TIP NA NÁKUP| BALEA

streda 11. júla 2018

Konečne to vonku vyzerá na leto. Pre niekoho možno tortúra, ale rozumiem. Nie každý znáša dobre horúčavy, no ja mám pre vás skvelé tipy ako si toto obdobie ešte viac osviežiť a spríjemniť (keď publikujem tento článok už to nie je aktuálne, leje ako z krhy :-D) Prednedávnom mi došli na testovanie skvelé novinky Balea, ktoré sú za tú cenú taká bomba, že vám ich musím ukázať a bližšie popísať. Mali by byť dostupné v predajniach siete dm drogerie markt, takže pri najbližšej návšteve by ste ich nemali obísť a vynechať. 

Balea Feel Well maslo na nohy Balea Spray-on bodylotion Balea BodyFit CELLULITE GEL CREME
Prvou novinkou je maslo na nohy Balea Feel Well s extraktom Matcha čaju a sviežou vôňou marockej mäty. Z tejto rady som už mala aj soľ do kúpeľa a moje nôžky sa dokonale počas kúpania zrelaxovali. Maslo u mňa boduje praktickým obalom, ktorý nezaostáva ani dizajnom. Zeleno-zlaté detaily sú dokonale zladené so zelenkavou konzistenciou tohto masla. Ak čakáte hutné maslo, ktoré sa ťažko rozotiera a aplikácia s ním je časovo náročnejšia, tak sa mýlite. Presne tieto obavy som mala aj ja, pretože ak mi niečo ide na nervy tak sú to tuhé a mastné mlieka či maslá, zachádzajú mi za nechty a ani mastný film na pokožke v skutku neobľubujem. Toto maslo sa správa úplne inak, zanecháva na pokožke pocit sucha. Pri odšrúbovaní vrchnáka vás ovanie veľmi svieža a príjemná vôňa mäty. Už pri jemnom masírovaní chodidiel som si všimla ako rýchlo sa vstrebáva a akú hladkú pokožku zanechá. Bez zaťaženia, bez mastného filmu. Používam ho každý večer pred spaním a v kombinácii s masážou, prekrásnou vôňou, jemným chladivým efektom a zložením bohatým na bylinné lipidy, ktoré hydratujú a zvláčňujú pokožku, je to bomba za pár eur. 

Obľúbila som si aj spevňujúci gélový krém na telo Balea BodyFit Cellulitite Gel-Creme s kofeínom a wakame. Ide o jemný a ľahko rozotierateľný gélový krém určený na problémové partie ako sú stehná, zadok či brucho. Nikto nechce predsa vyzerať v hoc aj tých najkrajších bikinách ako chodiaci pomaranč. Ženy trpia celulitídou v každom veku a myslím, že aj tie čo pravidelne cvičia sa jej nevedia úspešne zbaviť. Veľkú úlohu hrá pri celulitíde strava a mám to aj odsledované, že junk food škodí zvnútra aj zvonka. Vyskúšala som už aj drahšie produkty a aj keď nie som na tom až tak zle, preventívne sa rada mažem. Balea ma nesklamala, mám pocit, že gél naozaj vypína a vyhládza pokožku. Mažem sa ním iba raz denne, malo by sa 2x, ale zatiaľ mi to stačí a pozorujem aj drobné výsledky. Schudla som niekoľko kíl a teraz musím pokožku spevniť, v čom mi tento Balea BodyFit krém dosť dobre pomáha. Určite stojí za vyskúšanie. 

Posledným výrobkom od Balea je Balea Spray-On Bodylotion, čo je jednoducho telové mlieko v spreji. Tento produkt by ste si povinne mali pribaliť na dovolenku, je totiž účelový a ľahko použiteľný. Aplikuje sa v sprejovej forme, stlačíte vrchnáčik a mlieko nasprejujete priamo na pokožku. Tlakom sa vytvorí rozptýlená a jemná vrstva, ktorá sa okamžite vstrebáva, takže sa nemôže stať, že produkt sa nadávkuje v neprimeranom množstve. Vrstva krému je takmer priesvitná, môžete ale aj nemusíte ju rozotrieť. Je to výhoda najmä vo chvíľach, keď sa ponáhľate a nestíhate sa natrieť, no predsa sa chcete osviežiť a dodať pokožke hydratáciu. I vôňa zeleného čaju je úžasne osviežujúca a bambucké maslo či argánový olej s aloe vera sa postarajú o "napitú" pokožku bez pocitu zamastenia. 

Chceli by ste tento typ článkov s tipmi na nákup?


6 komentárov

  1. Tu sůl do koupele mám a je super. Jinak co se týče toho krému na celulitidu, tak ten jsem vůbec nezaregistrovala, ale vypadá to dobře. :) Aktuálně mi tu stojí kávový olej, který by měl také pomoci, ale možná zkusím ještě tohle.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výrobky vypadají super! Asi mrknu na ten tělový krém, jak píšeš celulitida trápí každou ženu v každém věku a nechce se mi vyhozovat peníze na nějaké předražené výrobky, které stejně nic nezmůžou. Balea je prostě super!
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balea má velmi dobré produkty, ale zrovna tyto produkty mě teda moc nezaujali. :) Nebo spíše není to nic co bych tak nutně potřebovala vyzkoušet.
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balea má super produkty, to tělové mléko ve spreji mě zaujalo tím, že se bude fakt dobře a pohodlně nanášet :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dnes jsem už recenzi na to tělové mléko ve spreji viděla a také byla kladná, asi si ho budu muset opravdu pořídit. Protože poslední dobou mě hodně lákají různé produkty, co jsou takhle neobvykle ve spreji :-) Jinak odpověď na tvojí otázku, rozhodně tento styl článků na tvém blogu uvítám častěji!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Priznám sa, že z tých produktov ma najviac zaujal ten proti celulitíde. Asi by som v obchode sama nesiahla po spevňovači od Balei lebo by som mala predsudky, že za tú cenu nič nespraví alee celkom si ma presvedčila, tak to čeknem. Takisto sa rada preventívne mažem :D
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť