DISNEY ROOM

streda 17. januára 2018

Môj malý synovec Leuško je naše zlatíčko. Má milión hračiek ale najviac ho fascinujú úplne obyčajné veci-zásuvky, vreckovky, krémiky, varešky a umývačky riadu :-) Už dorástol do veku, kedy pomaly začína rozprávať a tým začína aj väčšia sranda! Z banálnych činností má veľkú radosť, ale aj tak ho najviac láka jeho psík Teddynko. Síce sa zdá, že ešte nerozumie slovám, no ak mu povieme choď nakŕmiť Teddyho, tak ide do skrinky, vyberie psie tyčinky, príde ku mamke, aby mu ich otvorila lebo to sám nevie, vyberie tyčinku a ide za Teddym s pamlskom a z rúčky si malý chlpatý kamoško vezme svoju svačinku. To je mega podívaná! 

Sestra mu kupuje samé pekné veci, aby bol feši a hračiek má toľko, že to nespočítam. Z klasických má asi najradšej myšiaka Mickeyho. Toho som milovala v detstve aj ja, v ženskej verzii- Minnie Mouse :-) Keďže Mickey je jeho kamoš, je s ním všade, dokonca majú aj spoločnú fotku, haha. Napadlo ma vyhľadať si nejaké inšpirácie na detské izbičky. Deti síce nemám, ale nápady, na aké som narazila sú niektoré rozkošné. Škoda, že deti tak rýchlo rastú, ale na niekoľko rokov môžu mať svoju detskú izbičku snov. 


Krásna detská izba s obľúbenými Disney postavičkami rozjasní každú detskú tváričku a spríjemní čas strávený v nej.


...pre pravú Popolušku..perfektný nápad na posteľ


...táto by sa páčila Leuškovi...
...Toy Story megalomanská izba...


...pre všetky princezné...
..ako na Disney zámku...
Aj podkrovné detské izby majú veľa variácií-Myšiak Mickey, Bambi, Lietadlá, myška Minnie, medvedík Pú alebo Popoluška- až 12 rozprávkových vzorov, z ktorých si vyberie každý, nájdete u spoločnosti velux, ktorá sa špecializuje na zatemňovacie rolety, aby si vaše ratolesti mohli užívať spánok aj počas dňa. 


Páči sa vám niektorá izba pre najmenších? Hneď by som sa vrátila v čase do detských čias :-)



3 komentáre

  1. Nádhera. Takový pokoj bych klidně brala i teď v dospělosti. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty pokoje jsou TOP !

    www.lifemomlucy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to krásne za našich čias si to nepamätám keď to niekde vidím vždy obzeram tieto izby:) ale neviem si predstaviť potom ked dieťa pomaly vyrastie zase to všetko prerábať:))

    OdpovedaťOdstrániť