ORIFLAME 14/2017

štvrtok 5. októbra 2017

Ahojte krásky,
neviem ako je to možné, že ten čas tak neúprosne letí, ale ja stále žijem spätne ešte v letných mesiacoch plná elánu. Veľmi mi chýba leto a absolútne sa neteším na zimu a to počasie keď človek skrehne za 10 minút na kosť len po ceste z práce domov. Budeme sa musieť s tým zmieriť a taktiež troška pozmeniť našu kozmetickú rutinu, aby sme si dopriali viac starostlivosti :-) V aktuálnom katalógu 14/2017 TU nájdete zopár zaujímavých noviniek, ktoré vám dnes predstavím, s výnimkou stálic, ktoré by ste tiež nemali prehliadnuť.

Sada osuška a uterák

Táto skvelá praktická sada osušky a uteráka mi hneď padla do oka, ak ju aj vy samy nevyužijete, skvelo poslúži aj ako darček. Príde vám previazaná saténovou stuhou, čo pôsobí oveľa luxusnejším dojmom. Tyrkysová farba je jednoznačne žiarivá, takže buď sa vám táto farba do kúpelne hodí alebo nie. Mne sa natoľko páči, že vôbec neriešim, či mi ladí k zvyšku kúpelne, možno sa vám to zdá ako perfekcionizmus, ale vôbec to tak nie je, len mám rada, ak mi doma doplnky ladia a nie sú ako päsť na oko. Uterák je dostať v rozmere 70x50 cm a osuška 140x70 cm. Oba kúsky sú zo 100% bavlny, hebučké a príjemne mäkké, skvelo sajú. 

kód v katalógu: 29555
cena: 12,99 €


Sprchovací gél Discover Tusan Sunset


Sprcháče sa mi míňajú kozmickou rýchlosťou, tak prečo nevyskúsať novinku z radu Tuscan Sunset v XXL balení inšpirovanú vôňou a farbou toskánskeho hrozna. Netuším, ako má voňať toskánske hrozno, keďže som tam nikdy nebola, i keď verím, že raz pôjdem, ale sprchový gél mi vônia pomerne dosť dobre, nič prekombinované, ako normálny sprchový gél a hádam aj čo to vydrží vzhľadom na 750 ml balenie :-) Nie je ním čo pokaziť.

kód v katalógu: 33461
cena: 5,99 €

Pomôcka na čistenie kozmetických štetcov

Silikónová pomôcka na čistenie štetcov má pomerne jednoduchú obsluhu, bohužiaľ pribalený návod som už stihla vyhodiť do koša, ale v skratke vám poviem, ako ľahko si pomocou nej dokážete vyčistiť vaše každodenne používané kozmetické štetce. Ja to robím tak, že na namočený štetec kvapnem troška mydla/šampónu/čistiaceho gélu a krúživými pohybmi tlačím po malých silikónových výčnelkoch  a snažím sa štetec napeniť. Potom prechádzam štetcom zo strany na stranu pozdĺž drážok, neverili by ste, aké to je rýchle. Ak sa vám pomôcka v rukách šmýka, dávam si ju na prsty, je to mnoho pohodlnejšie. Štetec sa nakoniec už iba opláchne čistou vodou a jemne z neho ešte na záver vytlačím zvyšnú vodu. Príliš ho necuchajte, lebo sa vám rozpadne, vždy z neho odsávam vodu len jemným otlačením o ruku alebo servítku. 

kód v katalógu: 29580
cena: 2,49 €


Rúž na pery The ONE Power Shine

Už som bola unavená z matných rúžov, tak som siahla po rúži Power Shine, ktorý je obohatený o trblietavé perličky MetaSHINE pre výnimočne výrazný lesk. Vybrala som si najneutrálnejší odtieň zo všetkých, prišiel mi ako najlepšia voľba typovo ku mne, a to Lustrous Nude. Ide o nude farbu, ktorá na perách preberá rolu skôr takého tuhšieho lesku s kovovými odleskami, je to taký pekný studený odtieň a pritom je stále prirodzený. Hodí sa k naturálnemu líčeniu alebo aj k výraznejším očiam. Vďaka ošetrujúcemu komplexu Lipkiss sú pery hebkejšie a hladšie, zastúpi aj balzam na pery.  Na výber je 10 odtieňov. 

kód v katalógu: 30430
cena: 2,99 €

Rýchloschnúci vrchný lak na nechty The ONE

Neverím, že niekto dnes ešte nepoužíva vrchný lak, pretože by to bola obrovská škoda. Nielenže predĺži výrazne trvácnosť laku ale dodá nechtom aj výrazný lesk, takže budú vyzerať takmer ako od profesionála. Ide o novinku u Oriflame, princíp je však rovnaký ako u iných značiek- rýchlo schne a je odolný voči olupovaniu a strate farby . Doteraz som používala Sally Hansen, ktorý je však dvakrát tak drahý a už v tretine lak vyschne, takže šiel do koša. Som zvedavá či ma presvedčí tento, lebo zatiaľ som vo fáze testovania :-)

kód v katalógu: 33520
cena: 2,99 €


Omladzujúci krycí krém Giordani Gold

Omladzujúci makeup mi sadol v odtieni Rose Beige, sama sa čudujem, že som si vybrala druhý najtmavší odtieň, ale všetky makeupy mám doma tak príšerne svetlé, že som to riskla. Nachádza sa v sklenenej flaštičke s pumpičkou, čo mne presne vyhovuje. Jednoducho si ho nadávkujem na štetec a rozotieram po pleti. Obsahuje výťažok z hľuzovky bielej pre jednotný tón a mladistvú pleť. Povedala by som, že jedinou nevýhodu je, že sa poobede už lesknem, a to pripisujem práve rozjasňujúcemu efektu. Inak pekne kryje  zjemňuje pleť, nie je to tekutý druh makeup, ktorý absolútne nekryje. Som s ním spokojná, dobre sa vrství a blenduje a dokáže sa prispôsobiť pleti. Nie je to umelý žltavý odtieň, ktorý svieti na kilometer. 

kód v katalógu: 32050
cena: 8,99 €

Matný rúž na pery Giordani Gold Iconic Matte

Pri Giordani Gold ešte chvíľu pobudneme. Nevedela som, že majú v ponuke aj matné verzie rúžov a navyše v tak úžasných farbách. Mojou voľbou bol odtieň Fresh Pink, presne takúto farbu som chcela, je to ako rúž pre bábiku ale zároveň nie je gýčový. Mne sa veľmi páči, cítim sa v ňom úžasne, je to sýty intenzívny odtieň, ktorý aj niečo vydrží a nezíde ihneď dole. Napriek tomu, že je matný, obsahuje aj vzácny argánový olej dodávajúci perám príjemný pocit po celý deň.

kód v katalógu: 32319
cena: 7,49 €


Ceruzka na pery Giordani Gold

"Luxusná krémová ceruzka na pery so spevňujúcimi, hydratačnými aminokyselinami. Hladko sa kĺže po perách, je príjemný na perách, výrazné farby vydržia po celý deň, pričom sa nerozmazávajú ani nestierajú." Má jedinečný aplikátor na aplikáciu a rozotretie rúžu. Ceruzka ma milo prekvapila, mám odtieň Nude a výborne sa s ňou pracuje, určite môžem doporučiť, nebudete sklamané. Farby sú krásne, dá sa použiť nielen na orámovanie ale aj vyplnenie pier. Nude farba je z tých krajších, čo som doteraz videla, určite pristane každému. Výhodou je samozrejme aplikácia a výdrž. 

kód v katalógu: 31381
cena: 5,99 €


Plisovaná šatka Still
Šály a šatky jednoducho milujem, v skrini ich napočítam aj 35+ a stále pribúdajú nové a nové kusy.  Táto plisovaná šatka sa hodí ku všetkému a určite v chlade aj zahreje. Je pomerne veľká, takže sa do nej dá zababušiť, ale dá sa nosiť aj šmrncovo ku koženkovej bundičke. Každý si ju nakombinuje ako uzná za vhodné, nepoznám na to lepšiu farbu ako práve krémovú, ktorá je univerzálna. Šatka je síce jednofarebná, ale tým, že je plisovaná, nie je obyčajná a nepôsobí lacno. Je zo zmesi polyesteru a viskózy a je fakt na dotyk príjemná.

kód v katalógu: 29719
cena: 12,99 € 


Čo vravíte na aktuálny katalóg, našli by ste si v ňom niečo? Už vopred vám viem zaručiť, že nasledujúca kampaň bude o čosi zaujímavejšia.




5 komentárov

  1. Tak tyto novinky se mi moc líbí, že bych změnila názor na značku Oriflame? :D Sada osušek bude skvělým dárkem pro někoho na Vánoce :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já si v každém z katalogu vždy něco vyberu. Mám pocit že Oriflame se stále lepší a lepší :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě Oriflame vyhovuje, takže já mám ráda vše! :) Ale ten makeup jsem ještě nezkoušela, tyto rtěnky mám hodně ráda, mám jednu a je boží. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie uteráky sú hrozne pekne zviazané vedia ako prilákať a aj farbu maju krásnu♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta šála vypadá krásně ♥ mám ráda takové jemné barvičky.

    OdpovedaťOdstrániť