny, či rôzne termo verzie na zimu alebo v kombinácii s nepravou kožou, ultra elastické legíny na šport či s inými zaujímavými aplikáciami, ktoré vás natoľko rozptýlia od skutočnosti, že ide v podstate o staré dobré legíny. 

Môj názor je, že legíny do kancelárie a celkovo do práce nepatria. Na voľný čas to áno, kľudne aj do mesta. Ak skombinujete vhodný materiál a vršok doplníte peknou oversize košeľou či svetrom, efekt bude vyzerať dobre. Základ je, aby partie, ktoré majú ostať zakryté, zakrytými ostali :-) Legíny totiž majú vlastnosť, ktorá je nie pre všetky ženy práve žiadúca. Kopírujú totiž siluetu postavy, obtiahnu zadok a stehná, a preto kým u štíhlych žien to nemusí vyzerať zle, u plnších to pôsobí veľmi nevkusne. 

Vo všeobecnosti sa legíny tešia najväčšiemu úspechu pri športe, kde je tento typ oblečenia nielen pohodlný, ale aj spĺňa funkcionalitu a +/- sú už asi iba obdivné pohľady mužskej populácie.

Vybrala som si pre vás zopár tipov zo stránky manzara.sk na tento kúsok, aj chodíte do fitka, beháte, alebo sa venujete akémukoľvek športu, možno vás niečo zaujme. Páčia sa mi farebné ale i klasické čierne štýly, podľa mňa v posilňovni si môžeme dovoliť aj odvážnejšie farby. 




Pekný zvyšok ešte upršanej nedele :-)


4 komentáre

  1. Mě se legíny hrozně líbí, ale nemám na ně postavu, abych je mohla nosit i ven. Nosím je nejčastěji doma a nejhezčí jsou, když jsou různě barevné. Přesně, jak máš na obrázcích. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja takisto nosím legíny jedine do fitky, avšak osobne uprednosťňujem skôr kvalitnejšie (Nike, Adidas a pod.) :) Jediné legíny, ktoré nosím aj von, sú také hrubšie bordovej farby, ku ktorým si vždy zoberiem niečo dlhšie a vyzerá to skvele:)

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Legíny mají na eshopě moc pěkné, já bych si hned vybrala. Já mám ráda legíny takové ty jako kalhoty s různými aplikacemi jako třeba imitací kůže nebo se zipy. Na sport je používám rozhodně nejradši. Super článek.
    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť