{HAUL} NÁKUPY A NOVINKY

sobota 30. júna 2018

Ahojte, vítam vás pri dnešnom článku!
Potešila som seba a poteším možno aj vás týmto haulom, v ktorom nenájdete iba samé PR balíky, ale predovšetkým veci, ktoré som si sama kúpila. Pre radosť. Pre dobrý pocit. Chvalabohu už nemíňam tak ako v minulosti, ale niekedy je to nárazové, čo už...Niekedy ma poteší aj obyčajná návšteva The Body Shopu v Rakúsku, kedy si poviem, okey, kozmetiky mám haldy, ale predsa odtiaľ neodídem naprázdno. Tak prihodím aspoň cestovné balenie argánovej sady. Mangovú sadu mám najradšej ale po tretíkrát už bolo načase vyskúšať niečo iné. Nesklamala. Z The Body Shopu vám môžem odporúčiť tieto telové maslá a krémiky na ruky v ktorejkoľvek vôni. Skúšala som aj šampóny a kondicionéry a tie ma nenadchli. Po čo si do The Body Shopu vždy rada zájdem sú jednoznačne ich krémy na ruky, pre mňa najlepšie na svete.

the body shop argan oil sada
Náušky sú darček, čo na ne poviete?

Postupne vám ukážem nové kúsky v mojom šatníku a botníku. Saká. Kúsok, ktorý pozdvihne outfit na vyššiu úroveň. Veľmi rada nosím saká, mám ich možno sedem, pretože veľmi pekne vedia vytvarovať moje malé ramená, zvýrazniť postavu a celkovo dodať outfitu šmrnc a punc luxusu. Toto pastelové sako so zlatými gombíkmi ma stálo asi dva kliky na zoot.sk. Naozaj! Úplná náhoda, alebo vyššia sila? Presne toto sako som chcela už pred pár mesiacmi, ale videlo sa mi dosť drahé a zrazu bol výpredaj, tak ma vyšlo na polovicu. Kvalitný materiál aj spracovanie, je vidieť že značka Miss Selfridge šije naozaj kvalitnú módu pre ženy, nie len trendy na oko. 

Druhé sačko je z úpletu a mám ho z NY, opäť akcia a opäť perfektný strih. Zvýrazní pás aj prsia, navyše v mojej obľúbenej bielej.
Pokračujem pokladmi z Parndorfu. Bol to neplánovaný nákup. Najprv som chcela kabelku Guess, ale tak nejak mi to celé prišlo ako omyl. Mám pocit, že z tejto značky som už vyrástla. Mali tam aj pekné kúsky, nevravím, ale nebolo to ono. Od Michaela Korsa má kabelku už asi každá druhá, pomaly už aj za pokladňou v Tescu má žena MK kabelku. Ako to nakoniec dopadlo? Dopadla som tak, že som zašla do môjho obľúbeného butiku Ralph Lauren a kúpila si kožené mokasíny, čo je  inak veľmi pohodlná a nadčasová záležitosť, a k nim doladila kabelku. Som spokojná, ladia k môjmu štýlu, veku aj postaveniu. Na Gucci zatiaľ nemám, ale raz aj to bude...
Ralph Lauren
Minulý mesiac som zašla aj do Ziaje a Yves Rocher. V tom čase sa mi rapídne zhoršila pleť, aktuálne už je stav stabilizovaný, a mňa napadlo vyskúšať face toner Manuka Tree od Ziaja. Odmasťuje a čistí skvele a dosť mi pomohol preklenúť to kritické obdobie. Póry sa ukľudili a stiahli, čo má na svedomí aj iný produkt, ku ktorému sa dopracujeme nižšie, takže ak máte problémy s akné, určite zbystrite pozornosť a čítajte ďalej.
Z Yves Rocher som si odniesla opaľovací sprej Solaire Peau Parfaite s SPF 30 a pleťová voda so sedmikráskou od Manufaktury bola pribalená v časopise, bude sa hodiť ako cestovné balenie. Šatičky sú z Mango, bola to záležitosť asi na 5 minút, od vyskúšania po zaplatenie. Kupovala som ich v Rakúsku, pretože tu nám Mango zrušili?! Ale aj tak výber a ceny sú v Rakúsku diametrálne odlišné. Sandálky mám zo stránky starstyle.sk, neviem či to je vidieť, ale majú hrubý nízky opätok, čiže sú znesiteľné aj na bežné nosenie. 
mango šaty
Prišli mi aj nejaké veci zo stránky Zaful a čínskych eshopov. Žlté šaty sú top, dobrý materiál, príjemný na leto a k farbe asi ani nemusím dodávať komentár. Plavky som objednávala z ali, mám odtiaľ veľmi dobré skúsenosti a nemám im čo vytknúť. Oba vzory sa mi páčili a sedia mi akurát, kvalita je slušná a už sa teším, ako vybalím mojich 5 druhov plaviek na dovolenke.
 Tieto šľapky sa môžu zdať ako too much, ale pre mňa sú to tie najkrajšie šľapky aké mám a veľmi rada ich nosím. Dajú a nosiť k šatám, šortkám a kľudne aj na pláž. Ružovo-zlatá metalická farba je moja srdcovka a všimnite si, že je tam aj zlatá, strieborná a pastelová ružová či mätová. Všetko moje obľúbené farby. 
 K narodeninám mi prišiel box od dm drogerie, jeho obsah je personalizovaný a tu môžete vidieť jeho obsah. Okrem milej kartičky s prianím sa v ňom ukrývali tieto poklady. Poctivo ich už testujem a skúšam. Čistiacu tyčinku a minimálne plátenú masku na tvár Balea Cool Camel, či holografický lak na nechty od trend it up by ste si nemali nechať ujsť, kým ich majú v ponuke. Tyčinka má taký zvláštny systém aplikácie, vysúva sa ako roll on, prejdete si ňou po navhlčenej pleti (nezabudnite ju potom umyť!), napeníte a krásne vám vyčistí póry, odmastí a ešte aj príjemne vonia. Vychytávka na leto, keď sa v horúčavách potíte vy a predovšetkým sa vám parí pleť pod makeupom, čo vedie k zaneseným pórom.
dm box
Balea cool camel golden shine trend it up lak na nechty

No a tu už nastupujú na scénu moje sväté grály, novinky na mojom kozmetickom stolíku. Zázračný produkt na akné, o ktorom som vám hovorila je gél na pupínky Lush Grease Lightning. Obsahuje veľmi dobrú kombináciu antiseptických a antibakteriálnych ingrediencií ako rozmarín, tymián, aloe vera a austrálsky čajovník s hroznovou šťavou bohatou na antioxidanty. Nesmiem zabudnúť na vilín, ktorý sťahuje póry a má protizápalové účinky. Doteraz som sa vždy spoliehala na aknecolor, prípadne tea tree olejček, ale nič mi nezabralo ako tento produkt. Je fakt, že jedna pumpička vám vydá dosť veľa produktu, ale s tým sa nedá nič robiť. Gél som nanášala priamo na boľavé zapálené miesto a do pár hodín sa stiahlo. Vlastne mám pocit, že do pár minút zaschlo. Cítila som to na pleti, akonáhle sa produkt dostal inam, že instantne miesto vysušil. A to tak, že zápal jednoducho zmizol. Vďakabohu akné zmizlo a ja si užívam svoju pleť ako predtým. Tento produkt ma zachránil teraz v lete, kedy sa človek ani nelíči nejako výrazne a chce aby pleť dýchala. Určite si ho zakúpte, či už ako prevenciu alebo SOS pomocníka, neoľutujete. Kvapka tohto gélu vám môže zachrániť nielen pleť ale aj sebavedomie. 

Možno som jediná, ktorá doteraz nemala scrub na pery, ale je to tak. Lush Bubblegum je asi priekopníkom v scruboch na pery. Sladká chuť žuvačiek, pestrá ružová farba a dokonalá cukrová konzistencia spoločne s jojobovým olejom z neho robia jeden z najobľúbenejších produktov. Jednoducho si na prst na nesiem troška produktu a jemne ním premasírujem pery. Vyhladia sa, odstránia šupinky a sú tak skvelým podkladom pre matný rúž. Tento produkt je jednoducho na zjedenie! Kúpite na cz.lush.
Lush Bubblegum scrub na rty gel na pupinky
lush gel na pupinky
Cukor je ako sa vraví droga a ja som minule neodolala ani limitke od Balea Rebarbora s vanilkou. Pripomína mi detstvo, krásna sladká cukrová vôňa, niečo neskutočné. Vzala som si telové mlieko aj telový sprej. Sprejom sa striekam dokonca aj pred spaním, som závislá na tej vôni, škoda, že sa nedrží na tele dlho, ale balenie je obrovské, takže ho spotrebujem možno za rok. Určite si poň do dm-ky skočte, kým ho majú. O telovom mlieku v spreji sa dozviete viac v budúcej recenzii, ktorá bude venovaná produktom Balea. 
Balea rebarbora vanilka telovy sprej

Nezabudla som ani na svoje obydlie a dokúpila pár zbytočností typu obliečky na vankúše, nech dodám troška exotiky tej mojej obývačke a nejaké tie blbosti z Pepca, napr. svietiaca fľaška? To som tam nemohla nechať. Balkón som si ešte vyladila do námorníckeho štýlu, čo mám ešte z minulého roka. Ale už naozaj stačilo, už nič nekupujem, vážne.
Nechala som sa zlákať na instagram ošiaľ a kúpila som si tento Nu Skin Lip Plumping Balm. Má ho asi každá celebrita a podľa fotiek zákazníčok na stránke som mu dávala veľké šance. Realita je taká, že je to obyčajný balzam na pery. Cítim jemné brnenie aj štípanie na perách, dokonca aj ten chladivý efekt mentolu, avšak výsledok nejako nepociťujem, ani nevnímam. Áno, pery sa pekne lesknú, majú prirodzený nádych, ale tá hydratácia nie je bohvie čo. A efekt nevidím....Zhrniem to-dosť drahý balzam na pery. 
nu skin lip plumping balm zvacsujuci balzam na pery

Posledná vec,ktorú vám strašne chcem ukázať a robí mi neskutočnú radosť je fotoobraz zo stránky saal-digital.cz. Ponúkajú všetky možné fotoprodukty v prvotriednej kvalite. Mala som poukaz konkrétne na fotoobraz, kde máte taktiež viacero možností. Zvoliť si môžete spomedzi niekoľkých materiálov, na ktorých bude fotoobraz vyhotovený, a to : hliníková doska, akrylátová doska, vykartáčovaná hliníková doska, PVC doska, akrylátové sklo a hlasické fotoplátno. Vybrala som si PVC doka, pretože som chcela aby bol obraz ľahký a prenosný. Ďalšou mojou úlohou bolo zvoliť si fotografiu, ktorú chcem na obraze zvečniť. Dlho som premýšľala a dospela som k názoru, že nechcem žiadne osobné fotografie ani tváre, ale niečo pozitívne, možno až rozprávkové. Priamo na stránke som si stiahla program, kde si celý projekt vizualizujete, prípadne, viete ho vylepšiť písmom, orámovaním a rôznymi efektmi. Obraz mi prišiel poctivo zabalený za pár dní (posielajú aj na Slovensko) a je presne taký, ako som si ho predstavovala. Obrázok je identický s tým mojím, krásne živé farby a kvalitné prevedenie. Veľmi sa mi páči. Zatiaľ som ho neumiestnila, tak je opretý v spálni, čo naň poviete?

saal digital fotoobraz


Páčil sa vám môj haul? Prelúskali ste sa až na koniec? :-)


14 komentárov

  1. Krásné novinky. Úplně nejvíce mě zaujal fotoobraz. Vybrala jsi opravdu nádherný obrázek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani neviem ako som ho našla, trvalo mi dlho, kým som konečne vybrala jeden, ale myslela som, že ho každý vysmeje :-)

      Odstrániť
  2. Tie tvoje fotografie sú vždy také nádherné <3 Milujem tvoj blog! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. keď ja s nimi stále nie som spokojná :-D vážim si tvoje milé slová :))

      Odstrániť
  3. Nádherné fotky! :) Miluji nakupovací články, takže za mě ano, velmi se mi líbil, ale mě se líbí všechny tvé články. :) Ten obraz je dokonalý, musím se zeptat, odkud máš ten nádherný nábytek? to je nějaký komplet nebo se mi to jen zdá. :D (klidně mi to napiš ke mě na blog, ať vím)

    LIFESTYLE AND BEAUTY . EU

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja s mojimi fotkami stále nie som úplne spokojná, preto mi aj trvá fotenie 3 hodiny.. :D
      ďakujem za tak povzbudivé slová, už som veľakrát myslela, že to tu zabalím :/ ale pre také čitateľky sa to oplatí tvoriť...jasné, že sa môžeš spýtať, asi myslíš spálňu teraz, ale v podstate aj obývačku a kuchyňu mám z Decodomu presne s tým istým dekorom, aby to nebolo rušivé :-)

      Odstrániť
  4. Spoustu krásných novinek. Kabelka i botičky od RL jsou moc pěkné, líbí se mi ta barvička. :) <3

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem, je to štýl, ktorý nikdy nevyjde z módy a farebne sa veľmi jednoducho nakombinujú :)

      Odstrániť
  5. Nádherné fotky! Nie je asi ani jedna vec čo by sa mi nepáčila! Najviac ma zaujali plavky, žlté šaty a tie náušnice. Tie sú dokonalé!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie náušnice kúpiš za úplne smiešnu cenu, môžeš tak mať aj 10 farieb na striedačku :-)

      Odstrániť
  6. Nákupy v pandorfe ma vedia vždy rozveseliť a tie fotky sú skvelé! :) Najviac ma zaujalo ružové sako a žlté šaty. Ja som si tiež prednedávnom kúpila podobné šaty a zopár ďalších kúskov na leto, napríklad kraťasy mám odtiaľto https://bolf.sk/slo_m_Damska-moda_Kratasy-11499.html, ináč cez prázdniny si už bola niekde na dovolenke pri mori?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, tam je to ako Disneyland ale pre dospelákov :-) Tú stránku nepoznám, pozriem, dakujem. Inak akurát už som po dovolenke, plačem, hneď by som sa vrátila....rozmýšľam či by vás zaujímal aj článok o mojej destinácii? :D

      Odstrániť