ORIFLAME 2/2019

štvrtok 24. januára 2019

Vítam vás pri dnešnom článku kampane Oriflame 2/2019. Ako už býva zvykom, predstavím vám produkty, ktoré som si pre túto kampaň vybrala. Nebude ich veľa, takže recenziu zvládneme naozaj s prehľadom :-) Katalóg č.2 v novom roku je ladený tak na hrane, medzi sviatkami a Valentínom, ale aj tak je plný zaujímavých noviniek. Dávam vám ho celý pod linkom TU, aby ste si ho mohli prelistovať. 

Be My Valentine

.
kód v katalógu: 3396 a 3397
cena: 0,99 € a 1,29 €
Môj výber padol na drobnosti ako je tento set mydla a krému na ruky Be my Valentine, pretože sviatok zamilovaných sa nezadržateľne blíži. Krém je klasicky redší ale svieži a vonia po ružiach, sviežosti, ale cítim z neho i takú tu fresh vôňu vypratého prádla. Mydlo je tvare ruže a určite poteší aj staršiu generáciu, pretože vonia rovnako po sviežosti a krásne prevonia napríklad aj šatník, ak ho nechcete používať na dennú spotrebu. Oba výrobky sú v akcii za smiešne ceny, takže takto jednoducho môžete potešiť kohokoľvek vášmu srdcu blízkeho. 

Parfumová voda Volare Gold

.
kód v katalógu: 33448
cena: 39,9 €

Nádherná vôňa Parfumovej vody Volare Gold vám pripomenie nezabudnuteľné chvíle lásky a podmaní si vás svojou zmyselnou kvetinovou vôňou ruží. Srdce tejto vône tvoria pôvabné ženské tóny karmínovej ruže Grand Amour, ktoré sa miešajú so sladkými akordmi broskyne a luxusnými tónmi slaného karamelu. Niet nič krajšieho ako oslava nekonečnej lásky.
V opare lásky ešte ostaneme a predstavíme si vôňu Volare Gold, stálicu v ponuke, ktorá svojim luxusným flakónom v tvare ruže predčí aj slávne parfumérie. Ak sa pýtate, či je jej obsah rovnako čarovný ako jej prevedenie, odpoveď znie áno. Delikátna vôňa ruže doplnená sladkým nádych broskýn či karamelu,  a predsa nie príliš sladká či výrazná.  Jemná vôňa no nestráca na intenzite ani po niekoľkých hodinách a zaiste neirituje vás ani okolie. Krásna, nemám k nej čo viac dodať, skúste privoňať.

Určite mi dajte vedieť, čo vás v tejto kampani najviac zaujalo.


2 komentáre