ORIFLAME 5/2018

piatok 23. marca 2018

Jar ani zďaleka pri pohľade na terajšiu situáciu neklope na dvere, ale najnovšia kampaň Oriflame 5/2018 je už dávno rozkvitnutá a spolu so skvelými produktmi zavíta aj k vám domov. Aktuálna kampaň sa okrem štýlovosti osláv 25 rokov nesie v hesle #krasnaposvojom, čím chceli autori podporiť sebadôveru a vieru v krásu každej ženy ako jedinečnej bytosti a podčiarknuť ju dokonalou vizážou od Oriflame. Celý katalóg je ladený v duchu "Som krásna, keď som šťastná" a prelistovať si ho celý môžete jednoducho TU.

V aktuálnej kampani som nesiahala ani tak po novinkách ako skôr produktoch, ktoré ma lákali už dlhšie. Takže čo som si vybrala z kampane 5 a ako som spokojná s výberom? To sa dočítate v dnešnom článku :-)

Parfémová voda Possess
"Nadčasová, iskrivá a podmanivá Parfumová voda Possess je stelesnením legendami opradeného provokatívneho pôvabu Kleopatry, ktorá si vďaka svojmu umeniu zvádzania podmanila Marka Antonia. Sexi, žiarivá vôňa, oživená opojnými a zvodnými tónmi exotického kvetu ylang ylang, nenechá nikoho ľahostajným a počaruje každému."
Vy viete, že na parfémové vody som jednoducho ujetá a vždy skúšam niečo nové, nedovolím si ani odhadnúť koľko kusov parfémov mám doma. Bolo by to asi extremistické číslo, ale nie som v tom sama, keď mám predsa rada kozmetiku a celý beauty svet, jasne že sa to odrazí v počtoch :D Parfémovú vodu Possess som vyberala ani nie tak pre seba ako pre mamku, ktorá miluje výrazné, netuctové vône. Táto priam mytologicky opradená vôňa je v ponuke už celkom dlho a preto by bola škoda ju nespomenúť a nič k nej nenapísať. Ako prvé si všimnete flakón, je zaujímavo riešený, nemá vrchnák, parfém sa aplikuje priamo stlačením piestu. Čo je ale nádherný detail je motív ako keby retiazky alebo hada okolo hrdla parfému, vyzerá to krásne luxusne a zlatá farba to už len podčiarkla. Ale späť k obsahu. Vôňa sama o sebe je výrazná, cítim v nej ananás, vanilku aj ylang ylang, takže rozhodne ide o sladšiu ťažšiu vôňu. Povedala by som, že je vhodná pre staršiu zrelšiu ženu, tým ale nemyslím nič zlé. Vôňa je trvácna a vyzretá, zároveň sexi a elegantná, stačí aj jedno streknutie a budete ju na sebe cítiť celý deň, pre niekoho to môže byť ťažký oriešok a pre niekoho zas výhra, ak chce aby parfém držal na tele po celý deň a dlho vydržal. Nazvala by som ju tekutým sebavedomím, presne tak na mňa totižto pôsobí. Ulahodí skôr dospelým ženám, ktoré vedia čo chcú.
Očná linka v pere THE ONE 
"Dlhotrvajúca tekutá očná linka s jemnou špičkou na nanesenie hladkej linky jedným ťahom bez prerušenia*. Výrazné pigmenty dodajú očiam dramatický vzhľad. Je dermatologicky testovaná a vhodná aj pre ženy, ktoré nosia kontaktné šošovky."
Liniek na oči nie je nikdy dosť a tieto v pere používam najradšej. Nájsť ale takú, s ktorou je aplikácia hračka a ktorá sa navyše nerozmazáva je niekedy nad moje sily! Preto som rada, že práve na to mysleli v Oriflame a majú také super linky. Nielenže je skutočne čierno čierna, ale neotláča sa na viečku. Dokonca ani ak máte spadnuté viečka alebo sa spotíte okolo očí, nestiera sa. Vydrží aj zlé poveternostné podmienky a horúčavy a pritom nie je vodeodolná. Môžem len doporučiť, kreslí sa s ňou veľmi ľahko a mačacie oči máte za minútku hotové. Linky v pere sú top, občas sa mi stalo, že rýchlo vysychali ale dúfam, že táto vydrží čo najdlhšie. 
Masky na tvár Love Nature 
 O masky si budete môcť zasúťažiť na blogu. Na moju zmiešanú pleť som skúšala gélovú hydratačnú s uhorkou a toto jednorázové balenie mi vydržalo na 3x aj keď som ním nešetrila. Maska mala na moju pleť chladivý a povzbudzujúci účinok, ideálna na jarný detox, ale nejakú výraznú hydratáciu som neočakávala. Palec hore dávam za príjemnú parfumáciu a gélovú konzistenciu, ktorá je super na zmiešanú pleť a zbytočne ju nezaťažuje.
Osviežujúca chladivá gélová maska s uhorkou na revitalizáciu pleti v praktickom malom balení. Výťažok z uhorky je bohatý na vitamín C, pomáha hydratovať pleť a osviežuje ju. Je vhodná na zmiešanú pleť. Dermatologicky testovaná.
Povzbudzujúca, výživná, krémová maska s ovsom na upokojenie pleti v praktickom malom balení. Výťažok z ovsa je bohatý na vitamín B, ktorý zanechá pleť na pocit hebkú a hladkú. Vhodná na suchú pleť. Dermatologicky testovaná.




Ako sa vám páči aktuálna kampaň? Na objednávky máte ešte dostatok času, kampaň beží necelý týždeň .-)


4 komentáre

  1. Ta oční linka vypadá moc hezky. Vůně mě nezaujala, za to ty masky vypadají skvěle. Jednu jsem taky měla a byla jsem celkem spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wow, krásne fotky, úplne jarné <3 tiež mám najradšej linky v pere, takže ten produkt ma naozaj zaujal ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Masky se mi líbí :) Oční linka vypadá skvěle. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Z oriflame jsem nikdy nic neměla, u nás vedl avon

    OdpovedaťOdstrániť