Oriflame 7/2018

sobota 5. mája 2018

Ahojte,
dnes po dlhšom čase sa vám hlásim s novou recenziou na už siedmu kampaň Oriflame. Ako ten čas letí, už je máj, lásky čas a môj najobľúbenejší mesiac v roku :-) Teploty sú už pomaly tropické, kto aj nestihne ísť na letnú dovolenku k moru, užije pohodu aj doma. Možno si ten čas spríjemní aj s Oriflame, ktorý myslí na všetko a aktuálna kampaň je ladená vyslovene v summer režime. Poďme sa spoločne pozrieť, čo som si vybrala z katalógu, ktorý nájdete pod linkom TU



Krémový rozjasňovač The ONE
Letný makeup bez rozjasňovača nie je ono, to je akoby ste šli k moru a neokúpali sa v ňom. Možno silné prirovnanie, ale naozaj táto vecička dokáže divy. Ak zvolíte ten správny typ rozjasňovača k vašej pleti a ovládate správnu aplikáciu, vie posunúť líčenie o nejaký ten level vyššie. Vyskúšala som dosť rozjasňovačov, zväčša v práškovej, púdrovej forme alebo v dvojkombinácii či už s bronzerom alebo lícenkou. Oriflame prišiel toto leto s novinkou, krémovým rozjasňovačom v tube The One. Baleniu nemám čo vytknúť, je pomerne praktické a z tuby sa ľahko vytláča obsah. Hodvábna tekutina svetlotužej farby so striebristým shimmerom sadne bledším typom pokožky. Tie dozlatava súvhodné zasa skôr pre olivovú pleť. Môj prípad je omietka, ale v lete sa snažím opáliť a to jemné opálenie ešte dorovnať samoopaľovákom, to je taká moja klasika. Rozjasňovač ma nadchol, je to môj druhý tekutý rozjasňovač a naozaj je treba správny grif ak nie ste zvyknuté na túto formu rozjasňovača. Krásne oživí nielen tvár ale povedzme aj dekolt a kľúčne kosti, to už je na vás, kde ho použijete. Chválim jemný odtieň aj trblietky, ktoré nie sú obrovské a celkovo je líčenie prirodzené a zároveň pleť pôsobí oživene. 
Tekutý rúž na pery Giordani Gold Iconic Elixir
Celkovo Giordani Gold patrí k mojim najobľúbenejším produktom a je to stávka na istotu. Zakaždým ma ich produkty nadchnú a nikdy ma nesklamali. Za pomerne vyššiu cenu je i vyššia kvalita. Novinka tekutý rúž na pery Giordani Gold prichádza s 8 matnými odtieňmi s luxusným zložením a intezívnymi pigmentmi pre dokonalý vzhľad. Dokonalý je nielen prekrásny obal rúžu, kde spodná viditeľná časť je práve vybraný odtieň, a zlatočierne detaily slovíčko luxus podčiarkujú, ale veru nemenej krásny je aj efekt na perách. Rúž je citeľne matný a drsný už pri nanášaní, nie je to ten typ, ktorý sa zmení na matný, až ked zaschne. Tento je matný od samého začiatku. Vybrala som si podľa mňa ten najkrajší odtieň a to je Praline nude, prekrásna farba, čo poviete? Za mňa top! :) Precízna aplikácia je s týmto aplikátorom samozrejmosť, kontúrku netreba. Výdrž je super včera som ho mala na perách celý večer a ani raz za večer som si ho nemusela "oživiť". Teraz kúpite v akcii za polovicu 5,99, super cena!

Sada uterákov Milk&Honey
Okrem kozmetiky som si vybrala malé uteráčiky na ruky, ktoré sú z kolekcie Milk&Honey. Z tejto sady som už mala doma mydlo na ruky, taktiež masku na vlasy a ďalšie produkty, a tieto uteráky vyzerajú rozkošne. Určite sa doma nestratia, a takto previazané stuhou môžu byť aj milý a lacný darček ku dňu matiek.
Sada prsteňov Fantastica

Posledným artiklom je sada prsteňov Fantastica. A sú fantastické, niektoré z nich sú prispôsobiteľné iné zasa sedia aj na moje ultra chudé prsty. Vždy mám s tým problém, mne je takmer každý prsteň veľký ale tieto sú pre mňa nositeľné. Najlepšie vyniknú na opálenej koži, nie na takej bledej akú mám teraz, ale je to taký štýl, ktorý mám rada. Mám k nim dokonca aj zlaté šperky s podobným kamienkom, takže si z toho spravím súpravu :)


Zaujalo vás niečo? Dajte mi vedieť v komentoch :-)











4 komentáre

  1. Značku Oriflame mám moc ráda, zrovna mám z katalogu 7/2018 taky objednané nějaké výrobky, tak jsem na ně zvědavá :) Moc se mi líbí ta sada prstenů, vypadají úžasně :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najviac sa mi zapáčili prstienky a uteráky :) z oriflame som už dlhoo nič neobjdnávala :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc se mi líbí, jak je sada ručníku hezky zavázaná mašlí :) skvělý dáreček.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť