PUPA SPORT ADDICTED

nedeľa 5. novembra 2017

Ako už asi názov napovedá, dnes sa pustíme do o čosi sviežejšej a odľahčenej recenzie na produkty na šport od Pupa Milano, značky, ktorú ja vyslovene zbožňujem. Ak sa zamyslím, čo ja a šport, tak sa musím pousmiať, celý život som k nemu nemala vlastne vzťah, nenávidela som telesnú výchovu a absolútne som neznášala kolektívne športy. Kvôli kolenu ale žaiden šport profesionálne nerobím ale nijako ma to neobmedzuje. Podľa mňa moja nechuť k športu ako taká nikdy neexistovala, skôr k tomu systému na školách, kde vás do všetkého nútia nasilu. Mala som rada aj spoločenské tance, tie ma veľmi bavili, ale po čase kurz skončil a upadol do zabudnutia. Momentálne mám rada fitko, idem si svojim tempom, sama, nikto ma do ničoho netlačí, mám svoj rytmus.

Kolekcia od Pupy Milano Sport Addicted je zameraná pre športovo ladené duše, ktoré žijú aktívne a chcú vyzerať povedzme aj pri cvičení upravene a mať svoju vizáž pod kontrolou. Nad tým som sa nikdy nezamýšľala, chodievam totiž cvičiť po práci, ten zvyšný makeup, čo mi ostane na tvári po celom dni neriešim a vlastne ma aj párkrát napadlo, či by som sa nemala predtým odlíčiť, ale to by som sa asi hanbila ísť neupravená.


Pupa to poňala z opačného konca, dokazuje, že žena má právo byť upravená kdekoľvek, kedykoľvek a pri akejkoľvek činnosti, aj fyzickej záťaži. Kolekcia ponúka ako dekoratívnu tak aj telovú kozmetiku. Z dekoratívnej je to napr. bronzer, púder, vodeodolná riasenka, korektor, balzam na pery, trvácna čierna ceruzka a fixatér na makeup v spreji. Obaly sú vkusné, hravé a hrozne sa mi páčia, posúďte samy.


Začnem telovou kozmetikou, ktorá je využiteľná celoročne, nielen na cvičenie. uvoľňujúci sprchový gél a osviežujúci a tonizačný kryto-gél sú určené na úľavu svalov po cvičení, ale dokonale osviežia kedykoľvek to budete potrebovať. Obsah esenciálneho oleja z mäty a eukalyptu zabezpečí chladivý pocit, ktorý trvá i po osprchovaní. Oceňujem ľahké spratné balenie s háčikom, takže si gél viete zavesiť aj v sprche. Veľmi príjemne schladia rozhorúčené telo po športe. Telovým produktom, použiteľným ale aj na tvár je osviežujúca voda v spreji, ktorú ale na pleť veľmi nevyužívam, tento typ produktov používam výhradne na telo, najmä v lete ale v podstate kedykoľvek. Pri aplikácii tvorí jemnú hmlu a zanecháva príjemný pocit. Pred použitím samozrejme je dobré vodu pretrepať.


Z dekoratívky musím vyzdvihnúť fantastický bronzer a ceruzku na oči. Bronzer je veľmi pekného odtieňa, čo je nezvyk, že je matný a tým pádom o mnoho prirodzenejší, taktiež je jemne namletý a výborne pigmentovaný. Je využiteľný aj na bežné líčenie, takisto na kontúrovanie tváre, pleti dodá jemný opálený ale stále prirodzený nádych. Musím vyzdvihnúť aj ceruzku na oči, vydrží aj fyzickú zátaž, pot, skrátka je nestierateľná a kto máte problémy s rozmazávaním na viečku počas dňa, poslúži aj na bežné líčenie. Ako sme u Pupy zvyknuté, ceruzky sú vždy top a to platí aj tu.

korektor/linka
Korektor nie je veľmi krycí, avšak výhodou je, že je taktiež nestierateľný a drží, je vode i potu odolný, no jeho konzistencia mi na moju pleť nevyhovuje a už roky používam pod oči výhradne jeden korektor, ktorý ozaj zakryje čo má, preto tento by som doporučila skôr na iné miesta ako pod oči. Je hutnejší, čo na suchej pleti nemusí vyzerať dobre, ale penový aplikátor má dobrý, každý máme inú pleť, tak vám možno sadne.

Makeu fixeru som sa veľmi potešila, môžem ho nosiť vždy so sebou, prestriekať si makeup počas dňa, je spratný a má nevtieravú vôňu, i aplikácia je príjemná. Vytvára jemnú hmlu, takže pleť nezaťaží.

Vodeodolná maskara ja vydarená, riasy dokáže nielen predĺžiť ale aj zahustiť. Naozaj sa s nimi vie vyhrať a vyzerá to dobre, podobné maskary nedokážu spraviť tak pekný efekt, preto som prekvapená a to zdĺhavé odličovanie za to niekedy stojí. Veľmi dobrý je na to tuhý odličovač od Pupy.


Posledným produktom je balzam na pery s rozjasňujúcimi čiastočkami, dostupný v tejto bezfarebnej verzii i v jemne tónovaných. Naviac obsahuje ochranný faktor SPF 15. Na perách zanecháva na to, že ide o balzam i pekný prirodzený lesk. Nemá žiadnu konkrétnu vôňu, čo oceňujem.


Nemenej oceňujem celý nápad prísť s takouto kolekciou určenou pre športuchtivé duše! :-) Dobrá práca Pupa, krásne obaly, kvalitné produkty a skvelé rozloženie produktov. Kolekciu Sport Addicted nájdete v predajniach Pupa medzi bežným sortimentom v stálej ponuke.



2 komentáre

  1. Mne sa páčia hlavne tie telové prípravky, dekoratívka ma veľmi nezaujala. :)

    Rebelliouslily SÚŤAŽ!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kolektívne športy - hrôza asi každej menej športovo nadanej stredoškoláčky (hovorim priamo zo skúsenosti, ktorú práve žijem)😅🤷🏻‍♀️ Túto kolekciu od Pupy som si do precitania tvojho článku vobec ani nevšimla, pričom mi to ale príde ako celkom praktický nápad, ktorý sa podľa mňa rýchlo ujme. Najmä po fitku býva makeup už všeličím len nie makeupom a táto rada výrobkov by mohla pomôcť hneď viacerým ženám. Mimochodom krásne fotky!
    https://emmareyess.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť