Jarné novinky YR

pondelok 26. marca 2018

Krásny začiatok týždňa prajem, 
dnes mám pre vás pripravené jarné zamilované novinky od Yves Rocher. Myslím, že ste ich už mohli zazrieť u viacerých dievčat na blogoch, aj v súvislosti s Valentínom, a prečítali ste si o nich mnoho pekného. Ak napriek tomu chcete počuť môj názor na tieto novinky, čítajte ďalej :-) Balíček mi dorazil na testovanie nedávno, tak prichádzam s recenziou oneskorene, ale stále sú to jarné novinky a na jar všetci netrpezlivo čakáme :-) 

 "Parfum Oui a l'Amour je stelesnením odvahy a vášne. Jedná sa o nečekané prepojenie iskrivej sviežosti s vibrujúcou zmyselnosťou. Chrumkavé tóny angeliky podčiarkujú prirodzenú ženskosť ruže, jemné hrejivé tóny tonkových bôbov s elegantným nádychom cédra. Oui a l'Amour je parfumom symbolizujúcim nekonečnú lásku." - Sophie Labbé, tvorkyňa parfumu
 Vôňa stelesňujúca svojím flakónom jar s nádychom nekonečnej lásky je ako stvorená pre najbližšie obdobie. Ide o dosť kvetinkovú vôňu, kde dominuje esencia z ruže doplená angelikou o nádych sviežosti, snúbiaca sa s hrejivými tónmi bôb tonky. Dojem dotvára cédrové drevo, ktoré nájdete v základe. Ide o limitovanú edíciu, dokonca teraz prebieha na stránkach YR veľkonočný výpredaj, takže 50 ml flakónik vyjde na 38 eur. Podľa mňa vôňa je prevažne svieža, kvetinková a romantická, najviac v nej dominuje ruža, imponovať bude najmä ženám milujúcim túto kvetinu.
Novinkou sú aj matné rúže Grand Rouge, ktoré mi prišli v týchto dvoch odtieňoch- klasickej červenej a staroružovej. Musím pochváliť ich zloženie, neobsahujú totiž ani silikóny ani parabény, čo je skvelé. Oproti iným matným rúžom, ktoré vlastním a používam nejaký ten rok, majú o čosi odlišné zloženie. Nájdete v ňom napr. kaméliový olej, ktorý sa postará o vaše pery, aby boli neustále zhydratované a zároveň ich regeneruje. Tento detail v zložení spôsobuje, že rúž na perách pôsobí žiarivejšie ako typický matný rúž. Trvácnosť bude tým pádom tiež o čosi nižšia a bude potrebné po konzumácii jedla rúž opäť obnoviť. Výhodou sú žiadne šupinky a popraskané miesta, rúž pery takmer vôbec nevysušuje. Z 8 odtieňov sa dá vybrať ten správny!
Ak niečo Yves Rocher dokáže s prehľadom, tak sú to sprchové gély- ich netypické vôňe, hravé kombinácie, prírodné zloženie a v neposlednom rade aj recyklovateľné balenia berúc ohľad na ekológiu. Používam ich roky a vždy si pochvaľujem, jednoducho im nemám čo vytknúť, sú skvelé a aj cenovo prijateľné. Aj tak banálna činnosť akou je sprcha sa môže premeniť na oázu relaxu spoločne so sprchovými gélmi Plaisirs Nature, ktoré blahodárne pôsobia na pokožku.

Sprchové gély Plaisirs Nature prichádzajú v 4 rôznych prevedeniach:

  • kvet mimózy & bavlna
  • granátové jablko & ružové korenie
  • magnólia & biely čaj
  • zrnká kávy

Aj napriek tomu, že zbožňujem granátové jablko nielen v kozmetike, tentokrát musím pochváliť hlavne kombináciu magnólie s bielym čajom. Jemná krémová konzistenica šetrná k pokožke a elegantná vôňa si ma získala. Granátové jablko s ružovým korením  je energickejšia kombinácia, ktorú určite využijem v lete počas horúčav.

Aký produkt od Yves Rocher považujte za NAJ? Dajte mi vedieť v komentári :-)



7 komentárov

  1. Jejich sprchové gely jsou nejlepší. :) Vůbec nevypadají špatně ani rtěnky, ty mají nádherné odstíny :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Novinky se fakt povedly! Jsem moc ráda, že jsou nové vůně sprchových gelů, protože je mám hrozně ráda :) A hlavně si mi líbí ty rtěnky, na jaro ideální :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám nejraději jejich sprchové gely, všechny krásně voní a pokožku nevysušují. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty sprcháče vypadají úžasně, až dodělám svoje zásoby určitě kouknu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jarní novinky se mi hoodně líbí!! :) Nějaký sprchový gel nejspíš zkusím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť