*PUPA* SPECIAL

štvrtok 15. marca 2018

Ahojte,
vítam vás pri dnešnom článku! Verím, že si prídu na svoje všetky žienky, je tu všehochuť toho najfarebnejšieho a najsympatickejšieho, čo sa mi za posledné mesiace u mňa počas mojej marodky nahromadilo a ja vám s hrdosťou môžem predstaviť prekrásne kúsky od Pupa Milano :-) Usaďťe sa,  vypnite alebo minimálne prepnite do módu chill a ideme pekne na to....

Nie je pre mňa väčšieho potešenia, ako fotiť produkty tejto talianskej kozmetickej značky, opäť raz jedným slovom nádhera! <3 Neviem sa vynadívať na ich zmysel pre detail a ak by som raz rozbiehala vlastnú kozmetickú značku, vydala by som sa podobným smerom. Určite je pre mňa Pupa inšpiratívna aj celkovo mi prirástla za tie roky k srdcu a skrátka fotenie produktov natoľko milujem, že by som si to dokázala predstaviť robiť aj celý pracovný deň.
Na začiatok vám stručne predstavím čo mi prišlo- trblietavé laky na nechty z vianočnej kolekcie, očné trblietavé tiene, matné rúže i efektné bázy s trblietkami na sviatočné líčenie. Najviac vás iste chytia za srdce matné rúže alebo metalické očné tiene, uvidíme teda, čo na to poviete pri pohľade z blízka :-)
 Možno vás hneď ako prvé zaujmú produtky z kolekcie Light Up The Night. Prišli mi dva odtiene, ide o bázu a glitre, ktoré možno použiť ako na oči tak aj ľubovoľne na telo. Možno sa čudujete, kde by sa to dalo vynosiť, ale veď na to je aj plesová sezóna a tie kreatívnejšie možno zaujmú samotné farebné kombinácie. Báza je balená veľmi chytro, vnútro skrýva okrem zrkadielka aj odšrúbovateľné dno, ktorého trblietavý obsah je ladený presne vo farbe bázy. Musím uznať, že viac ma zaujala ružová verzia, takéto niečo mi už dávno vo výbave chýbalo. Glitre možno aplikovať napr. na pohyblivé viečko a dodať tak očiam slávnostnejší nádych. 
Z kolekcie Light Up The Night tu máme aj dva efektné laky, ktoré sú ako vystrihnuté z vianočného stromčeka. Už len pohľad na ne pripomína vianočné gule a ozdoby, a presne tak vedia dozdobiť aj vašu manikúru. Zväčša používam gél laky, takže vždy aspoň na prstenník sa viem vyhrať s takýmito lakmi a potom nemusím odlakovávať a trápiť sa s tým nechtom, ale len rovno zlúpnem celý lak. Takže toľko môj tip aj pre baby s gél lakmi, práve na takéto laky je to ako stvorené, už len zvýrazniť a dozdobiť slávnostnú manikúru, čo na ne poviete? No nie sú rozkošné?

 Absolútnou láskou a úžasom sú tieto matné rúže I´m Matt. Nie, neospevujem ich len tak nadarmo, sú jednoducho skvelé a niet im čo vytknúť. Od Pupy som už mala veľa rúžov, ale doposiaľ ani jeden z nich mi jednak farebne a jednak svojou textúrou nepristal k môjmu typu tak ako matné rúže I´m Matt. Čo sa týka matných rúžov, používam prevažne tekuté formy už druhý rok a vždy siaham po neutrálnych odtieňoch, v takomto prípade sa dajú spraviť aj s menšími perami zázraky na počkanie, plnosť a objem pier sa opticky zväčší a vy sa môžete pýšiť perami ako nejedna star :-) Pri klasických rúžoch, povedzme akými sú aj tieto by som odporúčala aj kontúrku, predsa len presnosť je základ. Inak je to bomba! V ponuke je 16 odtieňov, od krásnych jemných nude až po zmyselné červené či ako môžete vidieť na obrázku aj bláznivé fialové. Vybrať si určite vyberiete. Sú sýto pigmentované a napriek tomu, že sú matné absolútne nevysušujú pery, je to zvláštne ale je to tak. Majú tak príjemnú textútru, že sa pohodlne nosia a čo je ich naj výsadou je určite výdrž! Vydržia na môj údiv veru dosť dlho a s rúžmi z drogérky sa nedajú porovnať. Pri jedle a pití sa troška otláčajú ale nie je to nič hrozné, farba je stále prítomná na perách a drží a krásne zvýraznia denný look, perám dodajú taký sýty zamatový matný finish, skrátka odporúčam ženy nájsť si toho svojho favorita :-)

 Rada by som vám predstavila aj očné tiene Glitter Bomb, ako názov napovedá ide o trblietkavé bomby, ktoré sa na oku asi len ťažko stratia. Prišli mi v 4 rôznych odtieňoch, najviac za srdce ma chytil smaradovozelený tieň, ladí mi nielen k očiam ale aj k doplnkom a je krááááásny! Trblietky sú dosť výrazné, majú strieborný nádych ale tieň ako taký si viete pekne navrstviť a nemusí to pôsobiť až tak dramaticky, ako keď teraz dívate z pozície diváka na tú masu trblietok. Odporúčam nanášať prstom, vždy sa mi to osvedčilo pri Pupa tieňoch, ak chcem čo najsýtejší efekt a oči skutočne prežiariť. 


 A tu už je moje obľúbené kombo, ktoré som na ukážku vyskladala,...
..milujem takéto farby, je to presne podľa môjho gusta ..
nech poslúži na inšpiráciu 
 Rúžik pravidelne používam, našla som k nemu doma aj kontúrku v takmer identickom odtieni, krásne vyzerá na perách a pôsobia na pohľad opticky plnšie. Fotku líčenia nemám, ale určite odporúčam sledovať môj instagram @mimischibi, kde moju tvár môžete vidieť nepochybne častejšie 
 Tento skvost mi prišiel takisto s touto kolekciou, v temnej fialovej, sa hodí na večerné party líčenie, fotenie alebo jednoducho oživí minimalistický outfit. Najviac však určite pristane tmavším typom ako som ja. Bohužiaľ, druhý kúsok sa mi počas zásielky rozbil, tak sa mi uchoval aspoň tento jeden a hádam sa i ja raz odhodlám ísť do takejto farby, držte mi palce.


Hádam vás dnešný článok potešil :-) Máte rady značku Pupa? Zaujalo vás niečo zo spomínanej kolekcie a noviniek?


6 komentárov

  1. To je parádní pokoukaná :-) ty rtěnky a stíny. Ještě nikdy jsem od značky nic nezkoušela, ale hrozně mě lákají právě oční stíny :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vaaau,tie matné rúže ma zaujali na prvý pohľad,rúže neskutočne zbožňujem a taktiež ma zaujal ten posledný produkt,pretože milujem takú fialkovú farbu :) .
    Lifelover

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je opravdu speciální článek! Tolik krásných novinek pohromadě a to doslova :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť