TRY ON HAUL

utorok 5. júna 2018

 Ahojte puskovia moji!
Na dnešný článok som sa špeciálne tešila, lebo troška vybočuje z mojich zabehnutých rubrík. Vy viete, že módu milujem minimálne rovnako ako kozmetiku, rada nakupujem, štylizujem, utrácam na handry a sú to nemalé peniaze, ale ako vravela Carrie:
"I like my money right where I can see it...hanging in my closet." 
Mám tú istú poruchu ako mala Carrie, s tým rozdielom, že môj šatník je bez Dolceho a Louboutina, a chvalabohu aj bez dlhov, ale to nič nemení na fakte, že praská vo švíkoch a ja si každé ráno aj tak nemám čo obliecť....
Pozitívom je, že sa dokážem zladiť, ak už niečo vyhrabem zo skrine, veľakrát sa mi stane, že vymyslím také kombinácie, že sama nechápem. Myslím si, že pekné veci nie sú len o značke, aj keď vekom kvalitu určite uprednostňujem. Mám také zlaté pravidlo, ak sa mi nejaká vec v obchode zapáči hneď v prvých sekundách a viem si ju na sebe predstaviť, tak je to "to", čo hľadám. 


Keď mi prišiel mail s ponukou vybrať si nejaké kúsky zo stránky tosave.com, zasmiala som sa. Vážne, lebo mne sa málokedy stane, aby mi oblečenie z čínskeho eshopu sadlo. Tosave je stránka veľmi podobná aliexpressu, nájdete tam všetko, ja som sa však zamerala iba na kategóriu fashion. Kúskov oblečenia je tam nespočetné množstvo a vybrať si 2-3 veci z takej ponuky, no neviem, ja mám problém vybrať si aj pyžamo na spanie...No, ale s humorom, som sa zamerala na topy a vybrala som si crop top v žiarivej červenej a v bielej s volánmi. Možno som si mala vybrať šaty, majú tam aj aké krásne ako na úvodnej fotke. Na prvej fotke mám na sebe spomínaný červený crop top. Vpredu sa viaže na mašličku a má nazberané krátke rukávky, je to taký carmen top fakt v krásnej výraznej červenej farbe. Materiál je čistý polyester, na môj vkus dosť umelý a tvrdý, preto do horúčav tento top asi nie, lebo by som v ňom vonku asi zhorela. Je dosť krátky, ale využiteľný na letnej dovolenke, kde je holé brucho akceptovateľné. Do práce alebo do mesta by som tak určite nešla. Druhý top s volánikmi je so spadnutými rukávkami a materiál je už aj na dotyk príjemnejší, avšak top mi je široký a celkovo veľký. Vychytávkou na ňom je gumený pásik z vnútornej strany, mal by lepšie držať tým pádom a nepadať na hrudníku, nezosúvať sa, ale mne je jednoducho veľký. Sranda je, že oba topy som vybrala vo veľkosti M a sedí mi len červený. Strihom sa však tieto topy o dosť líšia, prvý sa prispôsobí telu, kým druhý musí sedieť presne, inak to nevyzerá dobre. Kupovať oblečenie na slepo sa oplatí len v tom prípade, že siahnete po strečových a voľnejších kúskoch, u tých vypasovaných na zips je riziko, že vec nesadne, podstatne vyššie. Topy ma nejak nenadchli, ale zasa nelíšia sa od obrázkov na stránke. oba stáli myslím okolo 6 dolárov/každý. Na tej stránke som si však všimla jednu vec a tou sú ceny, kúpite tam topy za 6 doláčov ako ja ale sú tam aj šaty za 3 doláre :-D Myslím, že dolná cenová hranica šiat sú 3 doláre, odpadávam :-) Na záver vám poviem, že z celej zásielky ma najviac potešila suknička, ktorú mám na sebe na druhom obrázku a vôbec som nečakala, že bude taká pekná naživo. Je podfutrovaná a má veľmi pekný "ľudový vzor" aj kombináciou farieb je zaujímavá. Vzadu je zips a sedí mi presne, vybrala som Sko. Pre mňa je suknička najväčším prekvapením a vôbec nevyzerá čínsky a hlavne nepáchne ako čínska handra. 
women off shoulder crop top floral short skirt
 red women off shoulder crop top 
white women off shoulder crop top
women floral short skirt

Čo poviete na tieto kúsky? :-)


4 komentáre