ORIFLAME 3/2018

pondelok 12. februára 2018

Ahojte!
Vítam vás pri dnešnom článku, ktorý bude zameraný na aktuálnu kampaň Oriflame 03/2018 platnú od 05.02-25.02.2018. Celý katalóg na prelistovanie som vám prelinkovala TU. V poslednej valentínskej kampani som sa zamerala na voňavé novinky na telo, dnes to bude viac o doplnkoch a skôr životnom štýle, došli mi totiž produkty určené práve na to. Kampaň je zameraná symbolicky na MDŽ, nesie sa teda v jarných tónoch a farbách a verím, že sa vám bude páčiť a oslávite tento výnimočný deň v kráse a spokojnosti.


DOPLNKY- peňaženka a šatka Muddkiss
 V rámci doplnkov tu máme jarnú novinku v podobe peňaženky, šatky a kabelky Muddkiss, z ktorých som obdržala peňaženku a šatku. Produkty sa nesú v decentnej svetlosivej farbe a na mňa pôsobia jednoducho a elegantntne. Peňaženka je svojimi rozmermi a dispozíciou veľmi podobná tým, ktoré vlastním. Obsahuje priestranné priehradky na mince, bankovky ale aj karty. Na prednej strane zaujme zaujímavá kovová ozdoba. Zvnútra neohúri ale ani neurazí, podľa mňa je to skvelý darček, ako aj celá táto sada k MDŽ pre kamarátku alebo skrátka dospelú ženu. Šatka je v rovnakom tóne, a práve farbou ma oba produkty najviac zaujali, ja totiž milujem svetlosivú, taký ten jemný studený odtieň. Šatka Muddkis je z ľahučkého materiálu, vhodná na blížiacu sa jar ku kabátiku alebo koženkovej bundičke a z jednej strany má aplikáciu krajky, čo jej dodáva romantickejší a ženskejší nádych. 
 kód v katalógu: 29866
cena: 14,99 €

 kód v katalógu: 29867
cena: 12,99 €

WELLNESS Tyčinky Natural Balance

"100% prírodné, zdravé a výživné tyčinky, v ponuke v dvoch skvelých príchutiach. Tyčinky boli vyvinuté tak, aby dodávali zdravú energiu. Preto sú bohaté na bielkoviny, vlákninu a majú nízky glykemický index."


Kto sa snaží udražiavať sa vo forme, cvičí a maká na svojej váhe, určite popri cvičení siahne aj po proteínovom nápoji alebo tyčinke. Vyskúšala som niekoľko druhov proteínových tyčiniek a mám pocit, že tieto od Oriflame mi chuťovo vyhovovali najviac. Okrem jahodových, som teraz skúsila čokoládové a tie sa mi vidia menej aromatické, takže pre niekoho bude asi čokoládová verzia klasika. V balení je 7 kusov po 40g, takže cena je prijateľná. Kto by zapochyboval, proteínová tyčinka skutočne zasýti na celé popoludnie. 



kód v katalógu: 25385
cena: 14,9 €



Dámska toaletná voda Full Moon



"Šťavnaté tóny broskyne a pomarančovníka s očarujúcim srdcom gardénie a jazmínu. Hypnotizujúca vôňa doznieva zmyselnými tónmi orchidey a machu."


Ak ma sledujete už dlhšie, viete, že strašne rada zbieram vône, parfémy a celkovo skúšam toaletné vody, no nie vždy vyberám iba pre seba. Túto sladkú ovocnú vôňu na teplejšie dni som schválne vybrala do ďalšej súťaže, pre vás :-) Vyskladám tradične balíček rôznych značiek kozmeticky, aby to bolo čím pestrejšie a máte sa na čo tešiť. Ešte som sa nerozhodla, ale chcela by som túto súťaž zavesiť aj na instagram, takže určite ma nezabudnite sledovat @mimischibi

kód v katalógu: 22380
cena: 8,99 €


Už sa tešíte na blížiacu sa jar alebo ešte žijete zimnou lyžovačkou?
:-)



4 komentáre

  1. Ta peněženka se mi moc líbí, je i dost velká. A voňavka vypadá skvěle, mám ráda sladké parfémy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já už se hrozně těším na teplejší počasí a z těchto výrobků se mi nejvíce líbí ta peněženka. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj keď značku Oriflame moc nepoužívam, tieto novinky sa mi veľmi páčia, ta peňaženka je super :)

    OdpovedaťOdstrániť