ORIFLAME 2/2018

nedeľa 21. januára 2018

Ahojte kočky!
Opäť som tu s novou kampaňou Oriflame, tentokrát valentínskou, ktorá sa nesie v duchu zamilovaných a teda aj celý katalóg je nabitý hlavne produktmi pre nežnejšie polovičky. Aktuálny katalóg, platný od 15.1 do 4.2.2018, si môžete celý prelistovať TU. Ako som už spomínala na inej sociálnej sieti, v spolupráci s Oriflame pokračujem aj v tomto roku, podmienky sa ale zmenili, budem sa snažiť vybrať z každej kampane novinky, ale nemusí ísť iba o nové výrobky, výber bude čiste na mne. Články budú vychádzať rovnako pravidelne, takže sa nemusíte báť, veď samé uvidíte. Kozmetiku Oriflame som si po niekoľkých rokoch spätne dosť obľúbila a myslím, že nielen ja, už to nie návrat do študentských čias akoby ste si mohli pomyslieť, pretože značka sa vyvíja, jasne na sebe pracuje a je vidieť pokrok či už čo sa týka zloženia výrobkov ale aj celkovo trendov, s ktorými sa snaží držať krok. 


kód v katalógu: 34288 a 34289 
cena: 4,99 a 3,49

V rámci novej kampane som siahla po novinkách Sparkling Collection, ide o telové mlieko a penu do kúpeľa s trblietkami, určené na výnimočné príležitosti a akcie. Oba výrobky som si zamilovala pre ich jemné zloženie a trblietavé zlatisté perličky, ktoré nádherne rozjasnia pokožku, a taktiež pre nezameniteľnú vôňu. Je taká luxusná a príjemná, cítiť v nej broskyne a určite sa týmto mliekom môžete natrieť ak sa chystáte či už na ples alebo len na večeru s partnerom, iste to ocení :-)

kód v katalógu: 34330
cena: 5,99

Parfumovaný telový sprej Miss Yes To Love je taktiež valentínskou novinkou a podľa mňa ste si ho už určite všimli v katalógu. Ide o telový sprej, nečakajte teda trvácnosť, ale vôňa sama o sebe je pekná, vhodná však asi pre mladšie ročníky. Mala by vo vás znásobiť pocity lásky a aj preto sa hodí na Valentína, možno aj ako darček. Ukrýva v sebe tóny kvetu srdcovky a jej malý rozkošný flakón vám tiež rozradostí deň. Podľa môjho názoru sprej pripomína vôňu klasickej telovej kozmetiky, podobne ako sprchové gély alebo ovocné mydlá, taký ten závan sviežosti. 


kód v katalógu: 30550
cena: 4,99

Penové tužidlo na zväčšenie objemu vlasov HairX nie je novinka, ale akurát som si uvedomila, že tužidlo nepoužívam vôbec už nejaký čas, tak som mu dala znova šancu. Celkom príjemne ma prekvapilo, na to, že je to stupeň fixácie až 4, tak nelepí a je ľahké na vlasoch, nezlepuje ich a nezaťažuje až tak ako som čakala. Objem určite nevydrží až 24 hodín, ale to žiadne tužidlo. Na bežný styling je to dobrá voľba, dobre sa dávkuje aj vlasy pekne prevonia a navyše obsahuje aj starý dobrý keratín, ktorý vlasy spevňuje.
kód v katalógu: 29594  a 31435
cena: 3,49  a 2,49

Hranatý štetec na farbu na líčka sa mi tiež niekam zapotrošil, tak teraz testujem tento od Oriflame. Má bambusovú rúčku a štetiny z nylonu a je asi klasického tvaru na naberanie lícenky, na aký som zvyknutá. Na pleti je príjemný, štetiny nie sú ostré, naopak sú celkom jemné a naberajú primerané množstvo produktu. So štetcom som maximálne spokojná, myslím, že majú celú zbierku štetcov v ponuke. Posledným produktom, ktorý vám ukážem, je Ceruzka na pery The ONE Colour Stylist, v odtieni Perfect Pink, čo je asi magentová ružová. Je vysúvateľná, čo mne osobne vyhovuje a jej krémové zloženie vďaka jemným voskom a kyseline hyalurónovej ľahko kĺže po perách a zároveň ich hydratuje. Okrem precíznej linky sa dá použiť aj ako náhrada rúžu.





Listovali ste už nový katalóg? Teším sa na vaše komentáre :-)


4 komentáre

  1. Aj keď značku Oriflame moc nemusím, veľmi ma zaujalo to telové mlieko aj pena do kúpeľa s trblietkami, keďže sú tam trblietky <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od Oriflame jsem zkoušela jen pár produktů, ale tyhle vypadají dobře. A máš hrozně pěkný fotky :-)

    Šárka Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ještě jsem ho v ruce neměla... Mimochodem máš úchvatné fotky! Beru odběr :-)

    OdpovedaťOdstrániť