VALENTÍNSKE IDEY

štvrtok 11. januára 2018

Ahojte,
ubehol už nejaký čas od Vianoc a ja sa doma nudím, stále chorá, tak ma napadlo spísať nejaké tie zaláskované idey čo potešia ženskú dušu. Aspoň podľa môjho názoru. Každoročne spisujem tento typ článku, niekedy je vyslovene kozmetický, inokedy doň zakomponujem aj iné darčeky. Začnem ale beauty tipmi, do Valentína je ešte čas vymyslieť aj iné darčeky pre polovičku...

*wishlist je zo stránky notino.sk*



Z kategórie dámske parfémy som vybrala moju sdcovku-parfumovú sadu Ari by Ariana Grande a toaletnú vodu LIU JO Scent of Liu Jo. Priznám sa, že nepoznám túto vôňu a nemám s ňou skúsenosť, ale zaujala ma, pretože táto značka mi je čoraz sympatickejšia. Podľa popisu a zloženia: Hlava/kardamón, citrón, lístky fialky/Srdce/figa, konvalinka, jazmín/Základ/santalové drevo, jantár, pižmo by mohlo ísť o sladšiu vôňu vhodnú na každodenné nosenie a akúkoľvek príležitosť. Aj flakón sa mi pozdáva, je vkusný ako všetky kabelky od Liu Jo.

Pri voňavých bombách ešte ostaneme, kto zbožňuje prírodné ingrediencie a tradície, sprchový olej L'OCCITANE Amande je to pravé orechové. Jedinečný zážitok zo sprchovania i pocit po osprchovaní. Už som ho mala možnosť vyskúšať a šla by som doň znova, jedným slovom -exkluzívne! Ak naopak holdujete komerčným značkám, siahnite po telovom mlieku so zvodnou vôňou VICTORIA'S SECRET Fantasies Pure Seduction. Z vlasovej starostlivosti už dlhšie pokukujem po kozmetickej sade NATURA SIBERICA Rakytník, ktorá obsahuje šampón 400ml, kondicionér 400ml a tužiaci sprej 125 ml. Ide o organickú kozmetiku, pričom všetky výrobky sú inšpirované divokou prírodou na Sibíri a Ďalekom Východe. Na rakytníkovú radu som počula celkom chvály, rakytník je vitamínová bomba, inak jedli ste ho už? :-)

V pleťovke som našla celkom lacnú a pritom sympatickú značku Delia, majú široký výber sér na pleť, napr. toto je DELIA COSMETICS Professional Face Care Argan Oil, čiže s argánovým olejom. Nezabudla som ani na legendárny Nuxe olej, ktorý teraz kúpite výhodne v kozmetickej sade  NUXE Huile Prodigieuse OR spolu so suchým olejom s trblietkami a sviečkou.

Z dekoratívky som vybrala cenovo dostupnú ale kvalitnú sadu MAKEUP REVOLUTION Pro HD Strobe Revolution. Obsahuje všetko čo potrebujete na dokonalé rozjasnenie. Z high end značiek ma zaujali, teraz sú mimochodom tiež v akcii, sada GUERLAIN My Beauty Essentials (Maxi Lash riasenka pre objem 01 Noir 8,5 ml + Météorites podkladová báza pod make-up pre dokonalú pleť 5 ml) a YVES SAINT LAURENT Touche Éclat (korektor Touche Eclat No. 2 2,5 ml + micerálna voda Top Secret 10 ml + hydratačná báza Top Secret 5 m). Obe sady slúžia na také menšie zoznámenie sa s produktmi.



5 komentárov

  1. Pěkný článek :). My Valentýna neslavíme, ale už se těším na 1. květen a na pusu pod rozkvetlým stromem :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kdybych dostala cokoliv z tvého výběru, určitě bych se potěšila. My Valentýna moc neslavíme, dáme si jen malou sladkost a to je vše. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velmi pěkné tipy, asi bych si takového Valentýna musela nadělit pro sebe, hrozně se mi třeba líbí ten set od Makeup Revolution. My Valentýna extra neslavíme, dáme si jen něco malého. Však hned v březnu mám narozeniny..
    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. My také nijak extra Valentýna neslavíme. :) Ale určitě takové dárečky by mě potěšily, ale to každou ženu. :P

    OdpovedaťOdstrániť