♡HAUL♡

sobota 24. februára 2018

Ahojte,
tento článok som mala pripravený pred dvoma mesiacmi, áno dvoma :-) Verím, že aj napriek tomu, že ide o veci, ktoré som si kúpila ešte pred zimou, sa vám bude páčiť. Dnes nás teda čaká menší nákupný haul v mojej verzii, tak sa pohodlne usaďte a ideme nato....

Už milión rokov som túžila vyskúšať Mac rúže a pri poslednej návšteve Budapešti som si to namierila rovno do predajne. Vedela som len, že by som využila jedine pekný telový odtieň na bežný deň, myslím že takéto farby mi pristanú najviac. Ak vám poviem, že výber nude odtieňov bol možno 50-násobný ako som čakala, tak vôbec nezveličujem. Odstála som si tam pol hoďku a myslím vybrala úplne skvele, takže to za to stálo. Rúž je tak lahodne krémový, vôbec nevysušuje, nevytráca sa z pier. Veľmi komfortný na nosenie, určite stojí za tú cenu, som s ním vážne spokojná, konečne mám MAC :-)
Čižmy nad kolená- tie boli na mojom wishliste už druhý rok, našla som tie pravé, sú maximálne pohodlné, lebo sú nízke a mierne elastické, čiže na nohe držia, obopnú ju ako nohavice a veľmi dobre sa nosia. Vzadu je šurovačka, je možné si veľkosť ešte dokorigovať a pritiahnuť. Sú zo stránky starstyle.sk.
Ďalšie boty som si kúpila v tmavomodrej na bežné nosenie, sú z kože, mali by aj čosi vydržať. Týmto štýlom sa nedá nič pokaziť, hodia sa k džínom aj nohaviciam. 
Kabát som už dlhšie chcela taký basic, mierne v pánskom štýle. Ťaviu farbu mám jednoducho odjakživa rada a aj mi ladí k vlasom. Našla som taký kúsok v Zare, v obchode som ho nevidela, takže som využila eshop. Služby majú kvalitné, zasielajú všetko zo španielskej Zary, takže pár dní to trvá, ale objednávka vám príde krásne zabalená v recklovanom boxe, vyzerá to na úrovni a kabát sa tak ani nemá šancu pokrčiť. Je z veľmi jemného a mäkkého materiálu, vhodný na jeseň, kedy som ho aj nosila. Trošku sa nosením začal šuľkať ale nevadí mi to nejak, pretože mám ešte ďalšie 3 kabáty, mimochom 2 som si kúpila tesne po ňom :-D Začínala som jeseň s jedným kabátom, nikde sa mi nijaký nepáčil, veľmi som si chcela kúpiť pekný kabát, som na to myslela a vizualizovala si ako v Tajomstve a nakoniec mám tri nové kabáty, zákon príťažlivosti funguje dievčatá, nepodceňujte to! :D
Topánky, sukne, blúzky,, to som celá ja....asi vám neušlo, že sú všetky pomerne..ružové :-) Tak to je môj najobľúbenejší štýl, ktorý nosím najčastejšie. Keď na ne pozerám, toto je len malá ukážka, čo všetko som za posledné mesiace poskupovala :-D Vestička je z Gate, šnurovacia sukňa robí peknú postavu je z New Yorker, čo som bola dosť prekvapená, koženková sukňa je z Orsay, čipková blúzka New Yorker a ružová košeľa H&M. Ako vidíte nepotrpím si na značky, skôr na štýl.
Doplnky ste možno ešte nevideli, kabelku som si doniesla z dovolenky, tá však nie je podstatná, kupovala som ju v Primadone. Je to taký mini bag v medium size, sťahuje sa vpredu šnúrkou a veľkostne sa dá nosiť crossbody, zmestí sa to nej všetko najnutnejšie, úplne v pohode. Hodinky Meller s koženým remienkom ma zaujali, sú iné ako bežne vídam na uliciach, jednoduché a elegantné a pritom nevyjdú z módy. Choker je z Parfois :-) Nosím ich pravidelne, čo ten remienok už stihol odskákať. 
K zime patria teplé huňaté pulóvre, svetríky a studené farby. Tento rok u mňa vedie biela, ako blondína ju strašne rada nosím nielen v lete ale aj v zime. Pulóvrik s tylom a rebrovaný pulóvrik sú z Orsay, pastelový pulóver s perličkami a golierom mám z netu, už si nepamätám presný názov stránky, tak mi to prepáčte.
Medzi must have kúsky  na zimu určite patrí kožušinová vestička, prípadne bundička, z umelej kožušiny. Na dotyk aj na pohľad vyzerá ako pravá,  aj preto, že je striekaná a sivou farbou sa nedá nič pokaziť. Je dosť hrubá a ťažká, takže najlepšie ju bude kombinovať k čižmám a nosiť pod ňu sveter prípadne koženku. Kupovala som ju taktiež z netu, no a nohavice sú zo Stradiho. 
Asi najviac ma z kníh za posledné obdobie, čo som čítala, a to teda čítam celkom dosť, chytila za srdce Mengeleho dievča. Nevedela som si predstaviť hrôzy tej doby no už živo viem a viem aj to, že len minimum ľudí vie o tom, čo sa dialo v koncentračných táboroch. Tým, čím nás kŕmia televízie bohužiaľ zďaleka neodzrkadľuje všetko, čím boli ľudia vystavení a čo všetko si museli pretrpieť, a to do najmenších detailov. 
Okuliare mi poslali zo stránky letnyhit.sk 

Túto knižku mi požičala kamarátka, nazvem to asi hodinové čítanie. Nebol to skvost, to ani náhodou, iba taká jahodová malinovka, no ženy sa v nej iste nájdu, každá z nás občas naletí hajzlovi, no len veľmi málo sa aj poučí :-) Knižka Spadol z Jahody je oddychovka, miestami naivná, miestami až hrozivo aktuálna. 


Ako sa vám páčil dnešný haul/uvítali by ste podobné články častejšie ?:-)



24 komentárov

  1. Ty si ty věci snad kupuješ podle toho, aby ti k sobě ladily! :) Super haul :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj neviem ale keď nato pozerám asi to nebude náhoda ;D

      Odstrániť
  2. Veľmi pekné veci. Najviac ma zaujala tá koženná vesta,ktorá sa mi neskutočne páči,no keď som si ju išla objednať,nemali moje číslo,takže musím čakať kým dojde tovar :( . Taktiež aj tá kabelka je super a zaujal ma i ten pastelový pulover. Skvelý článok,len tak ďalej!
    Lifelover

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte skus počkať, na jar by si ju tiež ešte ponosila aj keď to počasie znova iste pôjde o 20 stupňov nahor ;)peknú nedeľu ešte :P

      Odstrániť
  3. Téda takové nádherné růžové kousky, také mám hodně ráda růžovou. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne veci ♥ Ja mám hauly veľmi rada a strašne ma bavia, takže ja som určite za to, aby si ich robila častejšie! :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak teda beriem to ako rozkaz, budú pravidelne 💋✌:)

      Odstrániť
  5. Super nákupy, odstín rtěnky je nádherný. Knihu Mengeleho děvče jsem taky četla a doslova ji hltala. Bylo to velmi smutné a vůbec jsem si to nedokázala představit.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No nečakala som, že ma to tak dostane, veľmi smutný príbeh od začiatku do konca :/

      Odstrániť
  6. Krásné věci si pořídila, taky se mi líbí jak je všechno sladěné :D vypadá to super :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem či zapracovalo podvedomie alebo je to náhoda :D

      Odstrániť
  7. Krásný odstín rtěnky a moc se mi líbí obě dvě chlupaté vestičky :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jedna je taká do práce a druhá skôr von, lebo je hrubšia ale kožušiny musia byť :)

      Odstrániť
  8. super článok, nádherné fotky, hauly mám veľmi rada a všetky veci chcem :D <3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. nádherné kúsky :) mám pocit, že ten kabát zo Zary mám tiež, ale v takej ružovej akej máš blúzku :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. myslím, že tento typ bol asi len ťaví ale asi máš podobný typ :-)

      Odstrániť
  10. Super haul, ulovila jsi pěkný kousky. A hodně mě zaujala ta knížka, hned dneska si jí půjdu taky koupit. :)


    Šárka Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no som zvedavá, ako ťa knižka chytí za srdce :)

      Odstrániť
  11. O ťavej farbe som ešte nepočula :D Ale tiež mi takáto farba sedí, ale aj tak je najpodstatnejšie, že je teplý :)) ten štvrtý je môj https://bolf.sk/slo_m_Damska-moda_Damske-kabaty-11416.html
    je to rovnaká farba? :) Díky aj za odpoveď, Mimi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ťavia je hotová vec :D podľa obrázku je tvoj béžový, čiže troška svetlejší od môjho, viac dostudena bije tá farba :)

      Odstrániť