SATIN HANDS

štvrtok 16. novembra 2017


Jeseň praje pripraveným. K poriadnemu kabátu a šálu si doprajete aj viac času pre seba. Tak to býva. Čím sychravejšie a  nehostinnejšie počasie, kratšie dni a menej energie, tým viac sedíme doma a nič sa nám nechce. Namiesto nudy sa dá ale čas využiť aj zmysluplnejšie, okrem pozerania filmov samozrejme. Je to čas ako stvorený na detoxikáciu tela a starostlivosť o seba. Netreba zabúdať ani na dušu, tú poteší iste dobrá kniha či hudba. Mňa teraz baví klasika, vždy sa k nej rada vraciam, mám rada Chopina aj Mozarta, ale aj iných skladateľov viem doceniť. Na relax je dobrý aj kúpeľ alebo pleťová maska, najlepší efekt je ak sa skombinuje hudba, vaňa aj nejaký ten sekt. Na čo ale často človek, zabúda sú ruky, používame síce krémy ale nič viac. Neviem, kto z vás si robí doma zábal rúk či peeling. Asi zatiaľ nikto a v pokročilom veku sa to už nedá tak jednoducho dobehnúť. Ruky starnú rýchlejšie a neraz odzrkadlia aj vek. Často zabúdam, že si mám natrieť ruky, ale aspoň raz denne im čo to z telovej starostlivosti doprajem. 


Dnes by som vám rada predstavila luxusnú sadu na ruky MARY KAY Satin Hands, ktorá pozostáva z troch krokov:


- v prvom kroku je potrebné predpripraviť pokožku rúk a to nanesením ochranného zmäkčujúceho krému. Je to kvázi vazelína na ruky, ale veľmi jemná, neparfumovaná a ultra mastná, na čo si ale zvyknete. Už po chvíli vám koža neuveriteľne zmäkne a bude zvláčnená.



- druhým krokom je zjemňujúci peeling. Ten si pomocou pumpičky nadávkujete priamo do dlane a jemnou masážou odtstránite odumreté časti pokožky. Obsahuje také malé zelené zrniečka a nie je nijak arazívny, celý úkon je veľmi príjemný a jemná citrusová vôňa ten dojem podčiarkuje. Nakoniec zmyjete ruky pod tečúcou vodou a samy budete prekvapené, aká je tá pokožka rúk zrazu na nerozoznanie- dokonale vláčna! 



- pozor to ale nie je koniec, posledným krokom je zvláčňujúci krém s bambuckým maslom, ktorý hydratuje až na 24 hodín! Ide v podstate o klasický krém na ruky, ale povedzme o čosi účinnejší ako tie bežné z drogérky. Vonia po zelenom čaji a troška dlhšie trvá, kým sa vstrebe ale výsledok stojí zato. Aj tam, kde sa vám zdala koža popraskaná, nepekná či extrémne suchá, aj tam pôsobí. Veľmi dobre táto sada funguje a môžem ju smelo doporučiť! Koho živia ruky a dáva im denne zabrať, a to doslova manuálne živia, myslím, že by to mohol byť veľmi schopný darček, ktorý nesklame. Cena je vyššia, takže je to na vašom vlastnom uvážení.

Celú procedúru si užívam v pohodlí domova, najmä teraz pri tak silnom vetre a mrazivom počasí, kedy prechádzame z tepla do zimy a ruky krehnú aj v rukaviciach :-) Tak krásny pocit hebkých dlaní, tak neskutočne jemných som v živote nezažila, ako po tejto sade, preto nemám jedinú výčitku. je skvelá. Kúpite ju na notino.sk za cenu 42,40 €.




 Používate niečo špeciálne na ruky alebo si vystačíte s krémom? :-)






3 komentáre

  1. túto sadu milujem, a hneď ako prídem z práce, tak si ju urobím, lebo si ma úplne nalákala :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tu je dnes taká zima, že asi aj ja :D pekný predĺžený víkend ti prajem :)

      Odstrániť
  2. Z těch "speciálních'' mám peeling na ruce od Yves Rocher a je parádní. Jinak jen namažu krémem a jdu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť