ORIFLAME 1/2019

sobota 22. decembra 2018

Zdravím krásky, 
zvianočnieva sa nám tu na blogu aj za okienkom a síce ja už mám pre vás pripravenú januárovú kampaň 1/2019 Oriflame, no to mi nebráno v tom popriať vám všetkým krásne a požehnané Vianoce! Snáď si nájdete pod stromčekom, po čom vaše srdiečko túži a predovšetkým prežijete pokojné chvíle v kruhu najbližších ❤ Verím, že sa uvidíme v januári o pár kíl ťažší, ale šťastní z prísunu toľkej radosti a kalórií.
Vôňa, ktorá sa mi jednoznačne spája s Vianocami ako takými je určite vôňa punču, jabĺk a škorice, ale aj ihličia. Rozkošná sada Apple & Cinnamon obsahuje krém a mydlo na ruky, v peknom svietočne ladenom šate sa hodí do interiéru ale aj ako skvelý darček pre blízkeho. Moja sestra zbiera mydlá a vždy ju poteší nový prírastok a toto mydielko v tvare jablka rozvoniava presne tak vianočne ako keď babka pečie koláče. Krém je síce riedky, ale tiež voňavý a na bežné používanie postačuje. 
Kto by nemal doma hojivý zázrak! Aj moja babka to pozná, dokonca aj muži ho používajú. Novinka je škoricová verzia, opäť krásne vianočná vôňa pôvabná a sladká. Teraz v zimnom období, kedy mi mráz nadmieru vysušuje pery, si neviem predstaviť lepšiu starostlivosť ako túto malú skromnú vecičku. Žiaden balzam mi tak nezvláčni pery na počkanie, lepší je už iba panenský kokosov olej. Jeden je málo, kúpte si rovno dva, bežná cena je okolo 5 eur ale v akcii sa dá kúpiť aj za menej ako 2 eurá.
Poslednou vecou, ktorú vám chcem ukázať je pánsky parfém Giordani Gold Man. Nezvyknem objednávať pánske vône na slepo, ale predpokladala som, že ak siahnem po luxusnej rade Giordani, nešliapnem vedľa. Vôňa je z tých najdrahších z katalógu a veru je dosť dobrá, zavoňala mi a sklamaná určite nie som. Čakala som sladšiu ťažšiu vôňu, ale už aj v popise je jasné, že ide o korenistú vôňu oživenú sviežou arómou bergamotu, čiže bude vhodnejšia skôr na jar/leto. Neviem, či je to pre muža, ktorého život je nabitý vášňou, pretože sa jej ocko potešil :-D a on má veru veľmi delikátny cit pre parfumy. 

Popis 

Známa výrazná kultová vôňa s tónmi jemného vetiveru, plnená v majstrovsky vypracovanom flakóne, stelesňuje sofistikovanosť a charizmu muža, ktorý uprednostňuje v živote kvalitu a luxus. Úžasná drevitá vetiverová vôňa, oživená čistými tónmi bergamotu a pálivého čierneho korenia, je nefalšovaným znakom muža, ktorého život je plný vášne.


Snáď vás dnešný článok potešil, ešte raz vám prajem pohodové sviatky a ďakujem za vašu priazeň! :-)


5 komentárov